Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie chcę być złym prorokiem, ale znalezienie domu dla Agusia będzie trudny, bo psiak jest inny, nietypowy i nie pcha się do człowieka. Chyba poproszę Ulkę18 o pomoc w adopcji zagranicznej!

Posted

Istotnie nie jest to pies dla każdego pomimo że jest niekłopotliwy to znaczy że: zachowuje czystość w domu, nie szczeka, nie bałagani, Jeśli nie ma się ochoty ro nie wymaga długich spacerów, toleruje psy (super się dogaduje) jak również koty nie robią na nim żadnego wrażenia ani dobrego ani złego to jednocześnie na kontakt Agusia z nowym człowiekiem nowy właściciel będzie musiał dość długo poczekać i to jest wada zasadnicza i chyba jedyna. No i oczywiście spacery na smyczy - ja mam doświadczenie z psami spore niektóre maje tymczasy wychodziły na spacer bez smyczy na 2-3 dzień a inne później ale w przypadku Agusie na pewno prędko to jeszcze nie nastąpi. Zaznaczam że żaden tymczas nigdy mi nie zwiał ja po prostu widzę kiedy można a kiedy nie puścić psa luzem na pobieganie

Posted

Agusiu,
niestety teraz nie mam zbyt wiele czasu :oops: ale moge sobie sciagnac wszystkie informacje z aukcji allegro za kilka dni. Gdyby Pani Alina mogla to wszystko w mailu zawrzec, byloby wspaniale, za co z gory dziekuje :Rose:

Posted

To od poniedzialku-wtorku wezme sie za Agusia.
Im lepsze, cieplejsze zdjecia, tym wieksze szanse na adopcje, moze sie kilka 'mordkowych' uda zrobic, Agus ma bardzo ladne oczy, na nich trzeba skupic uwage chetnych :lol:

Posted

Pani Alino bardzo prosimy o zdjęcia do Ulki18 i aktualne informacje o Agusiu, jeśli ma się nam udać adopcja zagraniczna, to trzeba pieska zareklamować Fundacji i czas też jest ważny!!!

Posted

Jak widzialyscie Cioteczki na watku mieleckim wiele starszych psow trafilo wysmienicie :loveu: Mam nadzieje, ze Aguś tez tak trafi. Ale musze miec dobre zdjecia i opis Agusia.

Posted

Agusiu, pilne nie jest, bo i tak na razie nie jedziemy.
Ale do przygotowania jest komplet informacji o Agusiu oraz zdjecia w sredniej rozdzielczosci i wielkosci, dobre sa takie 1500 x 1000 pikseli.
Nie ma paniki, powolutku domek dla Agusia bedziemy zalatwiac.