lamia2 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Ziutka napisał(a):Lamia, co potrzeba ? Karma ? Pieniążki na szczepienia ? Pisz wsio bo nawet nie pogadałyśmy o tych sprawach :shake: aż mi głupio :oops: To wszystko co wymieniałaś mam albo załatwię ... dobry domek jakbyś miała to by było cos :lol: Quote
Ziutka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 lamia2 napisał(a):To wszystko co wymieniałaś mam albo załatwię ... JejQ, dziękować po stokroć :multi: :multi: :multi: lamia2 napisał(a):dobry domek jakbyś miała to by było cos :lol: Mam nadzieje, ze będziesz miała w czym wybierać ;) już namiary w allegro i alegratce zmienione na Ciebie więc wiesz - ucho odpada mam nadzieje :eviltong: Jeszcze zwołałam cioteczkę Tomcug - ogłoszeniowa maszyna to jest :cool3: Quote
majqa Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Zrobione jest już 15 str. ogłoszeń (linki podałam kilka postów wcześniej). Quote
Ziutka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 majqa napisał(a):Zrobione jest już 15 str. ogłoszeń (linki podałam kilka postów wcześniej). No i co ślepemu po oczach :flaming: co ślepemu po oczach :splat: WIELKIE DZIĘKI MAJQO :Rose: :buzi: Quote
lamia2 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 majqa napisał(a):Zrobione jest już 15 str. ogłoszeń (linki podałam kilka postów wcześniej). Super :) dzięki wielkie :) Generalnie to czaderski psiak jest z niego, ładnie się trzyma na spacerze, bez smyczy (na razie po ogrodzie), pięknie podaje łapę, podskakuje na dwóch łapach jak się cieszy i w ogóle taki przymilny ciągle się nadstawia do głaskania :lol: nie nauczony wchodzić na łózko (to się zmieni niestety, moje psy go nauczą :oops:). Nie zna suchej karmy ale gotowane wpałaszował aż się trzęsło no i trochę go już obcięłam bo pod największymi kołtunami zaczęły się robić odparzenia. Odpchliłam go (niestety miał), jutro go odrobaczę i może wykąpię, dziś ma za dużo wrażenień. Nie widać żeby cierpał z powodu rozstania, powinien się szybko zaklimatyzować w nowym domu :) edit: właśnie dostałam pierwszego maila w sprawie adpcji Maxa :) Quote
majqa Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Str.6 tam są linki - dorobiłam kolejnych 5 ogłoszeń. Stan linków 20. Max w górę. Wycałuj go ode mnie Lamio, błagam!!! Quote
Ziutka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 lamia2 napisał(a): edit: właśnie dostałam pierwszego maila w sprawie adpcji Maxa :) No i jak ? Coś konkretnego napisane czy tylko zapytanie odnośnie czy np. nadal jest do adopcji ( ja najczęściej takie mam :cool3: ) Quote
majqa Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Już wymiękam zmęczeniowo. :shake: 25str. Maxiu musi Ci się udać. Quote
Ziutka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 majqa napisał(a):Już wymiękam zmęczeniowo. :shake: 25str. Maxiu musi Ci się udać. Izuś...starczy, zdecydowanie starczy :loveu: P.S. Teraz to Lamii napewno odpadnie ucho :evil_lol: Quote
majqa Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Jeśli ma się to przełożyć na super dom, to jestem gotowa jechać do Lamii i pomóc w przytwierdzeniu uszka do właściwego miejsca. :loveu: :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 majqa napisał(a):Jeśli ma się to przełożyć na super dom, to jestem gotowa jechać do Lamii i pomóc w przytwierdzeniu uszka do właściwego miejsca. :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
tomcug Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 majqa napisał(a):Zrobione jest już 15 str. ogłoszeń (linki podałam kilka postów wcześniej). No właśnie widziałam, że robisz i nie chciałam się wcinać za bardzo. :evil_lol: Quote
luka1 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Allegro - 146 odsłonięć i 1 obserwator Ale.Gratka - 29 odsłonięć - od wczoraj. Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 tomcug napisał(a):No właśnie widziałam, że robisz i nie chciałam się wcinać za bardzo. :evil_lol: ...ależ...wcinaj się wcinaj, bardzo ładnie proszę! :lol: Quote
Ziutka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Lamia, jak tam Wam minęła noc :cool3: :cool3: Quote
Jagoda1 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Maxiu, wciąż trzymam kciuki za stały odpowiedzialny dom. Quote
lamia2 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Jezuuuuuu zabierzcie tego psa ode mnie ..... !!!!!! jest po prostu zajebisty, a ja szóstego psa już nie dam rady ...... to psi ideał, jest cudowny, wspaniały, kochany, grzeczny, posłuszny, mądry, zabawny, całuśny, czyściutki, cierpliwy, przytulak ..... i śliczny do tego :placz: a jak prosi z łapkami w górze siedząc na tylnych .... to ja wymiękam po prostu a żebyście widziały jak on się śmieje ..... czad :roflt:. i te jego oczy :loveu: Nocka bez problemowo .... jest leciutki ... załapał, że łóżko nie tylko dla ludzi :evil_lol: Jeden domek się krystalizuje ;) żeby nie zapeszyć :cool3: dziewczyny jeszcze raz wielkie dzięki za tyle ogłoszeń :modla: Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Lamia, błagam, wykasuj swój post, bo mnie zabijasz...KKKKCEMMM GO!!! Jak to zrobić??? Biorę psa i leci mój łeb! :placz: Jak mogłaś mi to zrobić??? :evil_lol: Quote
lamia2 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 majqa napisał(a):Lamia, błagam, wykasuj swój post, bo mnie zabijasz...KKKKCEMMM GO!!! Jak to zrobić??? Biorę psa i leci mój łeb! :placz: Jak mogłaś mi to zrobić??? :evil_lol: Majqa pies jest obłędny .... wciąż czekam na powód oddania takiego psiaka, qrczę on czyta w moich myślach i zanim coś powiem on to po prostu robi .... :crazyeye: Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Jasne, dzięki. ;) Wiedz proszę, że kopiesz już leżącego i błagającego o litość. Ziutka broń mnie przed samą sobą!!! :mad: ...że też mnie podkusiło wleźć tutaj...:evil_lol: Swoją drogą, bardzo się cieszę Lamio. :loveu: :loveu: :loveu: Super, że dałaś mu dach nad głową. :loveu: Łza się w oku kręci. :-( Niestety Lamio to, co Ty widzisz jako wysyp zalet, ktoś inny poprostu olał!!! Ten pies, tu muszę się przyznać, jest obrazem moich marzeń, poprostu marzeń sięgając hohoho wstecz, a może i dalej. O matko, ja naprawdę cierpię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Help!!!!!!!!!!!! :placz: Quote
lamia2 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Fotki grubaska w wannie ..... kąpanie Maxa to przyjemność .... sam łapy do mycia podaje najfajniej wyglada jak nadstawia tylne :evil_lol: Wykąpałam go w takim specjalnym szmponie na te podrażnienia po odparzeniach ;) Quote
Ziutka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 luka1 napisał(a):ale brzydki Goopia :diabloti: :roflt::roflt::roflt: Uwielbiam ten wątek :loveu: uwielbiam czytać wasze posty dziewczynki ( Lamia, Luka i Majqa ) :evil_lol: Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 luka1 napisał(a):ale brzydki Normalnie wymiękam...masz przegwizdane! :mad: Quote
Recommended Posts