Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciotka pixie przyszla noca...:cool1:

na paluszkach:evil_lol:
po maluszka:loveu:

choc nie pora na spacerek
raczej na cieply sweterek
na pierzynke podusinke

nie zas na biedniutka psinke, :shake:

by ja ciagac po forumie:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

ciotka! :cool3:
co Ty masz w rozumie?:mad:

Posted

czary mary hokus pokus:razz:...
abrakadabra...
raz dwa trzy stoliczku nakryj sie...

kto zna jeszcze jakies zaklecia czarowne
dla czarujacego Czarusia

by domek wyczarowac maluszkowi naszemu dzielnemu

czy Czarus ma obserwatorow? kiedy konczy sie allegro?

Posted

By mieć sobie dom taki jaki chce się mieć

Potrzebne przedmioty:
- purpurowa świeca

- kadzidełko cynamonowe

Ten czar wykonuj w czasie pełni lub gdy księżyc "rośnie" i widać 1/4 tarczy księżyca.

Zapal świecę i kadzidełko. Wypowiedz następujące zaklęcie:

Żywiole Ognia, niechaj światło które wraz z sobą niesiesz,
oświeci mnie, i miejsce w którym chcę mieszkać i żyć.

Pozwól świecy się wypalić.

No, Czarek-Marek, teraz albo nigdy.

Posted

Dopiero wczoraj Czaruś z dwu i półgodzinnym opóźnieniem dotarł na kastrację.

Wczorajsze zdjęcia już po zabiegu :lol:

I uroczy zez dla wszystkich ciotek

Posted

kiedys pod lecznica bylam swiadkiem takiej sceny;
pan z psem w abazurze (jak Czarus)
starsza pani - przechodzien: on takie nosi, zeby mu nie bylo zimno?? :evil_lol:

Posted

jotpeg napisał(a):
kiedys pod lecznica bylam swiadkiem takiej sceny;
pan z psem w abazurze (jak Czarus)
starsza pani - przechodzien: on takie nosi, zeby mu nie bylo zimno?? :evil_lol:

To nie od zimna , tylko od deszczu . A modele z przyciemniana folia sa dla psow wrazliwych na slonce :lol:

Posted

bunia napisał(a):
justynavege jesteś koffana :loveu::loveu::loveu:

Czaruś cały czas ma nadzieję,że ktoś go w końcu pokocha :lol:

:oops: bunia przestań :evil_lol:
jestem wsciekłą dostałam sms od kolezanki ze we wrocku podrzucono ciezarną kotkę , mam wrazenie ze nasza walka nigdy się nie skonczy :mad:

czy znacie jakies ciotki jamnikowe na dogo? czaruś w koncu jamnikowaty , moze wielbicielki tej rasy by mogły pomoc w szukaniu domku?

Posted

justynavege napisał(a):
:oops: bunia przestań :evil_lol:
jestem wsciekłą dostałam sms od kolezanki ze we wrocku podrzucono ciezarną kotkę , mam wrazenie ze nasza walka nigdy się nie skonczy :mad:

czy znacie jakies ciotki jamnikowe na dogo? czaruś w koncu jamnikowaty , moze wielbicielki tej rasy by mogły pomoc w szukaniu domku?

Isadora jest "jamnikowa" zaprosze ja tutaj...:lol:

a ja juz mam przygotowane rzeczy bazarkowe,
trzy super misie, dziewczynka misiowa w sukieneczce, chlopczyk w fioletowym serdaczku z okazji imienin krolowej stworzony....miska podrozna z impregnowanego materialu bardzo wygodna w podrozy, bo jej nie ma albo jest gdy potrzebna .....malutenkie aniolki dla aniolka czarusia..dwie pacynki emotikonka z pala i psiaka straszaka tez pacynka na jeden palec...i moze cos jeszcze o czym zapomnialam

obiecuje w we zrobic fotki i jesli nie poradze sobie poprosze justynke by wstawila - nie wiem jakie powinnam miec ustawienie w aparacie - mam cztery wielkosci tj wymiary foto w tym jedn napisane PC nie wiem ktore mam ustawic by potem je przerzucic do kompa no i potem wstawic tutaj:shake: justyna doradzisz?

Posted

Wisełka i Talcott też kochają jamniki. Chociaż z Czarusia taki jamnik jak ze mnie długonoga blondynka. Ale może być nawet bernardynem, byle domek znalazł! Czarusiu, na pocieszenie - nie ciebie jednego to spotkało. Ale bunia ma szczęśliwą rękę - Bafuś jest już w swoim domku! Ty też będziesz.

Posted

Kołnierze zawsze wzbudzają duże zainteresowanie osób postronnych :lol:

Mnie najbardziej zaskoczyło porównanie do kagańca.

Widzę ,że zakołnierzowany Bafuś solidaryzuje się z Czarusiem :lol:

Z charakteru,mocno jamnikowaty Czaruś przypomina się wszystkim:multi:

Posted

[quote name='justynavege']:oops: bunia przestań :evil_lol:

No fakt że koło jamnika to może przechodził. Ale Ciotki kochane on jest śliczny jeżeli nie ma allegro to z przyjemnością zrobię u siebie. Sorry ale nie trzepalam wątku więc może przegapiłam - to z pierwszej strony zakończone. A może jakieś platy tez do rozwieszenia. Mówcie co trzeba :)

Posted

[quote name='Isadora7']No fakt że koło jamnika to może przechodził. Ale Ciotki kochane on jest śliczny jeżeli nie ma allegro to z przyjemnością zrobię u siebie. Sorry ale nie trzepalam wątku więc może przegapiłam - to z pierwszej strony zakończone. A może jakieś platy tez do rozwieszenia. Mówcie co trzeba :)

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Czarus ciotka Isadora wyczaruje ogloszenia...wyczaruje Allegro i ....do domciu bedzie jak nic....

a ciotka pixie moze wreszcie :oops: upora sie z tym w jakiej rozdzielczosci ma zrobic te fotki /justyna plisss powiedz jaki format mam przyjac w aparacie PC czy co innego? /by misie pysie sprzedac na bazarku na koszt hoteliku

juz rosnie i rosnie...juz dlug...straaaaaasznie nie lubie dlugow ..:shake:

Posted

[quote name='pixie']Isadora jest "jamnikowa" zaprosze ja tutaj...:lol:

a ja juz mam przygotowane rzeczy bazarkowe,
trzy super misie, dziewczynka misiowa w sukieneczce, chlopczyk w fioletowym serdaczku z okazji imienin krolowej stworzony....miska podrozna z impregnowanego materialu bardzo wygodna w podrozy, bo jej nie ma albo jest gdy potrzebna .....malutenkie aniolki dla aniolka czarusia..dwie pacynki emotikonka z pala i psiaka straszaka tez pacynka na jeden palec...i moze cos jeszcze o czym zapomnialam

obiecuje w we zrobic fotki i jesli nie poradze sobie poprosze justynke by wstawila - nie wiem jakie powinnam miec ustawienie w aparacie - mam cztery wielkosci tj wymiary foto w tym jedn napisane PC nie wiem ktore mam ustawic by potem je przerzucic do kompa no i potem wstawic tutaj:shake: justyna doradzisz?

pixie super :)

rozmiar zdjecia jaki zrobisz nie ma znaczenia bo strona ImageShack® - Image Hosting sama zmniejszy jak jej każesz:)
jak będziesz gotowa to przez gg pomogę :)