Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lamia2 napisał(a):
To my jeszcze uśmiech dla ciotek na dobranoc ;)

Ty wredoto , takie cudo bunkrujesz??
Ja myslalam ze ty w krotkowlosych lubujesz ,ale odkad z tej Francy wrocilas , to juz kudlaczki ci w gowie :evil_lol:.
ps. Beata ,dopiero jak zobaczylam na wlasne oczy psy z Krezel, dopiero Cie zrozumialam dlaczego tak walczysz o Krzyczkowe psy :placz:.Przepraszam :-(.
Teraz Cie rozumie w pelni :-(.

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lamia2 napisał(a):
Jezuuuuuu zabierzcie tego psa ode mnie ..... !!!!!!

jest po prostu zajebisty, a ja szóstego psa już nie dam rady ...... to psi ideał, jest cudowny, wspaniały, kochany, grzeczny, posłuszny, mądry, zabawny, całuśny, czyściutki, cierpliwy, przytulak ..... i śliczny do tego :placz:
a jak prosi z łapkami w górze siedząc na tylnych .... to ja wymiękam po prostu
a żebyście widziały jak on się śmieje ..... czad :roflt:.
i te jego oczy :loveu:

Nocka bez problemowo .... jest leciutki ... załapał, że łóżko nie tylko dla ludzi :evil_lol:

Jeden domek się krystalizuje ;) żeby nie zapeszyć :cool3:
dziewczyny jeszcze raz wielkie dzięki za tyle ogłoszeń :modla:

TY SADYSTKO , wiesz ja ja kocham kudlaczki i nawet mi o nim nie napisalas :placz:,za co ta zemsta??????????
I mi tu nie swiruj ,ja go juz jutro zabiore od ciebie jak trzeba ,daj sie nacieszyc choc troche ,potem ci go odwioze no .

Posted

majqa napisał(a):
Lamia, błagam, wykasuj swój post, bo mnie zabijasz...KKKKCEMMM GO!!!
Jak to zrobić??? Biorę psa i leci mój łeb! :placz:
Jak mogłaś mi to zrobić??? :evil_lol:

Bo Beata to sadystka nasza ,dlatego to robi .Nie tylko tobie to robi ,nie boj , mi tez :evil_lol::evil_lol:

Posted

Nie no, jestem wstrząśniona co tu się po nocy działo :mad:. Pijaństwo i rozpusta śmichy hihy. To juz nawet pospać nie można tylko pilnować dzieciarów trzeba :mad:bo wszystko same wychleją.:angryy:

Posted

luka1 napisał(a):
Nie no, jestem wstrząśniona co tu się po nocy działo :mad:. (...)

Sama widzisz. :roll: Nijak przyzwoitości nie szło zaprowadzić. Rozpasanie do kwadratu, a teraz dogorywają/ odsypiają! ;)

Posted

lamia2 napisał(a):
(...)W środę robimy wydmuszki, a w sobotę jedziemy zobaczyć naszą nową rodzinkę do Pruszkowa (pani doktor stomatolog i pan redaktor, bez dzieci i innych zwierzaków), Maksio ma być jedynakiem :lol:

...żeby się choć cokolwiek móc połapać...uff...znalazłam właściwy cytat...

Posted

Ziutka napisał(a):
Dzieńdoberek wszystkim cioteczkom mówię :loveu: :loveu: :loveu:

O, Skarbuniowi - Rozrabiaczce oczka się otworzyły!!! :loveu: :loveu: :loveu:
Witamy, witamy!!! ;)

Posted

majqa napisał(a):
O, Skarbuniowi - Rozrabiaczce oczka się otworzyły!!! :loveu: :loveu: :loveu:
Witamy, witamy!!! ;)

A ja Tobie Kochanie minęła noc ? Długo nie mogłaś zasnąć po tym co tutaj zobaczyłaś :evil_lol: ?

Ciekawe jak Lamia i mopcio :loveu:

Posted

Kochaniu minęła noc pod znakiem koszmarów. ;) Krótkie rwane sny z psiakami utrąbionymi na zabój...i zupełnie nie wiem, czemu takie obrazy mnie dopadały! :niewiem:

Posted

majqa napisał(a):
Sama widzisz. :roll: Nijak przyzwoitości nie szło zaprowadzić. Rozpasanie do kwadratu, a teraz dogorywają/ odsypiają! ;)

przepraszam ja od 9 pracuje :evil_lol:

Posted

GameBoy napisał(a):
przepraszam ja od 9 pracuje :evil_lol:

Honor zwrócony ale...napisz mi proszę na PW, nie śmiem pytać oficjalnie na wątku :eviltong:, czym się ''doładowujesz", bo...ni diabła nie wiem, skąd czerpiesz energię! Bez snu, bez wytchnienia, pracując i obskakując koto - psiniec. :evil_lol:

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Ale CUDO :loveu: :loveu:
Ale PIĘKNY :loveu: :multi:

Lamia, czy On wogóle wiedział do czego służy piłka :placz: ?