Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MAM dobre wieści ;):

KATJA i KIRKE pojechały w weekend do domów :multi::multi::multi:'

Kroi się też dom dla GROSA, ale żeby nie zapeszać - na razie trzymajmy kciuki.

Linki do allegro zaktualizowane, ogłoszenia również.

Ania, nie wiesz - GERDA pojechala do domu?

Posted

[quote name='Mośka']MAM dobre wieści ;):

KATJA i KIRKE pojechały w weekend do domów :multi::multi::multi:

No to szczęśliwej drogi już czas, wszystkiego dobrego pisaki na nowej drodze życia.

ps. masz priva i maila ode mnie

Posted

Mogę powystawiać na allegro kilka psiaków. Zacznę od Idy. Rozumiem, że na aukcji wystarczy umieścić tą krótką informację: http://fundacja-emir.org/psy/ida.htm oraz to, że trafiła do emira po likwidacji wegrowskiego schr? (w życiu nie wystawiałam psa do adopcji:oops:) Aha no i na koniec jakieś info że zalicytowanie nie oznacza prawa do posiadania psa itp...?

Posted

Mośka!
Mam super domek w Wawie.
Domek jest dla dużego psa, będzie spał na dworku, ale oczywiście nie nałańcuchu!
Będzie miał naprawduper warunki!:multi:
Pani kocha zwierzaki nie liczy się wiek, ale musi dogadać się z kotami, psami i innymi zwierzakami, bo to jest farma.;)
Mam Ci podać jej dane na PW?

Posted

Baffi ja prawdę mówiąc wolę jak psy sa z jednego konta allegro ale jeżeli chcesz zerknąć jak wyglądają aukcje wystawiane z konta emira to zerknij na któryś z linków, jakie wklejałam.

Wielkie dzięki za KAŻDĄ formę pomocy. Powiem szczerze, że przez dłuższy czas adopcje kulały a teraz każda informacja o adoptowanym psie dodaje skrzydeł :)

Posted

Jeżeli ANia nie ma żadnych typów "na cito", to lecimy po kolei ;)

Idę aktualizować 1szy post.

Rybka :loveu::loveu::loveu: Trzymamy kciuki !

MAM PROBLEM TECHNICZNY:
nie mogę już dodawać więcej znaków do 1szego postu, bo wykorzystałam max możliwych znaków. Ktoś ma pomysł co mogę zrobić, zeby jednak aktualizować?

Posted

No to nie będę robiła zamieszania.

Mośka napisał(a):

MAM PROBLEM TECHNICZNY:
nie mogę już dodawać więcej znaków do 1szego postu, bo wykorzystałam max możliwych znaków. Ktoś ma pomysł co mogę zrobić, zeby jednak aktualizować?

Aktualizuj w poście nr. 2 ;)

Posted

Słuchajcie, mam domek z ogrodem, który jest gotów do adopcji dużego samczyka około 3-letniego. Ponieważ domek właśnie pochował psiaka, nie sądzę żeby zdecydował się na psiaka starego i chorego.
Domek jest z ogrodem i suńką, która tęskni za towarzystwem.

Nie mam dostępu do allegro, więc nie jestem w stanie sama powybierać kandydatów. Jeśli któraś z ciotek ma pod opieką takiego chłopaka z wawy lub okolic, to prosze o wklejenie zdjęcia z opisem na ten wątek.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121902

Wątek jest przeglądany przez domek.