Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

moska melduje sie:)nie stana nie stana tylko trzeba dzialac...ja caly czas domkow szukam..nuz widelec moze sie uda..dzis bede rozmawiac z kims potencjalnie chetnym na kostka..tylko..czy ktos wie o nim cos wiecej?

Posted

Witajcie dziewczyny. W weekendy nie mam dostepu, wiec lece aktualizować: ALMĘ i GORDONA :multi:
I Samira :-(

Aaa , to Ty Klaudia ;)

Co do gazet- oglaszamy po 2 nasze psiaki w kazdy poniedzialek w Echo Miasta. Odzew rozny.
Są jeszcze bezplatne ogloszenia w sobotniej GW (zolte strony), ale sie zrazilam... bo dodzwonic sie do nich to cud boski, a jak w końcu, po 2 dniach dzwonienia mi się udało - ogłoszenia nie było. Dlaczego? Bo to redakcja decyduje, które się ukaże, a które nie. Więc GW odpuscilam...

Posted

GoskaGoska napisał(a):
no dobra to moge pooglaszac troche psiakow na nowo, bo wrocilam.
bede podawac co dalam.
Z nowosci ALma adpotowana :loveu: , i Samir za TM :-(

Samir za TM :shake: :-(

Uratowany zimą z Krzyczek :-( przez wiele miesięcy miał non stop moje ogłoszenia i allegro i nie rozumiem dlaczego nie znalazł domu :shake: :shake:
Miał wątek na Dogo i go nie ma, wątek zniknął :cool3:
Strasznie mnie przykro .....:-(

Posted

Na początku myślałam też, żeby wykasować, ale doszłam do wniosku, że taka wersja jest bardziej pokrzepiająca, widać efekty ogłoszeń ;)

Ale zrobię jak chcecie. Kasować adoptowane?

Z ogromną przyjemnością informuję o kolejnych szczęściarzach, ktorzy mają juz swoje domy :multi::
Grażka
Celar
Wierna
Ben i Malta (tych nie mielismy na liście, Krężel)

Posted

Brardzo proszę o pomoc w ogłaszaniu Piguły !
Sunia dostała ogromną szansę w psotaci DT u gagaty, gdzie przeszła niesamowitą metamorfozę. Jest gotowa na swój własny dom...tylko trzeba go poszukać...
Tu jest jej allegro
Przyjrzyj mi się dobrze - mogę Cię pokochać. ! (482484432) - Aukcje internetowe Allegro

W najbliższych dniach postaram się podjechać do gagaty i obfocić ją w warunkach domowych,ale warto choć trochę sprawę ruszyć.

Będę bardzo wdzięczna za pomoc.

Posted

cos na wątku cisza nastała i w adpocjach w \Emirze też zastoj :-(
tyle tych psow ze czlowiek nie wyrabia się z tymi ogloszeniami :( w kazdy razie postaram się i przysiąsc i do Emirowych psiakow.
A teraz prosba GORĄCA WCZESNIEJ BYŁO NAWOŁYWANIE DO GŁOSÓw NA EMIRA, A JA TERAZ PROSZĘ POPRZYJCIE PRZYBORÓWEK p. Wandy, ona nigdy nie odmówiła psom pomocy , więc proszę nich tym razem i ona dostanie jaką pomoc :placz: to link do glowania :
Forum o psach i kotach

Posted

A ja może powiem, że dziś poszedł przelew (100zł z bazarku AVON) na konto EMIR. Pieniążki na konkretnego psiaka, wybór padł na FELO z Krężela :loveu:

Prosiłabym o jakiś znak, czy pieniążki dotarły.

Poza tym ostatnio mam mniej czasu na ogłoszenia ze względu na nową pracę, ale postaram się coś w najbliższym czasie naskrobać :)

Posted

Gosia- zagłosowane. P. Wanda idzie "łeb w leb" z Goldenami :roll:

No niestety, adopcje spadly... Naprawde ogłoszenia przekładają się na adopcyjność... czego mamy teraz najlepszy przyklad :roll:

Wyjątek - pieniążki na pewno dotrą ;)

Posted

chociaz oglądalnosc ogloszen wogole się zmnieszyla, wszedzie jest jakis zastoj , chyba kryzys swiatowy przeklada się na kazda dziedzine :roll:nawet na adpocje psow.
Niestety Goldeny gonią - nie chodzi o to , ze zle zyczę goldenom tylko , ze u p,Wandy jest masa kunedlkow ponad 100psow a ona sama dla wszystkich gotuje!!! Goldenow w potrzebie jest mniej , goldenom w potrzebie pomagają inni, zas Pani Wanda codziennie przy grach gotująca pod namiotem - z masą psow roznej masci i rasy :roll: ona bardziej potrzebuje tej karmy. Dlatego proszę zaglosujcie na nią