Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halbina']dostałam link od Glutofii, ona jest w szoku, ja też: [URL]http://www.fundacjasosdlazwierzat.org/dreczenie-psa-ze-szczegolnym-okrucienstwem.-sosnowiec,241.html[/URL][/QUOTE]

Nie wiem co powiedzieć.... kto zakłada wątek :( :( :(

Posted

[quote name='halbina']suczka została uśpiona, gniła za życia i strasznie cierpiała...[/QUOTE]

Straszne :( :( :( :placz::placz::placz::placz: ludzie to potwory :placz::placz::placz:

Nie było dla niej szans? :(

Posted

Dziewczyny o leczeniu i rokowaniu podejmuje decyzje weterynarz. A i taki laik jak ja widząc tak rozległe rany wie ze szanse dośc marne. Nie chcę tego wałkowac na dogomanii zwłaszcza na tym portalu. I tak mam wciąż przed sobą widok tych oczu pełnych bólu, cierpienie w milczeniu tylko takie stękanie ..nie chce mi się gadac.

Posted

Biedna mała kruszynka była UGOTOWANA. Lekarze którzy widzieli nie jedno też nie mogli uwierzyć ze można właśnie tak...... Ona miała ropowicę skóry, martwicę (zapach padliny). Skróciliśmy cierpienia których nawet wyobrazić sobie nie mogę...

Podejmujemy odpowiednie kroki prawne.

Posted

Kopiuję z innego wątku:

Co myślicie o takiej tubie fundacyjnej? czasami ludzie nie wiedzą o co biega gdy ich proszę o datki, tak to by przyciągało. ?

Może jakiś fundacyjny skrzat czy coś takiego?? jakieś charakterystyczne przebranie dla jednej osoby, która firmowałaby fundację i miała tą tubę.
[B]
maciaszku[/B], tuba, taka, żeby głośniej Cię inni słyszeli, w kształcie stożka [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] np.z papieru.

Albo WIEM!!!

Co miesiąc będzie jedna osoba z fundacji przebrana za coś, odpowiednio do pory roku. Np. teraz można się przebrać w rytmy karnawałowe. Będzie mieć fundacyjną tubę i chorągiewkę. Do tego można dodać np. sznurek maskotkowych piesków. Bęzie chodzić po SCC, zwłaszcza w rejonach naszego stoiska żeby zachęcić do podejścia i wrzucenia czegoś. Co myślicie? Taka Pani Fundacja :D :diabloti:

Posted

Karnawałowo powiadasz.... czyli tak jak w Rio? Takie skąpe odzienia? :evil_lol: No taka Pani Fundacja na pewno by przyciągnęła dużo.... panów ;).

Ja mogę się przebrać za diabła :diabloti:, bo to moje kolory :evil_lol:. I czasami charakter :eviltong:.

Posted

hahaha :D

Ja mogę przebrać się w rytmy cygańskie :P to może być i diabełek i cyganka :P
[B]
amikat, [/B]jak zapatrujesz się na pomysł z Panią Fundacją? :D chodzi o to żeby jak najwięcej ludzi przyciągnąc :loveu:

Posted

[quote name='Glutofia']Lara warto przyjść choćby po to by zobaczyć ciebie w tym przebraniu![/QUOTE]

hahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: będzie ubaw :eviltong::loveu: mam już pomysł na niespodzianki dla ludzi :loveu::lol:

Posted

[quote name='amikat']Moim zdaniem super!!!!!! Wszystko co nowe, kolorowe i inne przyciaga - byle nie pochód DRAG QUIN - jak sugrował Rafał....

Zdążymy na sobotę?[/QUOTE]

a myślisz że DRAG QUEEN nie miały by wzięcia