Jump to content
Dogomania

Moj pies szuka nowego domu (Warszawa, fotki 2 strona) Bruno ma dom

Recommended Posts

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta zdradz nam dzielnice w ktorej mieszkasz bo zanim znajdziemy dom Burkowi mozemy go na spacery wyprowadzac.Po mailu ktrory wyslalam dostalam deklaracje pomocy doraznej w formie spacerow..to na pewno by Cie odciazylo...a domku szukamy tak czy siak

Posted

Panca napisał(a):
Marta zdradz nam dzielnice w ktorej mieszkasz bo zanim znajdziemy dom Burkowi mozemy go na spacery wyprowadzac.Po mailu ktrory wyslalam dostalam deklaracje pomocy doraznej w formie spacerow..to na pewno by Cie odciazylo...a domku szukamy tak czy siak

Też tak myślę. O te dłuższe specery a właściwie "wybiegania" chodzi.
Byłoby to bezpieczniejsze dla Ciebie i z korzyścią dla psa.

Posted

Zalozylam ten watek - bo czulam ze cos 'wisi w powietrzu', i chcialam zapobiec najgorszemu.
PODOBNO moj pies na wieczornym spacerze z siostra (jak jest slisko tak jak teraz to nieraz z nim wychodzi, mieszka 2 bloki dalej) wyrwal sie i zginal pod samochodm. PODOBNO zaniosla go do lecznicy tam zostawila.

Prawda - obawiam sie- jest taka, ze Burek zostal przez nia uspiony. Wiele razy mi to proponowano, rozne osoby z rodziny - bo tak PODOBNO byloby najlepiej. Dla wszystkich. na pewni nie dla niego.
ciekawe kiedy wpadna na pomysl ze koty sprawiaja mi duzo problemow i zechca odciazyc mnie w tej sprawie tez.
nikt sie nie liczy z moim zdaniem. bo jestem nieodpowiedzialna
nie wierze w wersje z wypadkiem. Burek nie ciagnal, byl grzeczny na spacerach. zawalilam sprawe, moglam zaczac duzo wczesniej, moglam oddac go gdzies na przechowanie, czulam ze cos sie wydarzy

WSZYSTKIM dziekuje za pomoc. przepraszam za niepotrzebne zamieszanie. jesli ktos pomiosl koszty zwiazane z ogloszeniami-prosze o kontakt. w miare mozliwosci prosze posciagac te ogloszenia, nie jestem teraz w stanie tlumaczyc przez telefon, ze to nieaktualne

przepraszam

Posted

Matko jedyna!
Czy to napewno jest prawda? :crazyeye:Jak dziewczyny chciały pomóc w spacerach i szukaniu domu- to siostra nie wiedziała,że "problem" psa juz zaczął się powoli "układać"?
I nagle taki zbieg okoliczności? Biedna psina-cokolwiek z nim się stało!:placz:

Posted

Olena84 napisał(a):
Słów mi brak, aż nawet nie można nic zlego powiedziec, bo to rodzina, ale ...

Jeśli dotyczyłoby to moje rodziny, to już by przestała być rodziną dla mnie................:angryy:

Posted

epe napisał(a):
Matko jedyna!
Czy to napewno jest prawda? :crazyeye:Jak dziewczyny chciały pomóc w spacerach i szukaniu domu- to siostra nie wiedziała,że "problem" psa juz zaczął się powoli "układać"?
I nagle taki zbieg okoliczności? Biedna psina-cokolwiek z nim się stało!:placz:

Opisałas dokładnie moje myśli...:-(

Posted

Szkoda,że Marta nie powiedziała rodzinie,że dom dla psa jest szukany!
No i mimo wszystko-lepiej gdyby pomogły dziewczyny w tych spacerach,to psu nic by się nie stało!
Nie wiem dlaczego ta historia jednak wydaje mi się dziwna!:crazyeye:
Gdy Panca ponowiła prośbę o dzielnicę ,to psa już nie ma!
Co za zbieg okoliczności!:crazyeye:

Posted

j3nny napisał(a):
moge prosic o przetlumaczenie sugestii z polskiego na nasze? bo ja nie za bardzo rozumiem do czego zmierzacie...

Sugerujemy,że historia jest dziwna i warto się nią zainteresować i sprawdzić fakty.To chyba nic złego że interesujemy się losem psa,któremu wiele osób chciało pomóc.

Posted

Epe, obwiniasz Marte za całą sytuację (na nikogo nie naskakuje!)? Myślę, że nie ropoczynałaby tematu gdyby chciala problem sama rozwiązać, a napisałą jak całą sprawę widzi jej rodzina.

Posted

Olena!
Broń Boże,wcale Marty nie obwiniam! Szkoda tylko,że nie powiedziała siostrze o tym,ze poprzez dogo poszukuje dla psa nowego domu-moze wtedy rodzina uspokoiłaby się i nie chciała jej w taki sposób "pomóc"!:-(