BoUnTy Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 A ja miałam pierwszy telefon w sprawie Marsa... nistey musiałby długo zostawać sam, a on się boi :( Serdecznie Kasiu dziękuję ;* Quote
muro Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Kisiaraf, bardzo prosze jesli masz jeszcze miejsce umiesc naszego Daktyla/Murzyna,nie ma go na stronie fundacji , nie wiem czemu, dwukrotnie wysyłałam maila w tej sprawie( moze zbraku czasu) to ok 1 roczny piesek , nieduzy, dobrze dogaduje sie z wiekszoscia psow, uwielbia ludzi i cudownie byłoby gdyby mogł zamieszkac z dziecmi,zachowuje czystość i nie niszczy gdy zostaje sam, szuka domu z ktorego go już nik nie wyrzuci. Quote
kuba123 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 nowy podopieczny http://www.dogomania.pl/forum/f28/kto-pokocha-tonera-147552/#post13048973 jeszcze nie ma zdjęć bo wujek J. porobił i zazdrośnie ich strzeże:diabloti: Quote
_Mona Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Oczywiscie juz wrzuciłam nowe zdj z akcji SOS w SCC 19-20.09.09 na watek silesii http://www.dogomania.pl/forum/f98/dzien-psa-psiejsko-czarodziejsko-w-silesia-city-center-106922/ P.S. muro Daktylek tez juz tam jest P.S. amikat skontaktuje sie z Tobą w sprawie akcji na 4.10, na akcji będę napewno Quote
_Mona Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 amikat dzis rozmawiałam z Lalą z Myslovitz o akcji zerwijmy łancuchy, wszystko mu przekazałam, jest w temacie,i jest jak najbardziej na tak... W sobote Myslovitz gra koncert w Zamosciu i jezeli zdąży dojechac z koncertu to napewno przyjedzie na akcje. W piatek mam raz jeszcze do niego zadzwonic i mu przypomnieć o akcji. Pozatym wysłalam maila o akcji ze szczegółami jak ma ona wyglądac do Lali, Bartka z Gutierez, Dziolo, Konopiansów, moich znajomych dziennikarzy Michał Wozniczko z Zycia Myslowic, Ania Sorek z Mlode Myslowice, Ania Starmach gazeta Co tydzien, Krzys Bąk dziennik zachodni, Marta Zabinska Echo, Anna Ujma TVP. Myslałam aby zaprosic tez Prezydenta Miasta Myslowice Grzegorza Osyre? Quote
maciaszek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 HebaNova, czy byłaby szansa na zamieszczenie, na stronce Fundacji, prośby o głosowanie na katowickie schronisko w akcji Tesco? Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o. Quote
Glutofia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 oraz informację ze akcja się odbędzie kiedy i gdzie Quote
JOMA Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 muro - pieski na stronie fundacyjnej umieszcza HebaNova a nie kisiaraf. Na stronie fundacyjnej są ogłoszenia psów a nie ma namiarów na domki tymczasowe - do kogo mają ludzie dzwonić w sprawie adopcji ?! Quote
HebaNova Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 jutro powinnam mieć troche czasu w okolicach południa i widzę że już stronka działa to mogę coś nowego powrzucać. postaram się wszystko poupychać co zaległe.:oops: Quote
Kisiaraf Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Joma, Muro mi odpisywała na poprzedni post. Ja proponowałam ogłoszenia w Ofercie. Wszystkie wymienione psiaki będą w Ofercie w czwartek-już wysłałam :) Quote
Guest Reyes Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Hej :-( Niestety 4 jestem na wystawie :-( Macie coś na pocieszenie. Pamiętacie sznaucera z Chorzowa? Fotka aut. Barbary Luszkiewicz Quote
Gisic87 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 ojoj Danusiu a tak pięknie prezentowałabyś się przypięta do budy:evil_lol: Ja na akcję oczywiście się piszę;) Quote
Guest Reyes Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Gisic87']ojoj Danusiu a tak pięknie prezentowałabyś się przypięta do budy:evil_lol: Ja na akcję oczywiście się piszę;)[/quote] Wiem, też żałuje :diabloti: Quote
amikat Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 SUPER!!!! Im nas więcej tym lepiej ! Quote
BoUnTy Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Aaa ja tez baaardzo chciałam sie przykuć ;( Żałuje, że mnie nie będzie :/ Quote
_Mona Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 amikat podobno Prezydent Myslowic G.Osyra bedzie dopiero w poniedz w pracy , ale raz jeszcze skontaktuje sie z Urz Miasta i sie dowiem? Jak cos to z zaproszeniem pójde do niego.... W pt skontaktuje sie raz jeszcze z Lalą....... Quote
JOMA Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Kisiaraf - Muro - sorki :modla: - "wy o kozie ja o wozie" :siara: Quote
Kisiaraf Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Hihihi Joma nie ma za co przepraszać-pozdrawiam Quote
_Mona Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 amikat jednak Prezydent Miasta Mysłowic jest na L4 do piątku i dopiero w poniedz bedzie w pracy , szkoda bo nie mam jak doreczyć mu zaproszenia na akcje 4.10 Jutro skontaktuje sie z Lalą i przypomne mu o akcji.... Dzwoniłam tez do mojego kolegi dziennikarza z Zycie Mysłowic jak uda mu sie to tez przyjedzie. Quote
Daria_13 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Akcja prowadzimy już od 4 dni i mamy karme, smakołyki, smycze etc. zbieramy jeszcze przez 2 tygodnie :multi: + dodatkowo są 2 osoby chętne zostać wolontariuszami we fundacji, jedna z nich zastanawia się nad zostaniem DT dla kociaków Quote
Glutofia Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Oświadczam wszem i wobec ze już nigdzie z Anetą nie jadę!! Wyciągnęłam ją na grzyby zeby odetchnęła nieco od psów i roboty i co??? I grzybów nie było za to w lesie znalazłyśmy to: Na imię ma Desta Quote
maciaszek Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 O matko, w jakim ona jest stanie... :(. Quote
Glutofia Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 chuda taka ze z całego teriera została niemalże tylko głowa. Quote
Recommended Posts