Wyjątek Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 aktualizuję :) na rozglos.net to mi nawet powiadomienie przychodzi, dzien przed wygasnieciem waznosci ogloszenia :) Quote
Mośka Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Dzięki dziewczyny! A tymczasem kolejny chłopak poszedł do domu. GROS :multi: Quote
GoskaGoska Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 mi tez przychodza powiadomienia, aczkolwiek spadly psiaki bardzo.Jak znajde chwiel ,ale dopiero po 1.11 to znow wrzuce, zeby byly wyzej Quote
Wyjątek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Mośka napisał(a):Dzięki dziewczyny! A tymczasem kolejny chłopak poszedł do domu. GROS :multi: Wspaniała wiadomość:multi: Quote
clo Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 moska melduje sie:)nie stana nie stana tylko trzeba dzialac...ja caly czas domkow szukam..nuz widelec moze sie uda..dzis bede rozmawiac z kims potencjalnie chetnym na kostka..tylko..czy ktos wie o nim cos wiecej? Quote
clo Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 a i moska na pierwszej stronie aktualizacja:)keksik juz adoptowany:)sama go wiozlam u mojej rodziny bezpeicznie w domku:)) Quote
Wyjątek Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 W jakich gazetach są bezpłatne ogłoszenia? Może to by dało większy efekt niż internet? :cool3: Quote
clo Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 tak gazety to moze byc bardzo dobry pomysl tylko nie wiem w wyborczej jest chyba taka rubryka przygarnij czy jakos tak..? Quote
GoskaGoska Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 no dobra to moge pooglaszac troche psiakow na nowo, bo wrocilam. bede podawac co dalam. Z nowosci ALma adpotowana :loveu: , i Samir za TM :-( Quote
Mośka Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Witajcie dziewczyny. W weekendy nie mam dostepu, wiec lece aktualizować: ALMĘ i GORDONA :multi: I Samira :-( Aaa , to Ty Klaudia ;) Co do gazet- oglaszamy po 2 nasze psiaki w kazdy poniedzialek w Echo Miasta. Odzew rozny. Są jeszcze bezplatne ogloszenia w sobotniej GW (zolte strony), ale sie zrazilam... bo dodzwonic sie do nich to cud boski, a jak w końcu, po 2 dniach dzwonienia mi się udało - ogłoszenia nie było. Dlaczego? Bo to redakcja decyduje, które się ukaże, a które nie. Więc GW odpuscilam... Quote
GoskaGoska Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 we Wroclawiu do GW wysyla sie ogloszenia maile, tez sami decyduja ktore drukuja , ale czasami drukuja ze zdj, czasami bez. Ale kilka psow znalazlo domek dzieki temu. Quote
paros Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 GoskaGoska napisał(a):no dobra to moge pooglaszac troche psiakow na nowo, bo wrocilam. bede podawac co dalam. Z nowosci ALma adpotowana :loveu: , i Samir za TM :-( Samir za TM :shake: :-( Uratowany zimą z Krzyczek :-( przez wiele miesięcy miał non stop moje ogłoszenia i allegro i nie rozumiem dlaczego nie znalazł domu :shake: :shake: Miał wątek na Dogo i go nie ma, wątek zniknął :cool3: Strasznie mnie przykro .....:-( Quote
GoskaGoska Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Nie bardzo wiem ktory to piesek - ale Miro zostal adpotowny. NARAZIE Boss na kupiepsa.pl Quote
Rodzice Maciusia :) Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 a ja tak cichutko podszepnę: czy nie dałoby się pokasować z pierwszych postów piesków, które znalazły domki? Byłoby przejrzyściej i byłby większy pogląd na to ile zostało Quote
GoskaGoska Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 jak nie skasowac , to zrobic adpotowane i do adopcji;) Quote
Mośka Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Na początku myślałam też, żeby wykasować, ale doszłam do wniosku, że taka wersja jest bardziej pokrzepiająca, widać efekty ogłoszeń ;) Ale zrobię jak chcecie. Kasować adoptowane? Z ogromną przyjemnością informuję o kolejnych szczęściarzach, ktorzy mają juz swoje domy :multi:: Grażka Celar Wierna Ben i Malta (tych nie mielismy na liście, Krężel) Quote
GoskaGoska Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 bardzi sie cieszę, a ja ostatnio roblam wierze jakies ogloszenia , ale nie napisalam tutaj:) . cieszę się bardzo, ze jakos adpocje idą, moglby szybciej :), ale coz dobrze ze wogole jakos idą. Quote
Ania W Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Brardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu Piguły ! Sunia dostała ogromną szansę w psotaci DT u gagaty, gdzie przeszła niesamowitą metamorfozę. Jest gotowa na swój własny dom...tylko trzeba go poszukać... Tu jest jej allegro Przyjrzyj mi się dobrze - mogę Cię pokochać. ! (482484432) - Aukcje internetowe Allegro W najbliższych dniach postaram się podjechać do gagaty i obfocić ją w warunkach domowych,ale warto choć trochę sprawę ruszyć. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Quote
GoskaGoska Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 cos na wątku cisza nastała i w adpocjach w \Emirze też zastoj :-( tyle tych psow ze czlowiek nie wyrabia się z tymi ogloszeniami :( w kazdy razie postaram się i przysiąsc i do Emirowych psiakow. A teraz prosba GORĄCA WCZESNIEJ BYŁO NAWOŁYWANIE DO GŁOSÓw NA EMIRA, A JA TERAZ PROSZĘ POPRZYJCIE PRZYBORÓWEK p. Wandy, ona nigdy nie odmówiła psom pomocy , więc proszę nich tym razem i ona dostanie jaką pomoc :placz: to link do glowania : Forum o psach i kotach Quote
Wyjątek Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 A ja może powiem, że dziś poszedł przelew (100zł z bazarku AVON) na konto EMIR. Pieniążki na konkretnego psiaka, wybór padł na FELO z Krężela :loveu: Prosiłabym o jakiś znak, czy pieniążki dotarły. Poza tym ostatnio mam mniej czasu na ogłoszenia ze względu na nową pracę, ale postaram się coś w najbliższym czasie naskrobać :) Quote
Mośka Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Gosia- zagłosowane. P. Wanda idzie "łeb w leb" z Goldenami :roll: No niestety, adopcje spadly... Naprawde ogłoszenia przekładają się na adopcyjność... czego mamy teraz najlepszy przyklad :roll: Wyjątek - pieniążki na pewno dotrą ;) Quote
GoskaGoska Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 chociaz oglądalnosc ogloszen wogole się zmnieszyla, wszedzie jest jakis zastoj , chyba kryzys swiatowy przeklada się na kazda dziedzine :roll:nawet na adpocje psow. Niestety Goldeny gonią - nie chodzi o to , ze zle zyczę goldenom tylko , ze u p,Wandy jest masa kunedlkow ponad 100psow a ona sama dla wszystkich gotuje!!! Goldenow w potrzebie jest mniej , goldenom w potrzebie pomagają inni, zas Pani Wanda codziennie przy grach gotująca pod namiotem - z masą psow roznej masci i rasy :roll: ona bardziej potrzebuje tej karmy. Dlatego proszę zaglosujcie na nią Quote
Rodzice Maciusia :) Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ja od razu zagłosowałam - ale tylko dlatego że bywm na tym wątku -- sprawę trzeba rozreklamować!;) Quote
Recommended Posts