agata51 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Domki szykują się do świąt, nie mają głowy do Czarusia. Quote
agata51 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Nie ma cioteczek u Czarusia.... Buniu, doszła kaska? Quote
agata51 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: Quote
agata51 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Wyśnij wreszcie swój domek, Czarusiu. Quote
pixie Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 agata51 napisał(a):Pamiętamy i na spacerek zabieramy. Pixie moze wreszcie zrealizuje swoja bazarkowa obietnice:mad::mad::mad: przytulanki korzem zarastaja...najwyzszy czas choinkowy... inaczej Mikolaj rozge jej przyniesie:oops: i to dopiero bedzie wstyd chyba mru poprosze o zrobienie fotek.. ..chinszczyzna :eviltong: w tej instrukcji...a komorką niewyrazne... Pixie pixie popraw sie:cool3: bo bedzie zle! Czarusiu, jak sie miewasz malutki? czy zgadzasz sie z innymi psiakami? juz mniej sploszony? Quote
ewatonieja Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Czaruś mieszka w dt razem z Dajmonem i chyba sie od Dajmona czymś zaraził nie wiemy czym bo Dajmon tylko miesiąc przebywał w lecznicy :shake: najwidoczniej za krótko żeby go zdiagnozować Quote
rita60 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Pokazuj sie malenki,moze ktos cie pokocha......... Quote
bunia Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Kochani możecie mnie nawet zlinczować. Zupełnie nie mam teraz głowy do podbijania i zaglądania do wątków swoich podopiecznych :oops: agata51 i karoluch bardzo dziękuję Wam za pomoc finansową dla Czarusia :lol::lol::lol: Dzisiaj przekazałam kolejne 150,0 zł na jego pobyt w DT. O jego chorobie nic nie wiem. Słyszałam i teraz widziałam ,że wygląda jak serdelek,a nie Czaruś. Jak domek stały dla Czarusia znaleźć ? Quote
agata51 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Buniu, nie będziemy cię linczować - po prostu niektóre z nas :oops: były niedoinformowane. Pozdrawiamy cię serdecznie. :loveu: Jak wyglądają finanse Czarusia? Jest na minusie? Mogę przelewać bezpośrednio na Fundację Azyl, ale muszę mieć adres. Quote
bunia Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 agata51 napisał(a):Buniu, nie będziemy cię linczować - po prostu niektóre z nas :oops: były niedoinformowane. Pozdrawiamy cię serdecznie. :loveu: Jak wyglądają finanse Czarusia? Jest na minusie? Mogę przelewać bezpośrednio na Fundację Azyl, ale muszę mieć adres. Bardzo dziękuję za zrozumienie :lol: Do dzisiaj na dt Czarusia wpłaciłam 450 zł z własnych oraz podarowanych przez Was pieniędzy. Dzisiaj uzgodnię z Fundacją sprawę wpłat na Czarusia i prześlę nr konta . Czaruś pedzi na górę w kolejce po domek:multi: Quote
Recommended Posts