agata51 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Czasami trzeba troszkę poczekać na domek. Ale doczekasz się, piesku. Quote
pixie Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ciotka pixie przyszla noca...:cool1: na paluszkach:evil_lol: po maluszka:loveu: choc nie pora na spacerek raczej na cieply sweterek na pierzynke podusinke nie zas na biedniutka psinke, :shake: by ja ciagac po forumie:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ciotka! :cool3: co Ty masz w rozumie?:mad: Quote
pixie Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 czary mary hokus pokus:razz:... abrakadabra... raz dwa trzy stoliczku nakryj sie... kto zna jeszcze jakies zaklecia czarowne dla czarujacego Czarusia by domek wyczarowac maluszkowi naszemu dzielnemu czy Czarus ma obserwatorow? kiedy konczy sie allegro? Quote
agata51 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 By mieć sobie dom taki jaki chce się mieć Potrzebne przedmioty: - purpurowa świeca - kadzidełko cynamonowe Ten czar wykonuj w czasie pełni lub gdy księżyc "rośnie" i widać 1/4 tarczy księżyca. Zapal świecę i kadzidełko. Wypowiedz następujące zaklęcie: Żywiole Ognia, niechaj światło które wraz z sobą niesiesz, oświeci mnie, i miejsce w którym chcę mieszkać i żyć. Pozwól świecy się wypalić. No, Czarek-Marek, teraz albo nigdy. Quote
justynavege Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 bazarek również dla czarusia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11058010#post11058010 Quote
agata51 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Kiepska ze mnie czarownica. Już lepiej na spacerek cię zabiorę, Czarusiu-Marusiu. Quote
bunia Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Dopiero wczoraj Czaruś z dwu i półgodzinnym opóźnieniem dotarł na kastrację. Wczorajsze zdjęcia już po zabiegu :lol: I uroczy zez dla wszystkich ciotek Quote
jotpeg Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 kiedys pod lecznica bylam swiadkiem takiej sceny; pan z psem w abazurze (jak Czarus) starsza pani - przechodzien: on takie nosi, zeby mu nie bylo zimno?? :evil_lol: Quote
li1 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 jotpeg napisał(a):kiedys pod lecznica bylam swiadkiem takiej sceny; pan z psem w abazurze (jak Czarus) starsza pani - przechodzien: on takie nosi, zeby mu nie bylo zimno?? :evil_lol: To nie od zimna , tylko od deszczu . A modele z przyciemniana folia sa dla psow wrazliwych na slonce :lol: Quote
justynavege Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 zez jest boski :evil_lol: li dobre :lol::evil_lol: Quote
bunia Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='justynavege']bazarek również dla czarusia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11058010#post11058010 justynavege jesteś koffana :loveu::loveu::loveu: Czaruś cały czas ma nadzieję,że ktoś go w końcu pokocha :lol: Quote
justynavege Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 bunia napisał(a):justynavege jesteś koffana :loveu::loveu::loveu: Czaruś cały czas ma nadzieję,że ktoś go w końcu pokocha :lol: :oops: bunia przestań :evil_lol: jestem wsciekłą dostałam sms od kolezanki ze we wrocku podrzucono ciezarną kotkę , mam wrazenie ze nasza walka nigdy się nie skonczy :mad: czy znacie jakies ciotki jamnikowe na dogo? czaruś w koncu jamnikowaty , moze wielbicielki tej rasy by mogły pomoc w szukaniu domku? Quote
pixie Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 justynavege napisał(a)::oops: bunia przestań :evil_lol: jestem wsciekłą dostałam sms od kolezanki ze we wrocku podrzucono ciezarną kotkę , mam wrazenie ze nasza walka nigdy się nie skonczy :mad: czy znacie jakies ciotki jamnikowe na dogo? czaruś w koncu jamnikowaty , moze wielbicielki tej rasy by mogły pomoc w szukaniu domku? Isadora jest "jamnikowa" zaprosze ja tutaj...:lol: a ja juz mam przygotowane rzeczy bazarkowe, trzy super misie, dziewczynka misiowa w sukieneczce, chlopczyk w fioletowym serdaczku z okazji imienin krolowej stworzony....miska podrozna z impregnowanego materialu bardzo wygodna w podrozy, bo jej nie ma albo jest gdy potrzebna .....malutenkie aniolki dla aniolka czarusia..dwie pacynki emotikonka z pala i psiaka straszaka tez pacynka na jeden palec...i moze cos jeszcze o czym zapomnialam obiecuje w we zrobic fotki i jesli nie poradze sobie poprosze justynke by wstawila - nie wiem jakie powinnam miec ustawienie w aparacie - mam cztery wielkosci tj wymiary foto w tym jedn napisane PC nie wiem ktore mam ustawic by potem je przerzucic do kompa no i potem wstawic tutaj:shake: justyna doradzisz? Quote
