Jump to content
Dogomania

Moj pies szuka nowego domu (Warszawa, fotki 2 strona) Bruno ma dom

Recommended Posts

Posted

[quote name='Margo05']Witam :)

Marto, jestem z Wawy. Może mieszkamy gdzieś niedaleko? Obiecuję nie ingerować w Twoją samodzielność :) Jeśli będę mogła pomóc do czasu wyadoptowania psiulka to pomogę. I nie broń się przed pomocą :) Ja też już nauczyłam się nie bronić i dzięki temu poznałam wspaniałe osoby :) I dziś bardzo się cieszę, że schowałam dumę do kieszeni, bo okazało się, że przyznanie się do potrzeby pomocy nie jest niczym złym ani uwłaczającym.

A poza tym mamy coś wspólnego :) Obie mamy koty :loveu: Więc tematów do pogawędek nam nie zabraknie :) Mam nadzieję, że się odezwiesz :)

A ja podpisuję się łapkami i kopytkami pod tym co napisała Margo05

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Panca']ja juz wiem jaka dzielnica :cool3:ale nie powiem:diabloti:moze Marta sobie nie zyczy?sama Wam ciotki powie:lol:

[quote name='Margo05']oooo Ty niedobra !!! :mad: ja też chcę wiedzieć :razz: :loveu::loveu:

Paskuda Panca - Margo zrobimy jej kocówę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nie chcę się wymądrzać, zwłaszcza, że każda sytuacja jest inna i każda osoba jest inna. Ale z racji tego, że już ponad pół wieku jestem niepełnosprawna i to raczej w "stopniu znacznym" wg klasyfikacji ZUS, chciałabym delikatnie zasugerować coś co pewnie umknęło, zwłaszcza rodzinie Marty - pies może być znakomitym środkiem wspomagającym rehabilitację osoby niepełnosprawnej, chociażby dlatego, że wymusza aktywność swojego właściciela i nie ma zmiłuj - nawet jeśli wszystko cię boli MUSISZ się ruszyć i wyjść z psem na spacer, po prostu nie pozwala "odpuścić sobie". Jeśli Marta zechce ja też jej chętnie pomogę, może ze spacerami z psem miałabym problem, ale mogę ją razem z psem zapakować do samochodu i wywieźć gdzieś, gdzie pies będzie mógł bezpiecznie pobiegać. Wiem oczywiście, że nie wszystko osoba niepełnosprawna może zrobić, ale jak mi od dziecka powtarzał mój cudowny ortopeda: "Jeśli nie możesz czegoś zrobić, pomyśl JAK to zrobić". A jak widać z postów na tym wątku - da się :)

Posted

ep ep ep...no raczej tak ...chyba ze wynalazlas na innym poscie bo gdziestam wspominalam:razz:podopwiedz brzmi:Marta mieszka w sumie niedaleko mnie:cool3:mozna nawet powiedziec ze w obrebie dzielnicy ale nie do konca...

Posted

[quote name='Panca']ep ep ep...no raczej tak ...chyba ze wynalazlas na innym poscie bo gdziestam wspominalam:razz:podopwiedz brzmi:Marta mieszka w sumie niedaleko mnie:cool3:mozna nawet powiedziec ze w obrebie dzielnicy ale nie do konca...

[quote name='Margo05']Nagroda za adres PANCY :evil_lol: :diabloti:

W sumie 1600 postów przejrzeć nie jest aż takie straszne:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

jeny nawet nie zauwazylam ze to juz 1600 postow:crazyeye:mala rocznica i chyba sobie dzis cos:drinka:na to konto na rzecz pozytywnego zakonczenia tej historii- a co!toast musi byc!
aha -Ciotki powodzenia w czytaniu moich postow:wink:

Posted

Panca napisał(a):
jeny nawet nie zauwazylam ze to juz 1600 postow:crazyeye:mala rocznica i chyba sobie dzis cos:drinka:na to konto na rzecz pozytywnego zakonczenia tej historii- a co!toast musi byc!
aha -Ciotki powodzenia w czytaniu moich postow:wink:

Wcale ich nie trzeba czytać, są bardzo proste metody na ukierunkowane przeszukanie :) też pracochłonne ale co najmniej 20 razy szybsze niż czytanie postów

Posted

ARKA napisał(a):
Tyle ile ci sil w nogach starczy, 5 godzin spaceru z Burkim, a gratis cmok od Burka:evil_lol:

Weroniko, jak Ci się widzi nagroda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

majqa napisał(a):
Biedny piesio! :loveu: Chce, czy nie, grozi mu spacer 5h/ dzień!!! ;)
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Panca napisał(a):
podpowiadam:a moze bannerek?:diabloti:

Olena84 napisał(a):
Poszukiwana robi.

Panca, od razu z adresem zrób :diabloti: