Mośka Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Zorza ma swój DOM :multi::multi::multi: Quote
Ania W Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Dzisiaj wystawione psy na allegro. AZA (krężel) Aza, która ma wierność w oczach / owczarek mix/ (488995607) - Aukcje internetowe Allegro KSENIA Ksenia -wymarzony przyjaciel ! (owczarek mix !) (489004516) - Aukcje internetowe Allegro KORA KORA radość i wdzięk ma 4 łapach (mała suka) (489009562) - Aukcje internetowe Allegro NELA (krężel) Piękna NELA-spełnisz jej marzenie? młoda suka (489015287) - Aukcje internetowe Allegro KOLEŚ (krężel) To jest Twój KOLEŚ!!! Wspaniały pies czeka ! (489019234) - Aukcje internetowe Allegro CARMEN CARMEN czas na zmianę w jej życiu! Młoda suka (489023834) - Aukcje internetowe Allegro GRANDA (krężel) Piękna Granda czeka na prawdziwy dom! (489027908) - Aukcje internetowe Allegro BRANDO Brando młody bardzo przystojny pies w typie husky (489044109) - Aukcje internetowe Allegro Quote
malawaszka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Mośka napisał(a):Zorza ma swój DOM :multi::multi::multi: :loveu: :multi: cudownie!!!! a Dredkiem nikt się nie interesuje? może jakieś nowe zdjęcia macie? pewnie już ma bródkę? Quote
GoskaGoska Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Nela, ktrorą przedstawiam jako w typie setera : kupiepsa.pl , kupsprzedaj.pl ogloszniainterPress.net.pl Quote
Ania W Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Nela już była w wielu typach ;)...tylko one jest dużo mniejsza od setera. Ale z pewnością jest bardzo ładna i oryginalna :) Quote
Mośka Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 A tu Nela numer wywinęła i do domku pojechała :loveu: MILKA też :loveu: Quote
GoskaGoska Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 heheh to chyba mam szczelisliwa reké co sobie upatrze, to domek znajduje :multi: a Adela? czy ona jest w emirze - dawac nr na Emira czy do Klaudia, bo nie wiem. Wogole jest paré psow przy ktorych podany jest nr Klaudii to nie wiem jak dac do ogloszen. BRENDONA dalam na kupiepsa.pl Quote
Mośka Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 GOska, oby tak dalej ;) Jak jest nr na Klaudie- to tak samo dawaj. Quote
malawaszka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 dziewczyny - mozecie zdobyc info o Lunie? porobie jej ogloszenia [url=http://fundacja-emir.org/psy/luna.htm]Schronisko dla bezdomnych ps Quote
GoskaGoska Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 jestem ciekawa czy o Brendona ktos dzwonil, mysle ze jemu to więcej ogloszen nie jest potrzebnych , bo pewnie to mu wystarczy :) Quote
Mośka Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 GoskaGoska napisał(a):jestem ciekawa czy o Brendona ktos dzwonil, mysle ze jemu to więcej ogloszen nie jest potrzebnych , bo pewnie to mu wystarczy :) na razie cisza. O Lunie wiele się nie dowiedziałam- tyle, że jest fajna i łagodna. Jeszcze nie sterylizowana i nie ma kompletu szczepien- na razie nie do adopcji. Quote
GoskaGoska Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ja wczoraj oglosialm Kostka - tyle nie jestem calkiem pewna czy do adopcji chociaz widzialam ze dobry domek by mu sié przydal aby mogl u siebie dochodzic do zdrowia - no to go dalam na kupiepsa.pl i centurmofert. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Kolejne adopcje z Emira: Harnaś, Iskra i Misio :multi: Quote
GoskaGoska Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Trapa na gumtree, kupiepsa.pl adpocjapsa.pl Brendon gumtree, kupiepsa.pl , adopcjapsa.pl Quote
malawaszka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Mośka napisał(a): O Lunie wiele się nie dowiedziałam- tyle, że jest fajna i łagodna. Jeszcze nie sterylizowana i nie ma kompletu szczepien- na razie nie do adopcji. to czekam na jakieś info jak już będzie do adopcji Quote
Wyjątek Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Wspaniale :multi: A tak trochę odbiegając od tematu... Który psiak zabrany z Krężela i znajdujący się u Emir teraz najbardziej potrzebuje pomocy finansowej. Będę mieć pieniążki z bazarku Avon znów i z zakupu w sklepie Bajbak i chciałabym przelać na konkretnego psiaka. Tym razem to niewiele, bo ok 25zł (2 osoby kupujące) ale zawsze coś:cool3: Quote
Mośka Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 ja sugeruję, żeby napisać w przelewie: darowizna na psy z Krężela. Taką darowiznę można sobie potem odliczyć od dochodu ( w rocznym rozliczeniu). Quote
Olga132 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 a ja mam ogromna prośbe do was o pomoc w ogłaszaniu Ringosa może on za ładny nie jest ale bardzo bym chciała aby znalazł dom - tym bardziej, że on nie toleruje innych psów. Odkąd pomagam w Fundacji to Ringus tam jest - a mi się marzy dom dla niego RINGO - moje serce należy do Ciebie! (pies) (482752045) - Aukcje internetowe Allegro mozecie go odłosić na tych portalach gdzie juz jestescie zakogowane:modla: Quote
malawaszka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 a czy ja mogę prosić o nowe zdjęcia Dredka - on na pewno zarósł i bardziej teraz czernysza przypomina Quote
Olga132 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Zbliżające się Święta Bożego Narodzenia to wspaniała okazja do pokazania znajomym, przyjaciołom i najbliższym, że wciąż o nich pamiętamy, choć nie zawsze możemy i nie zawsze mamy czas, aby ich odwiedzić. Od ponad 100 lat kultywowana jest w Polsce tradycja wysyłania pocztowych kartek świątecznych. W dobie mail'i oraz sms'ów - taka forma wysyłania życzeń jest miłym gestem pamięci o osobach, do których zostały zaadresowane. Na aukcjach Fundacji dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych „Emir" możecie nabyć śliczne karty świąteczne, które sprawią radość. Ponadto, biorąc udział w naszych aukcjach pomogacie w leczeniu, utrzymaniu oraz ratowaniu bezdomnych i niechcianych zwierząt. Sprawcie , aby codziennie ich miski były pełne, aby miały suchą słomę w budach i fachową opiekę. Serdecznie zapraszam do udziału w aukcjach Fundacji EMIR !!! Prosimy również o pomoc w rozpowszechnieniu ich wśród Waszych znajomych. Nasze aukcje: Kartki świąteczne aukcja charytatywna Fund. EMIR (498065445) - Aukcje internetowe Allegro Kartki świąteczne aukcja charytatywna Fund. EMIR (499773017) - Aukcje internetowe Allegro Kartki świąteczne aukcja charytatywna Fund. EMIR (499773406) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Mośka Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Malawaszka - Dredek przepięknie zarósł: http://fundacja-emir.org/aktualnosci/GALERIA/galeria31pazdziernik2008.htm na dole strony. Quote
malawaszka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 rzeczywiście cudo :loveu::loveu::loveu: czy ktoś mógłby mi wysłać te zdjęcia większe na [email protected] Quote
GoskaGoska Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 malawaszka jak ty brodaczami się zajmujesz to nie wiem czy zauwazylas: Luna Quote
Recommended Posts