agusiazet Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Nie chcę być złym prorokiem, ale znalezienie domu dla Agusia będzie trudny, bo psiak jest inny, nietypowy i nie pcha się do człowieka. Chyba poproszę Ulkę18 o pomoc w adopcji zagranicznej! Quote
AlinaS Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Istotnie nie jest to pies dla każdego pomimo że jest niekłopotliwy to znaczy że: zachowuje czystość w domu, nie szczeka, nie bałagani, Jeśli nie ma się ochoty ro nie wymaga długich spacerów, toleruje psy (super się dogaduje) jak również koty nie robią na nim żadnego wrażenia ani dobrego ani złego to jednocześnie na kontakt Agusia z nowym człowiekiem nowy właściciel będzie musiał dość długo poczekać i to jest wada zasadnicza i chyba jedyna. No i oczywiście spacery na smyczy - ja mam doświadczenie z psami spore niektóre maje tymczasy wychodziły na spacer bez smyczy na 2-3 dzień a inne później ale w przypadku Agusie na pewno prędko to jeszcze nie nastąpi. Zaznaczam że żaden tymczas nigdy mi nie zwiał ja po prostu widzę kiedy można a kiedy nie puścić psa luzem na pobieganie Quote
Ulka18 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Poprosze o dobre zdjecia Agusia (tzn. w miare duze minimum 640 x 480 pikseli) oraz krotki opis psa, co i jak umie, co sie nauczyl, co lubi, czego nie. Mail : [email protected]. Wysle mail do Fundacji, na pewno komus sie Agus spodoba. Quote
agusiazet Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 AlinoS, bardzo proszę o spełnienie prośby Ulki18 - to specjalistka od udanych adopcji zagranicznych! Quote
Ulka18 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Agusiu, niestety teraz nie mam zbyt wiele czasu :oops: ale moge sobie sciagnac wszystkie informacje z aukcji allegro za kilka dni. Gdyby Pani Alina mogla to wszystko w mailu zawrzec, byloby wspaniale, za co z gory dziekuje :Rose: Quote
Ulka18 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 To od poniedzialku-wtorku wezme sie za Agusia. Im lepsze, cieplejsze zdjecia, tym wieksze szanse na adopcje, moze sie kilka 'mordkowych' uda zrobic, Agus ma bardzo ladne oczy, na nich trzeba skupic uwage chetnych :lol: Quote
agusiazet Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Ja wiem, że masz teraz gorący okres i cieszę się bardzo, że go masz!!! Myślę, że Pani alina prześle Ci na maila to fotki i informacje, o które prosisz! Quote
Tola Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Zycze Agusiowi wspaniałego domku. Niech się wreszcie piesio doczeka. Quote
agusiazet Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 Pani Alino bardzo prosimy o zdjęcia do Ulki18 i aktualne informacje o Agusiu, jeśli ma się nam udać adopcja zagraniczna, to trzeba pieska zareklamować Fundacji i czas też jest ważny!!! Quote
Ulka18 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Jak widzialyscie Cioteczki na watku mieleckim wiele starszych psow trafilo wysmienicie :loveu: Mam nadzieje, ze Aguś tez tak trafi. Ale musze miec dobre zdjecia i opis Agusia. Quote
agusiazet Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Halo, halo Pani Alino - prosimy o informacje i zdjęcia!!! To pilne! Quote
Ulka18 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Agusiu, pilne nie jest, bo i tak na razie nie jedziemy. Ale do przygotowania jest komplet informacji o Agusiu oraz zdjecia w sredniej rozdzielczosci i wielkosci, dobre sa takie 1500 x 1000 pikseli. Nie ma paniki, powolutku domek dla Agusia bedziemy zalatwiac. Quote
halcia Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Mały powtarzam, masz by piekny na zdjęciach:evil_lol:,a domek bedzie. Quote
agata51 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Hej, przystojniaku! Będziesz miał sesję zdjęciową? Quote
agusiazet Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Allegro Agusia skończyło się, bez najmniejszych rezultatów - nul, nic, zero. Adopcja zagraniczna to jedyna szansa dla tego psa niestety! Quote
agata51 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Dawno nie było wieści od pani Aliny. Ani fotek. Sesja zdjęciowa się odbyła? Quote
agata51 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Przepraszam za offa, ale nie mam wyjścia - zabroniono nam rozsyłać linka na PW. http://www.dogomania.pl/forum/f28/fpr-zwp-lodz-ariel-obraz-psiego-nieszczescia-prosimy-o-pomoc-finansowa-133774/index41.html#post12034809 A niechby Aguś i w Niemczech znalazł domek. Dom to zawsze dom, co za różnica gdzie. Quote
Ulka18 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Wezme dane z allegro Agusizet, bo wyjazd moglby byc za miesiac i nie ma na co czekac. Czy Agus byl szczepiony na wszystkie choroby? Quote
agusiazet Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Ulka18, niestety nie wiem. AlinaS chciała się ze mną skontaktować, ale do dzisiaj nic - chyba sama zadzwonię! Quote
Recommended Posts