Zmysł Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Ania W']Wiem, że to duży off..ale mam ogromną prośbę...Czy ktoś mógłby mi pomóc w ogłaszaniu Kajki? Suka jest u mojej znajomej, która adoptowała będącą pod naszą opieką Lunę, kilka dni potem przybłąkała się Kajka... Mam ogromny dług wdzięczności wobec tej osoby i wiem że powinnam go spłacić sama ale ja poza allegro nie umiem wystawiać ogłoszeń :/ To jest allegro Kajki: http://www.allegro.pl/item451524660_kajka_piekna_mloda_suka_owczarek_collie_mix.html Będę BARDZO WDZIĘCZNA!!! a ja nie umiem nawet allegro. czy ogłoszenia jeszcze potrzebne? Quote
JustynaM. Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 http://www.eoferty.com.pl/id92927.html http://grono.net/forum/topic/16382271/0/0/0/0/#bottom jestem chyba jakas lewa bo nie umiem dodac ogloszenia pomimo ze jestem zalogowana na www.kupiepsa.pl Quote
JustynaM. Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 dziewczyny trzymajcie kciuki za Kaję dzisiaj bracia mojej sąsiadki mają zadecydowac którego pieska ze zdjęc kóre wysłalam wezmą ,Karolinie bardzo podoba sie Kaja ,wiec jak już będę wiedziała cos to dam zanc. Quote
GoskaGoska Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ciotki dodawac ogloszenia to zadna filozofia np na KUPIEPSA.PL 1.WEJSC NA STRONE - od początku wchodzimy na strone kupiepsa.pl 2.klikamy na 8 od prawej strony link DODAJ OGLOSZENIE wyskakuje ramka do logowania : 3.LOGOWANIE - wpisujemy swoj adres mail , pozniej haslo , jak sie zalogoujemy wyskakuje stRona , po lewej stronie STREFA ZAREJESTROWANYCH UZYTKOWNIKOW 4. DODAWANIE OGLOSZENIA - i tam klikasz NOWE OGLOSZENIE . 5.WYBOR KATEGORIA PSA ( ALBO SIĘ ZAZNACZA MIESZANIEC,ALBO ZA DARMO, ALBO RASE PIESKA), 6 wpisujemy tytul ogloszenia, tresc ogloszenia, na ile ma byc wazne, wybor woj i podajemy telefon kontaktowy, na koncu klikamy ZAPISZ, jak klikniemy zapisz to wyskakuje opcja do wgrywania zdjęc. Na większosci portafli jest podobnie najpierw logowanie, poniej dodawanie ogloszenia, a na kocu wgrywanie zdjęc. Quote
JustynaM. Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 no własnie tyle to ja wiem ,ale ja nie moge tam wpisac tytułu i opisu :placz: Quote
Mośka Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Kolejny psiak ma swój dom, to AL :multi: Quote
Mośka Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 ups, dogo mi szwankuje i ponowiłam posty Quote
GoskaGoska Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 sluchajcie jak bédziecie w Emirze to spojrzcie czy ta ruda sunie szczeniak jest dalej do adpocji , bo ja wciáz nie wiem czy jest czy nie , bo ze strony znikanéla w wczesniej byla. Juz nie zaleznie czy byly dwie podobne czy to ta sama. Super , ze Al poszedl do adpocji Quote
Mośka Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Dobra Goska, jak będziemy coś wiedzieć - damy Ci znać. Quote
JustynaM. Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Karolina 11:29:51 oki, juz moge pogadac. Przeprasza, ze narobilam tyle zamieszani ale tata postanowil, ze wezma pieska ze schroniask w celestynowie bo nie bedzie wyieral psa ze zdjecia:/ Karolina 11:30:03 a szkoda bo te psiule, ktore mi przeslalas sa cudne Teraz przeczytałam tą wiadomosc od mojej sąsiadki,napisałam że w Falenicy też jest schronisko,nie lubię bardzo takich sytuacji najpierw zawracaja mi głowe a potem nici Quote
GoskaGoska Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 to ja tak trochę poza tematem ogloszen . Jako ze ma dosc kłotni na wątkach ogolnych , juz nie chce brac udzial w tych dyskusjach bezsensu , ale dostalam dzis maila, ktos z Uk chce przelac pieniądze na psy z Kręzela i pytac się o konto paypal? Czy Emir ma moze taki konto? Jesli nie to czy moze daloby się załozyc? dzis pooglaszan Ksenię na nowo: kupiepsa.pl , centumofert.pl , aleokazja.pl , ojej.pl . Quote
Bachnach Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Al , poszedł ! ! ale zdjecie zamieszczone na stronie Emir - Astera , tak jakby 2 razy poszedł :razz: a o Rude zapytałam Ryska , siedzi w tym Emirowym fotelu i wszystko obserwuje , moze napisze ..... .... jak będzie mial czas :roll:. Quote
Mośka Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Rysiek najbardziej w temacie :evil_lol: GOsia - sprobuje sie dowiedziec jak z tym paypalem. A teraz dobre wieści: PIMPUŚ, Tola i Najkochańsza REZA :loveu: poszły do domów:multi::multi::multi: Quote
GoskaGoska Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ja dzis na naszej klasie rozsylam maile o wsparcie finansowe, zakup karmy, lub adpocje dajác namiary na Emira. Moze ktos wspomoze:roll: Quote
Olga132 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 gosia - podeslij mi na nasa klasę tego maila to porozsyłam do znajomych Quote
GoskaGoska Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 maila wysylam takiej tresci: Fundacja Emir prosi o wsparcie finansowe lub zakup karmy dla bezdomnych psów, ktora są pod opieka Fundacji. Karmę mozna zamawiać na adres: Fundajca Emir Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola. Wpłat nawet najmniejszych mozna dokonywać na: Konto Fundacji: Bank Śląski O/Grodzisk Maz. Fundacja Emir ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola nr konta: 88 1050 1924 1000 0022 6878 6056 Przelewy zagraniczne: ING Bank Śląski S.A. Kod SWIFT ING Banku: INGBPLPW IBAN: PL 88 1050 1924 1000 0022 6878 6056 Telefon: 0 601 300 726, 046 857 88 27 Email: [email protected] Nip: 529-16-64-172 Psiaki, ktore są do adpocji mozna ogladac na stronie Emira, mozna rowniez adpotowac pieska wirtualnie: http://fundacja-emir.org/schronisko/schronisko-zwierzeta.htm (emirowe pieski mieszkają pod Warszawą). Wszystkim dziękujemy za wsparcie. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ach, jakie to cudowne uczucie zdejmować ogłoszenia psiaków i pisać w przyczynie edycji "kochany pieseczek poszedł do domku!!!!" :loveu::loveu::loveu: serce rośnie!! ale widziałam na stronie Emira, że chyba podochodziło troszkę psiaków - czy im też trzeba będzie robić ogłoszenia? Quote
Mośka Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Gosiu -EMIR nie ma paypala, natomiast przelewy zagraniczne są możliwe. Rodzice- staram sie dodawac do listy nowe psy, jak tylko wiemy o nich cokolwiek wiecej, zeby bylo co pisać w ogłoszeniach ;) Quote
Olga132 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 http://www.allegro.pl/item459667856_aukcja_charytatywna_fundacja_emir_pomoz.html Quote
Mośka Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Nieśmiało zapytam - czy odświeżacie te ogłoszenia, które już są ? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 na adopcje.org to jakoś długo te ogłoszenia się utrzymują, a jak wygasają to zawsze przychodzą powiadomienia, więc można trzymać rękę na pulsie. Moje w każdym razie nie wygasły ;) Quote
Recommended Posts