Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U mnie w aucie (w przeciwieństwie do auta Ziutki) oprócz jednego małego rzyganka bez większych sensacji :lol:

Psiak sympatyczny ale chuuuuuuuuudy niemożliwie, przez te kudły nic nie widać ale wszystkie kości biodrowe i żebrowe na wierzchu :mad:

Spotkanie w moim kundlami w normie (one przyzwyczajone do nowości :evil_lol:) gorzej, że Maksio jest nadpobudliwy i gwałci wszystko co żyje :angryy:
zwłaszcza zakochał się w moim wykastrowanym pitbullu którego nerwy wiszą już na włosku, o zostawieniu kochanków samych nie ma mowy :eviltong:
Fotki kiepskie bo było już ciemno:

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lamia2 napisał(a):
U mnie w aucie (w przeciwieństwie do auta Ziutki) oprócz jednego małego rzyganka bez większych sensacji :lol:

A u mnie do sporego rzyganka była też koopa :diabloti: niezłe klocki powiem szczerze :cool3: ale TZ wsio sprzątnął :evil_lol: jak my z Lamią plotkowałyśmy :eviltong:
Miło Cię było poznać Beatko :loveu: mam nadzieje, że jeszcze nie raz się spotkamy :lol:

Tomcug cioteczko, jeśli mogę Cię prosić o ogłoszenia dla Maxia to będę bardzo wdzięczna :buzi: namiary na Lamię rzecz jasna ;)

A tutaj w drodze do Beatki :lol:

Posted

luka1 napisał(a):
czyli trzeba zmienić namiary w Allegro i ale gratce - poproszę, bo nie znam!!!!:mad:

Takkk, zmieńmy kochana, zmieńmy ;)

Spójrz w podpis Lamii :eviltong:

Posted

luka1 napisał(a):
Zmieniłam....

Dzięki Lukuś :loveu:

Game :loveu: a co do TZ to hmm...nie wiem co mu się stało :evil_lol: chyba tak bardzo mu przeszkadzał zapach tej mieszanki koopowo - rzygowej, że się przemógł aby nie wracać w tym zapaszku do domu :diabloti: :razz:

Izuś :loveu: tekst super :multi:

Posted

GameBoy napisał(a):
pewnie chciala do siebie, jak szczekaczke :evil_lol::oops:

Tak się domyślałam ale nie chciałam tego " głośno " pisać :evil_lol:

Posted

lamia2 napisał(a):
Zostało mi jeszcze trochę rudej farby do włosów ;)

Bardzo ładny ten kolor :cool3: jeśli to ta sama farba, którą masz na włosach :eviltong:

Posted

luka1 napisał(a):
ludziom na DS odmówiłam a sama go na działke wezme bo ładny ?

Jak będzie miał co gwałcić to się nada ... bo stróż z niego żadny :evil_lol:

Posted

luka1 napisał(a):
No pilnowac to tam nie ma czego ale za to gwałcić - i owszem :cool3:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: nie wytrzymie z Tobą :evil_lol:

Lamia zadałam stronę wcześniej pytania a Ty co Qrde :mad: nie odpowiadasz :mad: