Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bunia napisał(a):
pixie zrobione :lol:

Dziękuję za radę.

Sama nawet nie wiedziałam,że Czaruś ma tylko jedno ogłoszenie :roll:

Kto pomoże na innych portalach o zwierzakach???

W tym jestem nadal zielona :oops:

:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll:

kto pomoze Czarusiowi Zaczarowanemu Kawalerowi...jeszcze Kawalerowi

Posted

Mogę ogłosić, potrzebny krótki tekst max 500 znaków.
chcialam sama coś sklecić, czytnęłam cąły wątek i nic nie znalazłam.. zadnych konkretnych informacji. Jaki temperament, preferowany dom, czy umie zostawać sam w domu, stosunek do innych zwierząt... hmmmmm?

Posted

Dzisiaj będę się widzieć z panią ,która opiekuje się Czarusiem.

Jutro obiecuję same konkretne wiadomości.

Wiem,że wychowywał się z dziećmi i nie jest agresywny w stosunku do innych psów.

Dzisiaj już nie będę miała dostępu do netu.

Dziękuję za zainteresowanie losem Czarusia.

Posted

buniu podaj najlepiej swoje prywatne konto na pw bo i tak Ty placisz za ten DT i koszty kastracji tez ...wiec najlepiej skoro juz go wzielas pod swoje skrzydla...

ja bede wystawiac bazarek..tylko pidzej musi mi pomoc z fotkami bo ich nie zmniejsze...

Posted

[quote name='pixie']buniu podaj najlepiej swoje prywatne konto na pw bo i tak Ty placisz za ten DT i koszty kastracji tez ...wiec najlepiej skoro juz go wzielas pod swoje skrzydla...

ja bede wystawiac bazarek..tylko pidzej musi mi pomoc z fotkami bo ich nie zmniejsze...

pixie a wstawiasz przez http://imageshack.us/ ?
on sam zmniejsza

Posted

Oprócz wsparcia finansowego szukamy domku stałego, bo koszty tymczasu nas zjedzą. Za te pieniądze można przecież pomóc innym nieszczęśnikom.
Buni serce olbrzymie jest przecież.:lol:

Posted

Wszystko wiem na temat zachowania się Czarusia w dt.

Jest bardzo grzeczny.
Nie niszczy w domu i nie wyje jak zostaje sam.
Toleruje wszystkie inne zwierzęta niezależnie od płci.
Jest typowym kanapowcem jak na krewnego jamnika przystało.
Nadal uczy się chodzić na smyczy.
Pamiętajmy,że Czaruś całe swoje życie biegał samopas po ulicy w poszukiwaniu jedzenia,którego w domu nie miał.

Raz oswobodził się z obroży i przez dwie godziny zwiedzał okolice wraz za podążająca za nim przerażoną tymczasową opiekunką.

W końcu po zwiedzeniu dostatecznej powierzchni terytorium grzecznie wrócił do Pani.

To kwestia czasu i zły nawyk powinien minąć tym bardziej po kastracji.

Czaruś ma 5 lat.

Jeżeli chodzi o wpłaty wolała bym na konto Fundacji Azyl,która z pod ziemi wręcz ten domek tymczasowy wykopała.

Koniecznie z dopiskiem na Czarusia z wypadku.

Mam pełne zaufanie ,że pieniądze trafią wyłacznie do Czarusiowego dt

Zaraz zaktualizuję pierwszy post i podam nr. konta.

Posted

Buniu nadal mam ok 100zł z bazarku na Ineczkę. I ka ma już dom, więc część tej kwoty mogę przelać właśnie na Czarusia. Z resztą i tak postanowiłam rozdysponować jakoś ta kwotę, bo na wątku Inki już nie chce nikt mi odpowiedzieć co mam z tymi pieniędzmi zrobić. Wszystko ucichło:shake:
Myślę, że "bazarkowicze" się nie obrażą jeśli inna bida otrzyma pomoc :)

Posted

bunia proszę o poprawki i adres mailowy, jednak w większości miejsc jest wymagany.

Czaruś a la jamnik wyrzucony przez właścicieli

Czaruś to ok. 5 letni, mały piesek w typie jamnika. Został porzucony przez właściciela, błąkając się po ulicy wpadł pod samochód, na szczęście nic poważnego się nie stało. Czaruś jest zdrowy, bardzo grzeczny, nie niszczy i nie wyje jak zostaje sam. Przebywa w domu tymczasowym. Toleruje wszystkie zwierzęta niezależnie od płci. Czaruś uczy się chodzić na smyczy- w poprzednim domu był wypuszczany samopas, by znaleźć coś do jedzenia, jednak zły nawyk przy odrobinie pracy powinien minąć. Niedługo zostanie wykastrowany.

501 267 964

Posted

Wyjątek napisał(a):
Buniu nadal mam ok 100zł z bazarku na Ineczkę. I ka ma już dom, więc część tej kwoty mogę przelać właśnie na Czarusia. Z resztą i tak postanowiłam rozdysponować jakoś ta kwotę, bo na wątku Inki już nie chce nikt mi odpowiedzieć co mam z tymi pieniędzmi zrobić. Wszystko ucichło:shake:
Myślę, że "bazarkowicze" się nie obrażą jeśli inna bida otrzyma pomoc :)

Gdyby udało się część tej kwoty przekazać na Czarusia było by wspaniale :loveu:

Posted

czarusiu spacer popoludniowy ...nie lenimy sie..
ze co? ze żabą nie jestes? aaa nie lubisz deszczu? aaaa
no to tylko dzis wyjatkowo, na jutro zamowilam dla Ciebie sloneczko...

parasol, kaloszki zakladamy i marsz!