malawaszka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 no własnie wiem - ja na tą śliczną pannę już od kiedy była w Krężelu, a potem w Gdyni czy gdzieś nad morzem poluję, ale Mośka mi napisała, że nie jest do adopcji jeszcze Quote
Mośka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 [quote name='malawaszka']rzeczywiście cudo :loveu::loveu::loveu: czy ktoś mógłby mi wysłać te zdjęcia większe na [email protected] Malawaszka, na moj gust to zdjecia autorstwa Zosi & Saszy . Albo poczekaj, poprosze Hanie, moze ma wersje "pelna". Z Luną musicie się jeszcze wstrzymać ;) Quote
Mośka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 MARTEL i GAJDA znalazły dom :multi: Quote
Olga132 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Policzyłam że w listopadzie nowy dom znalazło 18 psów :multi: to rewelacyjny wynik !! Quote
Wyjątek Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Wspaniała wiadomość! Oby w grudniu było podobnie :roll: Quote
GoskaGoska Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 trzeba b bylo na nowo ruszyc z ogloszeniami , tylko skad wziasc czas :roll: Quote
Mośka Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Z Nowym ROkiem nabierzemy energii po Swietach ;) Cioteczki - tylko sie nie obzerac, bo to rozleniwia :eviltong: Quote
Mośka Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 No i na koniec Roku super info: do domów poszły FORTUNA, ŚNIEŻKA, LUNA i VICTORIA :multi::multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 :loveu: huraaaa a o Dredka nikt nie pyta? :placz: Quote
Aleksandrossa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Misio: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pokaz-mi-swiat-niewidomy-misio-czeka-132597/ I Mona, już w fundacji: http://www.dogomania.pl/forum/f28/wiekowa-mona-ma-szanse-na-dom-135236/#post12103737 Quote
Rybka_39 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Hej, dawno tu nikt nie zaglądał. A ja pozwoliłam sobie psy z tego wątku pooglądać na stronie Emira. Nie wiem na ile aktualizowana jest strona emira, ale na stronie pisze, ze te psy: Brunet, Busia, Dredek, Gerda, Karat, Klara, Kodi, Koga, Kora, Ksenia, Kubuś, Łatka, Mikado, Muszka, Nocka, Ringo, Tytus, Velvet mają dom Tak więc czy można by je usunąć z 1 strony? No i nie znalazłam info o: Brendon, Lisio, Nana, Peggy, Pigi, Puśka, A szukałam dokładnie przy pomocy ctr+f :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nawet w dziale pożegnania Quote
gagata Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 O,nawet nie wiedzialam,ze jest taki wątek...Dzieki Rybko;) Tak na szybko: Lisio jest na stronie i ma sie całkiem dobrze - wiem,bo wlasnie sie poce nad jego fotami,Pigi znana jako Piguła,adoptowana na początku roku do Siedlec, Pegi czyli Pepega,5.05.2009 wyskoczylaz poierwszego pietra swojego nowego domu i ślad po niej zaginął ,do dzis jej szukam...:shake: Mikado,Nocka, Tytus,Kora,Ksenia,Velvet - adoptowane. Rownież Brunet,Busia,Dredek,Gerda,Koga,Muszka,Tytus -znalazły swoje domy. Niestety Kodi,Ringo,Kubuś nie doczekaly się domow - są za TM..(*)(*)(*). Rybko na naszej stronie jest rubryka Opuscily fundację - tak można sprawdzic...lepiej niz CtrlF;) Quote
