Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']rzeczywiście cudo :loveu::loveu::loveu: czy ktoś mógłby mi wysłać te zdjęcia większe na [email protected]

Malawaszka, na moj gust to zdjecia autorstwa Zosi & Saszy .
Albo poczekaj, poprosze Hanie, moze ma wersje "pelna".

Z Luną musicie się jeszcze wstrzymać ;)

• 2 weeks later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...
Posted

Hej, dawno tu nikt nie zaglądał.
A ja pozwoliłam sobie psy z tego wątku pooglądać na stronie Emira.
Nie wiem na ile aktualizowana jest strona emira, ale na stronie pisze, ze te psy:
Brunet, Busia, Dredek, Gerda, Karat, Klara, Kodi, Koga, Kora, Ksenia, Kubuś, Łatka, Mikado, Muszka, Nocka, Ringo, Tytus, Velvet

mają dom

Tak więc czy można by je usunąć z 1 strony?

No i nie znalazłam info o: Brendon, Lisio, Nana, Peggy, Pigi, Puśka,
A szukałam dokładnie przy pomocy ctr+f :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nawet w dziale pożegnania

Posted

O,nawet nie wiedzialam,ze jest taki wątek...Dzieki Rybko;)

Tak na szybko: Lisio jest na stronie i ma sie całkiem dobrze - wiem,bo wlasnie sie poce nad jego fotami,Pigi znana jako Piguła,adoptowana na początku roku do Siedlec, Pegi czyli Pepega,5.05.2009 wyskoczylaz poierwszego pietra swojego nowego domu i ślad po niej zaginął ,do dzis jej szukam...:shake:
Mikado,Nocka, Tytus,Kora,Ksenia,Velvet - adoptowane.
Rownież Brunet,Busia,Dredek,Gerda,Koga,Muszka,Tytus -znalazły swoje domy.
Niestety Kodi,Ringo,Kubuś nie doczekaly się domow - są za TM..(*)(*)(*).

Rybko na naszej stronie jest rubryka Opuscily fundację - tak można sprawdzic...lepiej niz CtrlF;)

Posted

gagata napisał(a):
O,nawet nie wiedzialam,ze jest taki wątek...Dzieki Rybko;)

Tak na szybko: Lisio jest na stronie i ma sie całkiem dobrze - wiem,bo wlasnie sie poce nad jego fotami,Pigi znana jako Piguła,adoptowana na początku roku do Siedlec, Pegi czyli Pepega,5.05.2009 wyskoczylaz poierwszego pietra swojego nowego domu i ślad po niej zaginął ,do dzis jej szukam...:shake:
Mikado,Nocka, Tytus,Kora,Ksenia,Velvet - adoptowane.
Rownież Brunet,Busia,Dredek,Gerda,Koga,Muszka,Tytus -znalazły swoje domy.
Niestety Kodi,Ringo,Kubuś nie doczekaly się domow - są za TM..(*)(*)(*).

Rybko na naszej stronie jest rubryka Opuscily fundację - tak można sprawdzic...lepiej niz CtrlF;)

Dzięki za info!
Nie skojarzyłam, że Pepega jest opisana jako Pegi:oops:- bo znam jej historię.
A szukałam w każdym dziale, a w działach opuściły fundację i pożegnania używałam właśnie ctrl i f bo było tam bardzo dużo piesków, możliwe, że ominęłam Lisia, bo na prawdę bardzo dużo tych psów, zaraz luknę.;)

PS faktycznie Lisio jest- przeoczyłam !

Posted

Rybko, dzieki ze odkopalas ten watek. Trzeba bedzie wziac sie z kopyta za ogloszenia i odrobic pol roku nieobecnosci tutaj. I zaktualizowac pierwsza strone. I powiedziec Erazm i innym o tym watku, bo tez maja pomoc w ogloszeniach.

Posted

li1 napisał(a):
Rybko, dzieki ze odkopalas ten watek. Trzeba bedzie wziac sie z kopyta za ogloszenia i odrobic pol roku nieobecnosci tutaj. I zaktualizowac pierwsza strone. I powiedziec Erazm i innym o tym watku, bo tez maja pomoc w ogloszeniach.

Sprzatałam w subskrypcjach to odkopałam, kiedyś zdaje się miałam ambitny plan robić ogłoszenia dla tych psów, ale jakoś potem nie miałam czasu.
Przydałaby się reaktywacja;)

Posted

Dziewczyny....a nie latwiej brac foty i psa z zoltych stron i bezpośrednio im robić ogłoszenia?Po co jeszcze dodawać sobie pracy prowadzeniem historycznego wątku? Przecież z tych piesow tutaj to większość juz w swoich domach...

Posted

gagata napisał(a):
Dziewczyny....a nie latwiej brac foty i psa z zoltych stron i bezpośrednio im robić ogłoszenia?Po co jeszcze dodawać sobie pracy prowadzeniem historycznego wątku? Przecież z tych piesow tutaj to większość juz w swoich domach...

Ok, tylko trzeba podac od razu kto i jakie zrobil ogloszenia. Moznaby to robic na emirowej stronie.

Posted

gagata napisał(a):

Problem w tym, że na stronie emirowej jest tylko płeć i zero info o niektórych psa tak jak o kudłaczkach o które pytałam.

Posted

Masz racje Rybko,wlasnie pracujemy nad zmianami....Jesli cos chcesz wiedziec na biegu, pisz do mnie,zawsze Ci cos podesle,ma jutro obiecuje solidne info o kudlaczkach (Aurora i Katia, tak?)

Posted

gagata napisał(a):
Masz racje Rybko,wlasnie pracujemy nad zmianami....Jesli cos chcesz wiedziec na biegu, pisz do mnie,zawsze Ci cos podesle,ma jutro obiecuje solidne info o kudlaczkach (Aurora i Katia, tak?)

Nie nie śpiesz się i tak mam dużo psów do ogłaszania.
Natomiast ja będe zaglądać na stronę, więc jak będzie info to sobie skopiuje;)