Rodzice Maciusia :) Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 tak, Malwina pewnie ma instynkty łowieckie, bo moje to sobie po prostu przednią zabawę urządziły, a że przy okazji coś może się znalazło smakowicie popsutego to tym lepiej.. Malwinka, socjalizuj się dziewczyno!! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ależ to przystojna dziewucha :cool3::loveu: Quote
Martens Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Poproszę jeszcze raz nr konta na PW, żebym mogła przelać comiesięczną deklarację :) Quote
Julie Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 pierwszy raz w życiu Farcik widzi śnieg ;) Quote
zulugula Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Gdzie maluszek jest ogłaszany? Czy były już jakieś zapytania o niego? Quote
rafali910 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Czekam na więcej śniegu... Może uda mi się ulepić bałwana... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 no co tam u Malwy i Grubasa? Quote
gunia Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Oj dawno tu nie byłam. Jak tam Malwina, czy był już P.Zieliński u niej? Quote
magda222 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Wpłaciłam dzisiaj na konto Malwinki i Farcika ;) zadeklarowane 50 zł. Quote
lawinia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Farcik rośnie jak na drożdżach ,bawi się z Rafałem,jest bardzo mądry i szybko się uczy.Wie już co znaczy "siad"i"podaj łapę".Bardzo lubi jeść.Malwina robi nieznaczne postępy.Podchodzi bliżej i przybiega przywoływana.Ma tyle zaufania,że pozwala zabierać szczeniaka,nosić go na rękach i wcale przy tym nie protestuje.Zieliński jak dotąd się nie pojawił.Malwina bardzo pilnuje podwórka.Kiedy wyjeżdzam samochodem odprowadza mnie prawie do bramy,a gdy wracam wybiega z budy mnie witać.Przykro jej tylko,że szczeniak bardziej rozpacza kiedy ja znikam mu z pola widzenia niż wtedy kiedy ona się oddala.Mimo tego,że w misce ma stale jedzenie nigdy nie zjada wszystkiego,jakby myślała,że musi chować je na potem.Co dostaje w międzyczasie zakopuje lub chowa.Strasznie to przykre,bo tym samym nie przybiera na wadze.Zdjęcia Farcika i Malwiny wstawi Rafał.Byłoby dobrze gdyby mały już znalazł dom.Myślę,że powoli jakoś sama sobie poradzę z zachowaniem Malwiny.Pozdrawiam P.Prezes Quote
gunia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Dobre wiadomości wreszcie! P.Prezes ja zadzwonię jutro i jeszcze dokładniej się wypytam. Proszę się nie martwić, że nie przybiera na wadze. Ona jest dość kudłata, a jak nie da siebie "pomacać" to ciężko to zauważyć. Zresztą widzę taką samą prawidłowość po Neli. Najpierw przytyła, potem wydawało mi się, że schudła bo dojadała jedną porcję 2 razy, a teraz przytyła ale nie tak bardzo widocznie, tylko czuję to po tym jak ją noszę i po karku i klatce widać no i po wadze (gdyby Malwina się dała tak to też by było zauważalne). A jak odzew na ogłoszenia Rafała o Farciku? Czy ktoś ma konto na allegro? Quote
lawinia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Narazie nic w sprawie ogłoszeń Farta nie słychać.Przed chwilą dałam Malwinie trzy kotlety.Dziewczyna bardzo się udziela.Szczeka i pilnuje domu.Myślę,że za jakiś czas będą z niej ludzie.Może w wieczór wigilijny opowie mi co ją trapi. Quote
oktawia6 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 suka będzie dewastowac ogród bo nie ma żadnych zbawek żadnego zajęcia-jej aktwynośc przejawia się w dewastowaniu-jako objaw frustracji, gdyby miała zajęcia czy zabawki jakieś gryzaki-ale nie kości byłoby na pewno o wiele lepiej. z takim psem trzeba pracowac-inaczej staje się po prostu nieadopcyjnym. Quote
Bazyliah Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Przepraszam za zaśmiecanie, ale stało się nieszczęście - Erka, która opiekowała się bezdomniakami miała dziś wypadek :(:(:( Szukamy pomocy dla bezdomnych psów, które pozostały bez opieki, bez karmy, bez niczego... http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-tragedia-erka-miala-wypadek-pomoc-dla-psow-erki-potrzebna-125841/ :-(:-(:-( Quote
mtf zalesie Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 deklarowana kwote wplace w grudniu za 2 miesiace bo wg ostatnich rozlicznen na razie pieniadze sa Quote
Recommended Posts