niufek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 lamia2 napisał(a):To my jeszcze uśmiech dla ciotek na dobranoc ;) Ty wredoto , takie cudo bunkrujesz?? Ja myslalam ze ty w krotkowlosych lubujesz ,ale odkad z tej Francy wrocilas , to juz kudlaczki ci w gowie :evil_lol:. ps. Beata ,dopiero jak zobaczylam na wlasne oczy psy z Krezel, dopiero Cie zrozumialam dlaczego tak walczysz o Krzyczkowe psy :placz:.Przepraszam :-(. Teraz Cie rozumie w pelni :-(. Quote
niufek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 lamia2 napisał(a):Jezuuuuuu zabierzcie tego psa ode mnie ..... !!!!!! jest po prostu zajebisty, a ja szóstego psa już nie dam rady ...... to psi ideał, jest cudowny, wspaniały, kochany, grzeczny, posłuszny, mądry, zabawny, całuśny, czyściutki, cierpliwy, przytulak ..... i śliczny do tego :placz: a jak prosi z łapkami w górze siedząc na tylnych .... to ja wymiękam po prostu a żebyście widziały jak on się śmieje ..... czad :roflt:. i te jego oczy :loveu: Nocka bez problemowo .... jest leciutki ... załapał, że łóżko nie tylko dla ludzi :evil_lol: Jeden domek się krystalizuje ;) żeby nie zapeszyć :cool3: dziewczyny jeszcze raz wielkie dzięki za tyle ogłoszeń :modla: TY SADYSTKO , wiesz ja ja kocham kudlaczki i nawet mi o nim nie napisalas :placz:,za co ta zemsta?????????? I mi tu nie swiruj ,ja go juz jutro zabiore od ciebie jak trzeba ,daj sie nacieszyc choc troche ,potem ci go odwioze no . Quote
niufek Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 majqa napisał(a):Lamia, błagam, wykasuj swój post, bo mnie zabijasz...KKKKCEMMM GO!!! Jak to zrobić??? Biorę psa i leci mój łeb! :placz: Jak mogłaś mi to zrobić??? :evil_lol: Bo Beata to sadystka nasza ,dlatego to robi .Nie tylko tobie to robi ,nie boj , mi tez :evil_lol::evil_lol: Quote
luka1 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Nie no, jestem wstrząśniona co tu się po nocy działo :mad:. Pijaństwo i rozpusta śmichy hihy. To juz nawet pospać nie można tylko pilnować dzieciarów trzeba :mad:bo wszystko same wychleją.:angryy: Quote
majqa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 luka1 napisał(a):Nie no, jestem wstrząśniona co tu się po nocy działo :mad:. (...) Sama widzisz. :roll: Nijak przyzwoitości nie szło zaprowadzić. Rozpasanie do kwadratu, a teraz dogorywają/ odsypiają! ;) Quote
eurydyka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 zgubilam sie w watku, ale widze ze dosc wesolo wiec pewnie jest ok Quote
majqa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 lamia2 napisał(a):(...)W środę robimy wydmuszki, a w sobotę jedziemy zobaczyć naszą nową rodzinkę do Pruszkowa (pani doktor stomatolog i pan redaktor, bez dzieci i innych zwierzaków), Maksio ma być jedynakiem :lol: ...żeby się choć cokolwiek móc połapać...uff...znalazłam właściwy cytat... Quote
Isadora7 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 majqa napisał(a):...żeby się choć cokolwiek móc połapać...uff...znalazłam właściwy cytat... Oooo nowa wersja wątku dla nocnych marków. Quote
Ziutka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Dzieńdoberek wszystkim cioteczkom mówię :loveu: :loveu: :loveu: Quote
majqa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ziutka napisał(a):Dzieńdoberek wszystkim cioteczkom mówię :loveu: :loveu: :loveu: O, Skarbuniowi - Rozrabiaczce oczka się otworzyły!!! :loveu: :loveu: :loveu: Witamy, witamy!!! ;) Quote
Ziutka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 majqa napisał(a):O, Skarbuniowi - Rozrabiaczce oczka się otworzyły!!! :loveu: :loveu: :loveu: Witamy, witamy!!! ;) A ja Tobie Kochanie minęła noc ? Długo nie mogłaś zasnąć po tym co tutaj zobaczyłaś :evil_lol: ? Ciekawe jak Lamia i mopcio :loveu: Quote
majqa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Kochaniu minęła noc pod znakiem koszmarów. ;) Krótkie rwane sny z psiakami utrąbionymi na zabój...i zupełnie nie wiem, czemu takie obrazy mnie dopadały! :niewiem: Quote
GameBoy Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 majqa napisał(a):Sama widzisz. :roll: Nijak przyzwoitości nie szło zaprowadzić. Rozpasanie do kwadratu, a teraz dogorywają/ odsypiają! ;) przepraszam ja od 9 pracuje :evil_lol: Quote
majqa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 GameBoy napisał(a):przepraszam ja od 9 pracuje :evil_lol: Honor zwrócony ale...napisz mi proszę na PW, nie śmiem pytać oficjalnie na wątku :eviltong:, czym się ''doładowujesz", bo...ni diabła nie wiem, skąd czerpiesz energię! Bez snu, bez wytchnienia, pracując i obskakując koto - psiniec. :evil_lol: Quote
GameBoy Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 wlasnie po pracy jade po nastepnego psa... ehhh :roll: na lekach jade to i spac sie nei chce :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Gdzie ta Lamia :hmmmm:..............czyżby się ukrywała bo za dużo chętnych na mopa :cool3: ciocia Niufek....Majqa....Luka :evil_lol: Quote
luka1 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 zajęta jestem - muszę porobić zdjęcia dla Małgosi bo se laptopa do schroniska zawiozła i chce mieć wszystkie psy w swoim komp. Quote
majqa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Jestem, jestem i wyczekuję wiadomości o białasku! Quote
majqa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Sorry za offa. Tytuł nie oddaje zmartwienia (dramatu) założycielki. :-( Zerknijcie proszę i poddajcie temat osobom z W-wy. Nie można jej zostawić bez pomocy! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120251 Quote
lamia2 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Na rany koguta :crazyeye: .... dobrze, że od tych pijaczek Maksia siłą zabrałam bo by go zdemoralizowały do szpiku .... a on taki niebiański :lol: Quote
Ziutka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale CUDO :loveu: :loveu: Ale PIĘKNY :loveu: :multi: Lamia, czy On wogóle wiedział do czego służy piłka :placz: ? Quote
lamia2 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Jest boski ... tylko z jedzeniem kłopot ... psiak jadł chyba tylko resztki ze stołu bo oprócz pizzy polanej kechupem nic psiego nie chce jeść :shake: Quote
Ziutka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 JejQ :loveu: napatrzeć się nie mogę na niego :Cool!::bigcool: Quote
Recommended Posts