Isadora7 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Margo05']Witam :) Marto, jestem z Wawy. Może mieszkamy gdzieś niedaleko? Obiecuję nie ingerować w Twoją samodzielność :) Jeśli będę mogła pomóc do czasu wyadoptowania psiulka to pomogę. I nie broń się przed pomocą :) Ja też już nauczyłam się nie bronić i dzięki temu poznałam wspaniałe osoby :) I dziś bardzo się cieszę, że schowałam dumę do kieszeni, bo okazało się, że przyznanie się do potrzeby pomocy nie jest niczym złym ani uwłaczającym. A poza tym mamy coś wspólnego :) Obie mamy koty :loveu: Więc tematów do pogawędek nam nie zabraknie :) Mam nadzieję, że się odezwiesz :) A ja podpisuję się łapkami i kopytkami pod tym co napisała Margo05 Quote
Margo05 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 To się cieszę :multi::multi::multi: Daj znać gdzie Cię można znaleźć :cool3: :evil_lol: Quote
Panca Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 ja juz wiem jaka dzielnica :cool3:ale nie powiem:diabloti:moze Marta sobie nie zyczy?sama Wam ciotki powie:lol: Quote
Margo05 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 oooo Ty niedobra !!! :mad: ja też chcę wiedzieć :razz: :loveu::loveu: Quote
weronika1 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 .....a nie mówiłam, że Burek żyje:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
salibinka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 ... i wszytko zmierza ku dobremu, uff :roll:... Quote
Isadora7 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Panca']ja juz wiem jaka dzielnica :cool3:ale nie powiem:diabloti:moze Marta sobie nie zyczy?sama Wam ciotki powie:lol: [quote name='Margo05']oooo Ty niedobra !!! :mad: ja też chcę wiedzieć :razz: :loveu::loveu: Paskuda Panca - Margo zrobimy jej kocówę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Panca Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 wcale sie nie boje bo nie wiecie gdzie mieszkam:diabloti: Quote
Olena84 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Się dowiemy! Przyłączam się do napadu zbiorowego! Quote
Isadora7 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Panca napisał(a):wcale sie nie boje bo nie wiecie gdzie mieszkam:diabloti: Jesteś pewna?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Selenga Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Nie chcę się wymądrzać, zwłaszcza, że każda sytuacja jest inna i każda osoba jest inna. Ale z racji tego, że już ponad pół wieku jestem niepełnosprawna i to raczej w "stopniu znacznym" wg klasyfikacji ZUS, chciałabym delikatnie zasugerować coś co pewnie umknęło, zwłaszcza rodzinie Marty - pies może być znakomitym środkiem wspomagającym rehabilitację osoby niepełnosprawnej, chociażby dlatego, że wymusza aktywność swojego właściciela i nie ma zmiłuj - nawet jeśli wszystko cię boli MUSISZ się ruszyć i wyjść z psem na spacer, po prostu nie pozwala "odpuścić sobie". Jeśli Marta zechce ja też jej chętnie pomogę, może ze spacerami z psem miałabym problem, ale mogę ją razem z psem zapakować do samochodu i wywieźć gdzieś, gdzie pies będzie mógł bezpiecznie pobiegać. Wiem oczywiście, że nie wszystko osoba niepełnosprawna może zrobić, ale jak mi od dziecka powtarzał mój cudowny ortopeda: "Jeśli nie możesz czegoś zrobić, pomyśl JAK to zrobić". A jak widać z postów na tym wątku - da się :) Quote
Panca Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 ep ep ep...no raczej tak ...chyba ze wynalazlas na innym poscie bo gdziestam wspominalam:razz:podopwiedz brzmi:Marta mieszka w sumie niedaleko mnie:cool3:mozna nawet powiedziec ze w obrebie dzielnicy ale nie do konca... Quote
Margo05 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Nagroda za adres PANCY :evil_lol: :diabloti: Quote
Isadora7 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Panca']ep ep ep...no raczej tak ...chyba ze wynalazlas na innym poscie bo gdziestam wspominalam:razz:podopwiedz brzmi:Marta mieszka w sumie niedaleko mnie:cool3:mozna nawet powiedziec ze w obrebie dzielnicy ale nie do konca... [quote name='Margo05']Nagroda za adres PANCY :evil_lol: :diabloti: W sumie 1600 postów przejrzeć nie jest aż takie straszne:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Panca Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 jeny nawet nie zauwazylam ze to juz 1600 postow:crazyeye:mala rocznica i chyba sobie dzis cos:drinka:na to konto na rzecz pozytywnego zakonczenia tej historii- a co!toast musi byc! aha -Ciotki powodzenia w czytaniu moich postow:wink: Quote
weronika1 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Hej , hej co tu za swawola, czy to nie list gończy:evil_lol: Czy odreagowanie na stres. A ile tej nagrody ?:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Panca napisał(a):jeny nawet nie zauwazylam ze to juz 1600 postow:crazyeye:mala rocznica i chyba sobie dzis cos:drinka:na to konto na rzecz pozytywnego zakonczenia tej historii- a co!toast musi byc! aha -Ciotki powodzenia w czytaniu moich postow:wink: Wcale ich nie trzeba czytać, są bardzo proste metody na ukierunkowane przeszukanie :) też pracochłonne ale co najmniej 20 razy szybsze niż czytanie postów Quote
Margo05 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Panca, Ty się nie martw, podzielimy te posty między siebie i migiem znajdziemy :evil_lol: Weroniko, jakoś się dogadamy :evil_lol: Quote
majqa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 PANCA WANTED !!!!!!!!!!!!!!!!! :ylsuper: ISADORKO, CZEMU NIE ZROBIŁAŚ JESZCZE STOSOWNEGO LISTU GOŃCZEGO??? :mad: :mad: :mad: Quote
ARKA Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 weronika1 napisał(a):. A ile tej nagrody ?:evil_lol: Tyle ile ci sil w nogach starczy, 5 godzin spaceru z Burkim, a gratis cmok od Burka:evil_lol: Quote
majqa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Biedny piesio! :loveu: Chce, czy nie, grozi mu spacer 5h/ dzień!!! ;) Quote
Panca Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 podpowiadam:a moze bannerek?:diabloti: Quote
Margo05 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 ARKA napisał(a):Tyle ile ci sil w nogach starczy, 5 godzin spaceru z Burkim, a gratis cmok od Burka:evil_lol: Weroniko, jak Ci się widzi nagroda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: majqa napisał(a):Biedny piesio! :loveu: Chce, czy nie, grozi mu spacer 5h/ dzień!!! ;) :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Panca napisał(a):podpowiadam:a moze bannerek?:diabloti: Olena84 napisał(a):Poszukiwana robi. Panca, od razu z adresem zrób :diabloti: Quote
Recommended Posts