teqquila Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 aha czyli pewnie jutro zostanie obcykany :) to my najwyzej po weekendzie jakos sie moze wybierzemy do mlodego :) ostatni wolny weekend :P wiec trzeba wykorzystac go :) Quote
rita60 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Czekamy na foty naszego słodkiego przystojniaczka........:lol: Quote
bunia Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Nowych fot nie będzie :shake: Zapomniałam aparatu :oops: Poza tym drobnym szczegółem Czarus już zaszczepiony i zaczipowany. Teraz odczekamy dwa tygodnie i ojajczymy. Nadal potrzebne jest wsparcie finansowe na DT dla Czarusia. Czaruś przytył :multi: Już żeberka nie prześwitują przez skórę. Nareszcie dostaje regularnie normalne jedzonko i ma go pod dostatkiem . Quote
justynavege Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 buniu nie wiele mogę ale zrobię wspólny bazarek dla Czarusia i Lidki ludziska pomóżta Quote
justynavege Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 bazarek dla Czarusia ( poł na pół z Lidką :evil_lol:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10965991#post10965991 Quote
Marcik Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Nowy bannerek. Tamten jest paskudny a ten już TYLKO brzydki. Może w końcu wyjdzie mi jakiś ładny. Quote
bunia Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='justynavege']bazarek dla Czarusia ( poł na pół z Lidką :evil_lol:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10965991#post10965991 Bardzo dziękuję ,że ktoś wreszcie ulitował się nad Czarusiem :lol: Banerek zaraz podmienimy Quote
justynavege Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 kto jeszcze dołączy do mnie i wspomoże Czarusia? przeszukanie szaf , zrobienie zdjęć i wstawienie ich na bazarek zajeło mi tylko godzinę :evil_lol: , wprawniejszym pojdzie szybciej kochani , na pewno macie coś co wam niepotrzebne :) wg zasady feng shui ( nie wiem czy tak się pisze:oops:) dobrze raz na jakiś czas przewałkę zrobić w szafach i co nam zbywa - oddac - robi się tym samym miejsce na nowe , które poźniej przychodzi nawet nie wiadomo skąd ;) ma to również wymiar symboliczny :lol: Quote
szajbus Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Do góry Czaruś!!!!!! Czaruj te domki ile wlezie!!!!!!!!! Quote
bunia Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Uroczy,podpasiony Czaruś poszukuje swojego domku. Quote
justynavege Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Czaruś prosi o grosik choćby zotóweczkę Quote
lewkonia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Jak tam allegro Czarusia - czy ktoś obserwuje? Quote
justynavege Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 chyba cisza adopcyjna bo pewnie bysmy tu przeczytali , że ajkiś ruch jest... Quote
lewkonia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ja nie wiem co się dzieje? Z dnia na dzień coraz trudniej o domy dla nieboraków. Kto przytuli jamnika wysokonożnego - Czarusia? Quote
jotpeg Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 to sliczny, maly i lekki psiak - dom sie musi znalezc! Quote
lewkonia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Pięciokilogramowy jamnik wysokonożny - Czaruś - szuka domku. Quote
pixie Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 nie bylo mnie u czarusia dni kilka sytuacja bez zmian? jak zdrowko? Buniu napisz prosze w pierwszym watku ile potrzeba zebrac pieniazkow, czy jakies juz dostalas, czy nic a nic? najlatwiej bedzie sie zorientowac i potem rozliczyc..jesli jakies wplaty..a mam nadzieje ze takie beda i jak sobie dajesz rade z tymczasem Czarusia? moze to wszystko juz jest wczesniej napisaen, moze ktos mi to zreasumuje...mialam kilka dni wlasciwie bez dogo Quote
bunia Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 pixie napisał(a):nie bylo mnie u czarusia dni kilka sytuacja bez zmian? jak zdrowko? Buniu napisz prosze w pierwszym watku ile potrzeba zebrac pieniazkow, czy jakies juz dostalas, czy nic a nic? najlatwiej bedzie sie zorientowac i potem rozliczyc..jesli jakies wplaty..a mam nadzieje ze takie beda i jak sobie dajesz rade z tymczasem Czarusia? moze to wszystko juz jest wczesniej napisaen, moze ktos mi to zreasumuje...mialam kilka dni wlasciwie bez dogo Nikt do tej pory z wyjątkiem justynavege nie oferował Czarusiowi pomocy finansowej. Dzienny koszt pobytu w dt ,to 5,0 zł. Do dnia dzisiejszego dałam na jego utrzymanie 50,0 zł i podarowane przez straż dla zwierząt puszki,ryż i sucha karmę. Prawdopodobnie w sobotę zobaczę się z tymczasową opiekunką Czarusia ,przekażę 30 kg suchej karmy i kolejną drobną kwotę na jego utrzymanie. Niestety Czaruś nie chce jeść suchego i Pani specjalnie gotuje dla niego jedzonko. Ponieważ Czaruś ma tam inne psie towarzystwo więc suche na pewno się przyda i nie będę musiała tak dokładnie się rozliczać. Przyznaję,że każda pomoc finansowa się przyda. Nawet symboliczna. W przyszłym tygodniu Czarusia czeka kastracja. Quote
pixie Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 buniu czy moglabys w pierwszym poscie napisac : i sugeruje by w tytule : zbiorka na kastracje i DT - najwazniejsze by choc troche uciulac, bazarki jakies... obiecalam pogrzebac w szafie...w tych dniach wstawię...ogromnie sie poplatalo u mnie... DT pobyt dzienny 5 zlotych / to naprawde symboliczna oplata, ze tez udalo Ci sie taki domek i to z gotowaniem dla kawalera znalezc! mial chlopak szczescie w tym nieszczesciu.../ Czarus w domku tymczasowym od: .................. Kastracja Czarownego Czarusia- przewidywany koszt ............... Dary od SM karma/ryz/puszki - serdeczne podziekowania dla Strazy Miejskiej Lodzi Ogloszenia: sa juz tu........... / w nawiasie kto je robil bedzie latwiej potem przedluzac te same osoby...znajace temat/ i tu................ i tu................ i tu ........ bedzie latwiej wszystko objac Quote
justynavege Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 pixie święta racja , że DT za 5 zł dziennie to cud Quote
bunia Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 pixie zrobione :lol: Dziękuję za radę. Sama nawet nie wiedziałam,że Czaruś ma tylko jedno ogłoszenie :roll: Kto pomoże na innych portalach o zwierzakach??? W tym jestem nadal zielona :oops: Quote
Recommended Posts