Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kisiaraf, bardzo prosze jesli masz jeszcze miejsce umiesc naszego Daktyla/Murzyna,nie ma go na stronie fundacji , nie wiem czemu, dwukrotnie wysyłałam maila w tej sprawie( moze zbraku czasu)

to ok 1 roczny piesek , nieduzy, dobrze dogaduje sie z wiekszoscia psow, uwielbia ludzi i cudownie byłoby gdyby mogł zamieszkac z dziecmi,zachowuje czystość i nie niszczy gdy zostaje sam, szuka domu z ktorego go już nik nie wyrzuci.

Posted

amikat dzis rozmawiałam z Lalą z Myslovitz o akcji zerwijmy łancuchy, wszystko mu przekazałam, jest w temacie,i jest jak najbardziej na tak...
W sobote Myslovitz gra koncert w Zamosciu i jezeli zdąży dojechac z koncertu to napewno przyjedzie na akcje.
W piatek mam raz jeszcze do niego zadzwonic i mu przypomnieć o akcji.

Pozatym wysłalam maila o akcji ze szczegółami jak ma ona wyglądac do Lali, Bartka z Gutierez, Dziolo, Konopiansów, moich znajomych dziennikarzy Michał Wozniczko z Zycia Myslowic, Ania Sorek z Mlode Myslowice, Ania Starmach gazeta Co tydzien, Krzys Bąk dziennik zachodni, Marta Zabinska Echo, Anna Ujma TVP.
Myslałam aby zaprosic tez Prezydenta Miasta Myslowice Grzegorza Osyre?

Posted

muro - pieski na stronie fundacyjnej umieszcza HebaNova a nie kisiaraf.

Na stronie fundacyjnej są ogłoszenia psów a nie ma namiarów na domki tymczasowe - do kogo mają ludzie dzwonić w sprawie adopcji ?!

Posted

Hej :-(
Niestety 4 jestem na wystawie :-(
Macie coś na pocieszenie.
Pamiętacie sznaucera z Chorzowa?

Fotka aut. Barbary Luszkiewicz

Posted

[quote name='Gisic87']ojoj Danusiu a tak pięknie prezentowałabyś się przypięta do budy:evil_lol:
Ja na akcję oczywiście się piszę;)[/quote]
Wiem, też żałuje :diabloti:

Posted

amikat podobno Prezydent Myslowic G.Osyra bedzie dopiero w poniedz w pracy , ale raz jeszcze skontaktuje sie z Urz Miasta i sie dowiem?
Jak cos to z zaproszeniem pójde do niego....
W pt skontaktuje sie raz jeszcze z Lalą.......

Posted

amikat jednak Prezydent Miasta Mysłowic jest na L4 do piątku i dopiero w poniedz bedzie w pracy , szkoda bo nie mam jak doreczyć mu zaproszenia na akcje 4.10
Jutro skontaktuje sie z Lalą i przypomne mu o akcji....
Dzwoniłam tez do mojego kolegi dziennikarza z Zycie Mysłowic jak uda mu sie to tez przyjedzie.

Posted

Akcja prowadzimy już od 4 dni i mamy karme, smakołyki, smycze etc. zbieramy jeszcze przez 2 tygodnie :multi: + dodatkowo są 2 osoby chętne zostać wolontariuszami we fundacji, jedna z nich zastanawia się nad zostaniem DT dla kociaków

Posted

Oświadczam wszem i wobec ze już nigdzie z Anetą nie jadę!! Wyciągnęłam ją na grzyby zeby odetchnęła nieco od psów i roboty i co???
I grzybów nie było za to w lesie znalazłyśmy to:

Na imię ma Desta