maciaszek Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 O te chodzi: [IMG]http://images41.fotosik.pl/242/d9dbd2bbeb2190b4.jpg[/IMG] [IMG]http://images35.fotosik.pl/101/f860ae9200ef8f59med.jpg[/IMG] Quote
kuba123 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 to małe ma 4 miesiące a czarny ON to pies i ma ok roku Quote
Rybka_39 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 weź no mi więcej napisz o nich na gg 10190387 Quote
halbina Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 dostałam link od Glutofii, ona jest w szoku, ja też: [URL]http://www.fundacjasosdlazwierzat.org/dreczenie-psa-ze-szczegolnym-okrucienstwem.-sosnowiec,241.html[/URL] Quote
__Lara Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='halbina']dostałam link od Glutofii, ona jest w szoku, ja też: [URL]http://www.fundacjasosdlazwierzat.org/dreczenie-psa-ze-szczegolnym-okrucienstwem.-sosnowiec,241.html[/URL][/QUOTE] Nie wiem co powiedzieć.... kto zakłada wątek :( :( :( Quote
halbina Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 suczka została uśpiona, gniła za życia i strasznie cierpiała... Quote
malawaszka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='halbina']suczka została uśpiona, gniła za życia i strasznie cierpiała...[/QUOTE] biedna malenka :( brak słów... brak cholera :( ['] Quote
__Lara Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='halbina']suczka została uśpiona, gniła za życia i strasznie cierpiała...[/QUOTE] Straszne :( :( :( :placz::placz::placz::placz: ludzie to potwory :placz::placz::placz: Nie było dla niej szans? :( Quote
halbina Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 najpewniej nie, aqle poczekajmy na relację Glutofii Quote
kuba123 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 masakra widzialam jej zdjęcie ale było to delikatniejsze-najmniej makabryczne a i tam przeżyłam szok ale to przechodzi ludzkie pojęcie Quote
Glutofia Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Dziewczyny o leczeniu i rokowaniu podejmuje decyzje weterynarz. A i taki laik jak ja widząc tak rozległe rany wie ze szanse dośc marne. Nie chcę tego wałkowac na dogomanii zwłaszcza na tym portalu. I tak mam wciąż przed sobą widok tych oczu pełnych bólu, cierpienie w milczeniu tylko takie stękanie ..nie chce mi się gadac. Quote
Rybka_39 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ja pierdo** dużo pojeb** widziałam w moim mieście, ale takiej makabry bym się nie spodziewała...:( Quote
amikat Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Biedna mała kruszynka była UGOTOWANA. Lekarze którzy widzieli nie jedno też nie mogli uwierzyć ze można właśnie tak...... Ona miała ropowicę skóry, martwicę (zapach padliny). Skróciliśmy cierpienia których nawet wyobrazić sobie nie mogę... Podejmujemy odpowiednie kroki prawne. Quote
__Lara Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 amikat, dobrze, że będą kroki prawne. Ach, straszne, straszne to wszystko :( Quote
__Lara Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Kopiuję z innego wątku: Co myślicie o takiej tubie fundacyjnej? czasami ludzie nie wiedzą o co biega gdy ich proszę o datki, tak to by przyciągało. ? Może jakiś fundacyjny skrzat czy coś takiego?? jakieś charakterystyczne przebranie dla jednej osoby, która firmowałaby fundację i miała tą tubę. [B] maciaszku[/B], tuba, taka, żeby głośniej Cię inni słyszeli, w kształcie stożka [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] np.z papieru. Albo WIEM!!! Co miesiąc będzie jedna osoba z fundacji przebrana za coś, odpowiednio do pory roku. Np. teraz można się przebrać w rytmy karnawałowe. Będzie mieć fundacyjną tubę i chorągiewkę. Do tego można dodać np. sznurek maskotkowych piesków. Bęzie chodzić po SCC, zwłaszcza w rejonach naszego stoiska żeby zachęcić do podejścia i wrzucenia czegoś. Co myślicie? Taka Pani Fundacja :D :diabloti: Quote
maciaszek Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Karnawałowo powiadasz.... czyli tak jak w Rio? Takie skąpe odzienia? :evil_lol: No taka Pani Fundacja na pewno by przyciągnęła dużo.... panów ;). Ja mogę się przebrać za diabła :diabloti:, bo to moje kolory :evil_lol:. I czasami charakter :eviltong:. Quote
__Lara Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 hahaha :D Ja mogę przebrać się w rytmy cygańskie :P to może być i diabełek i cyganka :P [B] amikat, [/B]jak zapatrujesz się na pomysł z Panią Fundacją? :D chodzi o to żeby jak najwięcej ludzi przyciągnąc :loveu: Quote
amikat Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Moim zdaniem super!!!!!! Wszystko co nowe, kolorowe i inne przyciaga - byle nie pochód DRAG QUIN - jak sugrował Rafał.... Zdążymy na sobotę? Quote
__Lara Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Okiiiiiiiii.... to ja coś pomyślę i najwyżej przywiozę :loveu: przebranie, spróbuję zrobić tą tubę :D i chorągiewkę :D Quote
__Lara Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Strój już właściwie MAM :D teraz zrobić chorągiewkę i tubę ;) Quote
Glutofia Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Lara warto przyjść choćby po to by zobaczyć ciebie w tym przebraniu! Quote
__Lara Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='Glutofia']Lara warto przyjść choćby po to by zobaczyć ciebie w tym przebraniu![/QUOTE] hahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: będzie ubaw :eviltong::loveu: mam już pomysł na niespodzianki dla ludzi :loveu::lol: Quote
maciaszek Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ale dlaczego nie drag queen? To dopiero by przyciągnęło ludzi ;). Hehe. A jeśli chodzi o strój mój, to raczej na następną akcję. Quote
kuba123 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='amikat']Moim zdaniem super!!!!!! Wszystko co nowe, kolorowe i inne przyciaga - byle nie pochód DRAG QUIN - jak sugrował Rafał.... Zdążymy na sobotę?[/QUOTE] a myślisz że DRAG QUEEN nie miały by wzięcia Quote
Recommended Posts