Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja wreszcie zrobilam fotki ufffff:mad: malo nie umarlam ze strachu bo mi wywalilo dogo i nic a nic nie chcialo sie otwierac
mysle sobie klops!
szczesliwie sie otworzylo
jeszcze przerzucic musze do kompa te fotki no i potem przez image shake i ...bazarek

strasznie duzo tych czynnosci
tak dawno juz nie "bazarkowalam"...przeraza mnie to przyznam
opisac wybrac fotki:roll: wstawic :roll: pilnowac ....ale czego sie nie robi dla czarusia

juz jestem na dobrej drodze:eviltong:
wsrod roznosci jest takze magiczna rozowa rekawiczka z cudenkami przywieszonymi do zabawy z kociakiem ulubiencem..i aniolki malutenkie na prezenciki do naklejania na pudelka na swieta...i jeszcze jakis but z pilka z kokardka polaczone pluszem zielonym do szarpania dla pupila...
no i misiaczki pluszaczki dwa, jak pisalam

tylko by mi juz serwer nie robil wiecej takich numerow:mad: bo pojde do konkurencji:cool1: na miau albo gdzie indziej ...przed siebie:cool3:

Posted

pixie napisał(a):
co slychac u czarusia?
Marcik czy nadal jest ten obserwator? nie umknal?

Niestety umknął albo przerzucił swoje zainteresowanie na Drakę bo teraz ona ma adoratora.

Posted

justynavege napisał(a):
Czarusiu będzie bazarek od pixie :multi:
pixie jak cos mow pomoge Ci wstawić fotki

a bazarek bedzie bedzie tylko kiedy:roll:..wiesz co przerzucilam fotki / strasznie wyszly..okropnie..zle tlo nieostre...aniolki ledwo widac..malutkie i nieostre..no nic ale to nie w tym problem choc w tym takze.../ nie wiem czemu nie moge po nie siegnac ...wgralam do kumputerea ale nie sa w jpg tylko w jakims innym...nie wiem czy to przejdzie?
co robic? a moze ci je sprobuje przeslac na maila i zobaczysz ze hmmm nie sa atrakcyjne, jakbym przez jakis czerwony filtr robila czy co - robilam bez flasha

Posted

[quote name='agata51']I na nocny koniecznie!

Czarusiu oto czarodziejska rekawiczka dla kota... na bazarek...czarusiowy hmmm proba wklejenia uwaga! nie wiem czy sie uda:shake:

hmmmm