Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba nie, Agato. Brak wiadomości to tylko brak wiadomości - chyba wynikający z ...... sama nie wiem czego. Aguś jest na DT, chciałybyśmy mu znaleźć dom w Niemczech, ale AlinaS. nie podesłała Ulce 18 ani aktualnych info o psie, ani zdjęć w normalnym rozmiarze. A w Polsce z ogłoszeń kompletnie nikt się Agusiem nie zainteresował. A kiedy będzie następna możliwość z Niemcami to nie wiem zupełnie! Ta kwietniowa przeleciała Agusiowi koło nosa. Niestety z winy braku zdjęć, bo info jakoś bym skleciła!

Posted

Ulka18 zaraz dałaby znać, że jakieś info otrzymała. Szczególnie prosimy o zdjęcia w normalnym rozmiarze, bo na takich malutkich niewiele widać i od zdjęc zależy, czy piesek się komuś spodoba. Jakoś wierzę, że tak, bo u AlinyS bardzo wyładniał! I charakter mu się zrobił bardziej proludzi,więc Aguś ma szansę!

Posted

A kontaktu telef,nie masz? Moze cos sie z komp.stało?.Bo z psiakiem chyba nie.Agusia,czy dałabys sie w bazarek ksiażkowy wrobić?Na cele remontowe w schronisku.

Posted

Halciu, mam telefon, dzwoniłam, dostałam obietnicę, że będą zdjęcia i wieści, i i nic. Aguś zyskał na Allegro jednego obserwatora! Może uda mi się powiększyć te zdjęcia, które są i Aguś będzie miał ogłoszenie w Przyjacielu psie!