Rybka_39 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 gagata napisał(a):O,nawet nie wiedzialam,ze jest taki wątek...Dzieki Rybko;) Tak na szybko: Lisio jest na stronie i ma sie całkiem dobrze - wiem,bo wlasnie sie poce nad jego fotami,Pigi znana jako Piguła,adoptowana na początku roku do Siedlec, Pegi czyli Pepega,5.05.2009 wyskoczylaz poierwszego pietra swojego nowego domu i ślad po niej zaginął ,do dzis jej szukam...:shake: Mikado,Nocka, Tytus,Kora,Ksenia,Velvet - adoptowane. Rownież Brunet,Busia,Dredek,Gerda,Koga,Muszka,Tytus -znalazły swoje domy. Niestety Kodi,Ringo,Kubuś nie doczekaly się domow - są za TM..(*)(*)(*). Rybko na naszej stronie jest rubryka Opuscily fundację - tak można sprawdzic...lepiej niz CtrlF;) Dzięki za info! Nie skojarzyłam, że Pepega jest opisana jako Pegi:oops:- bo znam jej historię. A szukałam w każdym dziale, a w działach opuściły fundację i pożegnania używałam właśnie ctrl i f bo było tam bardzo dużo piesków, możliwe, że ominęłam Lisia, bo na prawdę bardzo dużo tych psów, zaraz luknę.;) PS faktycznie Lisio jest- przeoczyłam ! Quote
li1 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Rybko, dzieki ze odkopalas ten watek. Trzeba bedzie wziac sie z kopyta za ogloszenia i odrobic pol roku nieobecnosci tutaj. I zaktualizowac pierwsza strone. I powiedziec Erazm i innym o tym watku, bo tez maja pomoc w ogloszeniach. Quote
Rybka_39 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 li1 napisał(a):Rybko, dzieki ze odkopalas ten watek. Trzeba bedzie wziac sie z kopyta za ogloszenia i odrobic pol roku nieobecnosci tutaj. I zaktualizowac pierwsza strone. I powiedziec Erazm i innym o tym watku, bo tez maja pomoc w ogloszeniach. Sprzatałam w subskrypcjach to odkopałam, kiedyś zdaje się miałam ambitny plan robić ogłoszenia dla tych psów, ale jakoś potem nie miałam czasu. Przydałaby się reaktywacja;) Quote
li1 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Ale jak sie za te reaktywacje zabrac ? Czy robic nowy watek i wstawic lenk do tego starego ? Kto bedzie prowadzil watek ? Quote
gagata Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Dziewczyny....a nie latwiej brac foty i psa z zoltych stron i bezpośrednio im robić ogłoszenia?Po co jeszcze dodawać sobie pracy prowadzeniem historycznego wątku? Przecież z tych piesow tutaj to większość juz w swoich domach... Quote
li1 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 gagata napisał(a):Dziewczyny....a nie latwiej brac foty i psa z zoltych stron i bezpośrednio im robić ogłoszenia?Po co jeszcze dodawać sobie pracy prowadzeniem historycznego wątku? Przecież z tych piesow tutaj to większość juz w swoich domach... Ok, tylko trzeba podac od razu kto i jakie zrobil ogloszenia. Moznaby to robic na emirowej stronie. Quote
Rybka_39 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 gagata napisał(a):Dziewczyny....a nie latwiej brac foty i psa z zoltych stron i bezpośrednio im robić ogłoszenia?Po co jeszcze dodawać sobie pracy prowadzeniem historycznego wątku? Przecież z tych piesow tutaj to większość juz w swoich domach... Problem w tym, że na stronie emirowej jest tylko płeć i zero info o niektórych psa tak jak o kudłaczkach o które pytałam. Quote
gagata Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Masz racje Rybko,wlasnie pracujemy nad zmianami....Jesli cos chcesz wiedziec na biegu, pisz do mnie,zawsze Ci cos podesle,ma jutro obiecuje solidne info o kudlaczkach (Aurora i Katia, tak?) Quote
Rybka_39 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 gagata napisał(a):Masz racje Rybko,wlasnie pracujemy nad zmianami....Jesli cos chcesz wiedziec na biegu, pisz do mnie,zawsze Ci cos podesle,ma jutro obiecuje solidne info o kudlaczkach (Aurora i Katia, tak?) Nie nie śpiesz się i tak mam dużo psów do ogłaszania. Natomiast ja będe zaglądać na stronę, więc jak będzie info to sobie skopiuje;) Quote
Recommended Posts