agata51 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Wisełka i Talcott też kochają jamniki. Chociaż z Czarusia taki jamnik jak ze mnie długonoga blondynka. Ale może być nawet bernardynem, byle domek znalazł! Czarusiu, na pocieszenie - nie ciebie jednego to spotkało. Ale bunia ma szczęśliwą rękę - Bafuś jest już w swoim domku! Ty też będziesz. Quote
bunia Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Kołnierze zawsze wzbudzają duże zainteresowanie osób postronnych :lol: Mnie najbardziej zaskoczyło porównanie do kagańca. Widzę ,że zakołnierzowany Bafuś solidaryzuje się z Czarusiem :lol: Z charakteru,mocno jamnikowaty Czaruś przypomina się wszystkim:multi: Quote
Isadora7 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='justynavege']:oops: bunia przestań :evil_lol: jestem wsciekłą dostałam sms od kolezanki ze we wrocku podrzucono ciezarną kotkę , mam wrazenie ze nasza walka nigdy się nie skonczy :mad: czy znacie jakies ciotki jamnikowe na dogo? czaruś w koncu jamnikowaty , moze wielbicielki tej rasy by mogły pomoc w szukaniu domku? No fakt że koło jamnika to może przechodził. Ale Ciotki kochane on jest śliczny jeżeli nie ma allegro to z przyjemnością zrobię u siebie. Sorry ale nie trzepalam wątku więc może przegapiłam - to z pierwszej strony zakończone. A może jakieś platy tez do rozwieszenia. Mówcie co trzeba :) Quote
pixie Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Isadora7']No fakt że koło jamnika to może przechodził. Ale Ciotki kochane on jest śliczny jeżeli nie ma allegro to z przyjemnością zrobię u siebie. Sorry ale nie trzepalam wątku więc może przegapiłam - to z pierwszej strony zakończone. A może jakieś platy tez do rozwieszenia. Mówcie co trzeba :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Czarus ciotka Isadora wyczaruje ogloszenia...wyczaruje Allegro i ....do domciu bedzie jak nic.... a ciotka pixie moze wreszcie :oops: upora sie z tym w jakiej rozdzielczosci ma zrobic te fotki /justyna plisss powiedz jaki format mam przyjac w aparacie PC czy co innego? /by misie pysie sprzedac na bazarku na koszt hoteliku juz rosnie i rosnie...juz dlug...straaaaaasznie nie lubie dlugow ..:shake: Quote
justynavege Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='pixie']Isadora jest "jamnikowa" zaprosze ja tutaj...:lol: a ja juz mam przygotowane rzeczy bazarkowe, trzy super misie, dziewczynka misiowa w sukieneczce, chlopczyk w fioletowym serdaczku z okazji imienin krolowej stworzony....miska podrozna z impregnowanego materialu bardzo wygodna w podrozy, bo jej nie ma albo jest gdy potrzebna .....malutenkie aniolki dla aniolka czarusia..dwie pacynki emotikonka z pala i psiaka straszaka tez pacynka na jeden palec...i moze cos jeszcze o czym zapomnialam obiecuje w we zrobic fotki i jesli nie poradze sobie poprosze justynke by wstawila - nie wiem jakie powinnam miec ustawienie w aparacie - mam cztery wielkosci tj wymiary foto w tym jedn napisane PC nie wiem ktore mam ustawic by potem je przerzucic do kompa no i potem wstawic tutaj:shake: justyna doradzisz? pixie super :) rozmiar zdjecia jaki zrobisz nie ma znaczenia bo strona ImageShack® - Image Hosting sama zmniejszy jak jej każesz:) jak będziesz gotowa to przez gg pomogę :) Quote
Marcik Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 On ma Allegro. O innych ogłoszeniach nic mi nie wiadomo. Quote
agata51 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Czarusiu, klosz-ardziku, kołnierz to pryszcz. Mojej tymczasce Liwce w kaftaniku kazali chodzić! To dopiero był obciach! Trzymamy za ciebie kciuki! Quote
pixie Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 nie ma innych ogloszen tylko allegro? hmmm zaraz pisze do Pidzej..chyba cos mialo byc..ale tyle sie ostatnio dzieje "alarmowego" ze nie ogarniam... Quote
Recommended Posts