Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heheh to chyba mam szczelisliwa reké co sobie upatrze, to domek znajduje :multi:
a Adela? czy ona jest w emirze - dawac nr na Emira czy do Klaudia, bo nie wiem. Wogole jest paré psow przy ktorych podany jest nr Klaudii to nie wiem jak dac do ogloszen.
BRENDONA dalam na kupiepsa.pl

Posted

GoskaGoska napisał(a):
jestem ciekawa czy o Brendona ktos dzwonil, mysle ze jemu to więcej ogloszen nie jest potrzebnych , bo pewnie to mu wystarczy :)

na razie cisza.

O Lunie wiele się nie dowiedziałam- tyle, że jest fajna i łagodna.
Jeszcze nie sterylizowana i nie ma kompletu szczepien- na razie nie do adopcji.

Posted

Ja wczoraj oglosialm Kostka - tyle nie jestem calkiem pewna czy do adopcji chociaz widzialam ze dobry domek by mu sié przydal aby mogl u siebie dochodzic do zdrowia - no to go dalam na kupiepsa.pl i centurmofert.

Posted

Mośka napisał(a):

O Lunie wiele się nie dowiedziałam- tyle, że jest fajna i łagodna.
Jeszcze nie sterylizowana i nie ma kompletu szczepien- na razie nie do adopcji.

to czekam na jakieś info jak już będzie do adopcji

Posted

Wspaniale :multi:

A tak trochę odbiegając od tematu... Który psiak zabrany z Krężela i znajdujący się u Emir teraz najbardziej potrzebuje pomocy finansowej. Będę mieć pieniążki z bazarku Avon znów i z zakupu w sklepie Bajbak i chciałabym przelać na konkretnego psiaka. Tym razem to niewiele, bo ok 25zł (2 osoby kupujące) ale zawsze coś:cool3:

Posted

a ja mam ogromna prośbe do was o pomoc w ogłaszaniu Ringosa
może on za ładny nie jest ale bardzo bym chciała aby znalazł dom - tym bardziej, że on nie toleruje innych psów.
Odkąd pomagam w Fundacji to Ringus tam jest - a mi się marzy dom dla niego
RINGO - moje serce należy do Ciebie! (pies) (482752045) - Aukcje internetowe Allegro
mozecie go odłosić na tych portalach gdzie juz jestescie zakogowane:modla:

Posted

Zbliżające się Święta Bożego Narodzenia to wspaniała okazja do pokazania
znajomym, przyjaciołom i najbliższym, że wciąż o nich pamiętamy,
choć nie zawsze możemy i nie zawsze mamy czas, aby ich odwiedzić.

Od ponad 100 lat kultywowana jest w Polsce tradycja wysyłania pocztowych kartek świątecznych.

W dobie mail'i oraz sms'ów - taka forma wysyłania życzeń jest miłym gestem pamięci o osobach, do których zostały zaadresowane.

Na aukcjach Fundacji dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych „Emir" możecie nabyć śliczne karty świąteczne, które sprawią radość.

Ponadto, biorąc udział w naszych aukcjach pomogacie w leczeniu, utrzymaniu oraz ratowaniu bezdomnych i niechcianych zwierząt.

Sprawcie , aby codziennie ich miski były pełne, aby miały suchą słomę w budach i fachową opiekę.

Serdecznie zapraszam do udziału w aukcjach Fundacji EMIR !!!

Prosimy również o pomoc w rozpowszechnieniu ich wśród Waszych znajomych.

Nasze aukcje:

Kartki świąteczne aukcja charytatywna Fund. EMIR (498065445) - Aukcje internetowe Allegro

Kartki świąteczne aukcja charytatywna Fund. EMIR (499773017) - Aukcje internetowe Allegro

Kartki świąteczne aukcja charytatywna Fund. EMIR (499773406) - Aukcje internetowe Allegro