Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj mija tydzień od czasu zabrania Maxia z tamtego piekła :angryy:
I proszę...wykąpany, zaczipowany, odrobaczony, odpchlony itd. i już nowy dom :loveu: jak to życie może się zamienić w raj :cool3:

Posted

GameBoy napisał(a):
czy oni puszczaja go luzem? nie boja sie, ze zwieje?

Nie, nie puszczają .... smycz jest linkowa (tylko końcówka z niebieskiej taśmy) dlatego nie jest wyraźna na zdjęciach :lol:

Też się cieszę, że psiak w nowym domku ... to przecież Wasza załuga ja nie zrobiłam ani jednego ogłoszenia :oops:

Posted

[quote name='lamia2']Fotki z pierwszego dnia pobytu Maksia w nowym domku :)

No nie moge , co za poza :lol:, czy gimnastyka u tej rodziny przymusowa ??:cool3:, czy on tak po prostu lubi? Bo jak nie lubi ,to niech sie nad nim nie znecaja , bo jak zajade............. :mad:

Prosze nie meczyc Maxa !!!

Posted

[quote name='niufek']No nie moge , co za poza :lol:, czy gimnastyka u tej rodziny przymusowa ??:cool3:, czy on tak po prostu lubi? Bo jak nie lubi ,to niech sie nad nim nie znecaja , bo jak zajade............. :mad:

Prosze nie meczyc Maxa !!!

Męczą go nieludzko :evil_lol: i oszukują żeby jadł :lol:

Noc bez problemów, bez szczekania i siusiania, na spacerkach żwawy, szczeka zaczepnie do psiaków, dzis znów wsunął michę (wymieszałam mu psią karmę z mielonką i dał się nabrać- micha pusta). Teraz spi:)
Pozdrawiam i zmykam do pracy.

Posted

majqa napisał(a):
Ogłoszenia pousuwane (niestety, nie wszystkie się udało). Powodzenia piesku!!! :thumbs: :loveu:

Może i dobrze, że nie wszystkie ;) właśnie wysłałam zdjęcia dwóch kudłaczy z dogo przemiłej Pani, która bardzo chciała Maxa :cool3:

Posted

lamia2 napisał(a):
Może i dobrze, że nie wszystkie ;) właśnie wysłałam zdjęcia dwóch kudłaczy z dogo przemiłej Pani, która bardzo chciała Maxa :cool3:

Wiesz co ?? A ja sobie portrecik Maxia wydrukuje i se bede miec , a co??:evil_lol:

Posted

lamia2 napisał(a):

a o Majkelu i mojej Mruczce pamietałaś??//:placz:

Posted

luka1 napisał(a):
a o Majkelu i mojej Mruczce pamietałaś??//:placz:

Mruczki nie znam, zdjęcia Majkela i info o nim (przekopiowane z dogo) wyslałam wraz z telefonani ;)

A to dzisiejsze wieści z domku Maxa :lol:

Maksiunia ma się dobrze, jest wesoły, spi spokojnie, je też całkiem nieźle, więc jest dobrze.
Maksio zaczął szczekać:) Wczoraj oszczekał pralkę hehe. No i pilnuje porządku w domu, słyszy szmery pod drzwiami, to warczy. Ozywił się i trochę osmielił.
Spi z nami, ładnie w nogach, ale rano przychodzi i kładzie się pomiędzy i domaga się czochrania. Jest strasznie całusny. Wczoraj go trochę wyczesałam i wyciągnęlam pozostałe kołtuny.
Zaczął znaczyć teren, więc chyba uznał go za swój:) Czyli wszystko na dobrej drodze.
Suchą karmę je, ale z ręki. dobre i to.