Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martuś napisz może:

Młody pies w typie owczarkowatym, szuka bardzo wyrozumiałego domu stałego. Pies nigdy dotąd nie przebywał wśród ludzi, więc jest totalnym dzikusem, który potrzebuje masę cierpliwości i miłości. Nie umie nic: chodzić na smyczy, bawić się, zachowywać czystość, boi się człowieka. Na plus można mu zaliczyć, że jest młody i mozna go wiele jeszcze nauczyć (ok. 2- 3 lata), nie ma w nim agresji i lubi inne psy. Obecnie przebywa w domu tymczasowym na resocjalizacji. Jeśli czujesz się na siłach podołać pracy z takim psem zadzwoń ....

Super nie mam telefonu Pani Aliny:(

Posted

agusiazet napisał(a):
Martuś napisz może:

Młody pies w typie owczarkowatym, szuka bardzo wyrozumiałego domu stałego. Pies nigdy dotąd nie przebywał wśród ludzi, więc jest totalnym dzikusem, który potrzebuje masę cierpliwości i miłości. Nie umie nic: chodzić na smyczy, bawić się, zachowywać czystość, boi się człowieka. Na plus można mu zaliczyć, że jest młody i mozna go wiele jeszcze nauczyć (ok. 2- 3 lata), nie ma w nim agresji i lubi inne psy. Obecnie przebywa w domu tymczasowym na resocjalizacji. Jeśli czujesz się na siłach podołać pracy z takim psem zadzwoń ....

Super nie mam telefonu Pani Aliny:(

DZieki Aga, juz go wrzucam, podam link wieczorkiem

Posted

Tak sobie Aga myslę, ze moze warto spróbować dac ogłoszenie Agusia do jakiegos miesięcznika.. .
To wielka szansa dla psa; oni chetnie zamieszczają ogloszenia o takich psich nieszczęsciach.
Nasz Rudy z miską tak właśnie znalazł dom, a wygladał duzo gorzej od Agusia; teraz dałam ogloszenie naszej Azy z lasu i tez miałam telefony.

Posted

agusiazet napisał(a):
A o jakim miesięczniku myślisz,, Marto?

Ja dawałam ogloszenie do miesięcznika Przyjaciel pies; a mozna jeszcze do Moj pies. Oba misięczniki mają strony internetowe, więc mozna tez wrzucic ogloszenie...

Posted

w Moim Psie są specjalne strony z psami do adopcji, ale nie wiem, na jakiej zasadzie przyjmują ogłoszenia do publikacji; popytać nie zawadzi; być może one są darmowe?