Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nowych fot nie będzie :shake:
Zapomniałam aparatu :oops:

Poza tym drobnym szczegółem Czarus już zaszczepiony i zaczipowany.
Teraz odczekamy dwa tygodnie i ojajczymy.

Nadal potrzebne jest wsparcie finansowe na DT dla Czarusia.

Czaruś przytył :multi:

Już żeberka nie prześwitują przez skórę.
Nareszcie dostaje regularnie normalne jedzonko i ma go pod dostatkiem .

Posted

kto jeszcze dołączy do mnie i wspomoże Czarusia?

przeszukanie szaf , zrobienie zdjęć i wstawienie ich na bazarek zajeło mi tylko godzinę :evil_lol: , wprawniejszym pojdzie szybciej

kochani , na pewno macie coś co wam niepotrzebne :)

wg zasady feng shui ( nie wiem czy tak się pisze:oops:) dobrze raz na jakiś czas przewałkę zrobić w szafach i co nam zbywa - oddac - robi się tym samym miejsce na nowe , które poźniej przychodzi nawet nie wiadomo skąd ;)
ma to również wymiar symboliczny :lol:

Posted

nie bylo mnie u czarusia dni kilka
sytuacja bez zmian? jak zdrowko?

Buniu napisz prosze w pierwszym watku ile potrzeba zebrac pieniazkow, czy jakies juz dostalas, czy nic a nic?
najlatwiej bedzie sie zorientowac i potem rozliczyc..jesli jakies wplaty..a mam nadzieje ze takie beda

i jak sobie dajesz rade z tymczasem Czarusia?
moze to wszystko juz jest wczesniej napisaen, moze ktos mi to zreasumuje...mialam kilka dni wlasciwie bez dogo

Posted

pixie napisał(a):
nie bylo mnie u czarusia dni kilka
sytuacja bez zmian? jak zdrowko?

Buniu napisz prosze w pierwszym watku ile potrzeba zebrac pieniazkow, czy jakies juz dostalas, czy nic a nic?
najlatwiej bedzie sie zorientowac i potem rozliczyc..jesli jakies wplaty..a mam nadzieje ze takie beda

i jak sobie dajesz rade z tymczasem Czarusia?
moze to wszystko juz jest wczesniej napisaen, moze ktos mi to zreasumuje...mialam kilka dni wlasciwie bez dogo

Nikt do tej pory z wyjątkiem justynavege nie oferował Czarusiowi pomocy finansowej.
Dzienny koszt pobytu w dt ,to 5,0 zł.

Do dnia dzisiejszego dałam na jego utrzymanie 50,0 zł i podarowane przez straż dla zwierząt puszki,ryż i sucha karmę.
Prawdopodobnie w sobotę zobaczę się z tymczasową opiekunką Czarusia ,przekażę 30 kg suchej karmy i kolejną drobną kwotę na jego utrzymanie.

Niestety Czaruś nie chce jeść suchego i Pani specjalnie gotuje dla niego jedzonko.
Ponieważ Czaruś ma tam inne psie towarzystwo więc suche na pewno się przyda i nie będę musiała tak dokładnie się rozliczać.

Przyznaję,że każda pomoc finansowa się przyda.
Nawet symboliczna.

W przyszłym tygodniu Czarusia czeka kastracja.

Posted

buniu czy moglabys w pierwszym poscie napisac : i sugeruje by w tytule : zbiorka na kastracje i DT - najwazniejsze by choc troche uciulac, bazarki jakies...
obiecalam pogrzebac w szafie...w tych dniach wstawię...ogromnie sie poplatalo u mnie...

DT pobyt dzienny 5 zlotych / to naprawde symboliczna oplata, ze tez udalo Ci sie taki domek i to z gotowaniem dla kawalera znalezc! mial chlopak szczescie w tym nieszczesciu.../
Czarus w domku tymczasowym od: ..................

Kastracja Czarownego Czarusia- przewidywany koszt ...............
Dary od SM karma/ryz/puszki - serdeczne podziekowania dla Strazy Miejskiej Lodzi

Ogloszenia:
sa juz tu........... / w nawiasie kto je robil bedzie latwiej potem przedluzac te same osoby...znajace temat/
i tu................
i tu................
i tu ........

bedzie latwiej wszystko objac

Posted

pixie zrobione :lol:

Dziękuję za radę.

Sama nawet nie wiedziałam,że Czaruś ma tylko jedno ogłoszenie :roll:

Kto pomoże na innych portalach o zwierzakach???

W tym jestem nadal zielona :oops: