GameBoy Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 lamia2 napisał(a):Ale pusto jakoś :placz: zapelnic Ci ta pustke jakims futrem??:cool3: Quote
majqa Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Super Lamio! :loveu: Poczekam jeszcze z dzionek, dwa, by mieć pewność, że można zdejmować ogłoszenia. Quote
Ziutka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 SUPER :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: [SIZE=2]Wielkie dzięki Lamia :loveu: za wszystko :Rose: Quote
tomcug Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Nie pisałam, ale śledziłąm z zapartym tchem. Brawo :multi: :multi: :multi: Quote
lamia2 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Fotki z pierwszego dnia pobytu Maksia w nowym domku :) Quote
luka1 Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Kurcze, jaki on jest strasznie niekolorowy :evil_lol: Quote
GameBoy Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 sliczny psiak, fajnie, ze ma swoich ludzi Quote
Ziutka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Dzisiaj mija tydzień od czasu zabrania Maxia z tamtego piekła :angryy: I proszę...wykąpany, zaczipowany, odrobaczony, odpchlony itd. i już nowy dom :loveu: jak to życie może się zamienić w raj :cool3: Quote
GameBoy Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 czy oni puszczaja go luzem? nie boja sie, ze zwieje? Quote
luka1 Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 a ja mam propozycję - szukajcie teraz domu dla Majkela http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114181 Quote
Panca Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Lamia super robota!:Rose:psiak wyglada cudnie i te straszne czasy juz za nim....bardz sie ciesze ze jest juz u swoich ludzi Quote
lamia2 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 GameBoy napisał(a):czy oni puszczaja go luzem? nie boja sie, ze zwieje? Nie, nie puszczają .... smycz jest linkowa (tylko końcówka z niebieskiej taśmy) dlatego nie jest wyraźna na zdjęciach :lol: Też się cieszę, że psiak w nowym domku ... to przecież Wasza załuga ja nie zrobiłam ani jednego ogłoszenia :oops: Quote
niufek Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='lamia2']Fotki z pierwszego dnia pobytu Maksia w nowym domku :) No nie moge , co za poza :lol:, czy gimnastyka u tej rodziny przymusowa ??:cool3:, czy on tak po prostu lubi? Bo jak nie lubi ,to niech sie nad nim nie znecaja , bo jak zajade............. :mad: Prosze nie meczyc Maxa !!! Quote
zaba14 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 GameBoy napisał(a):czy oni puszczaja go luzem? nie boja sie, ze zwieje? na kazdym zdjeciu widac ze jest na smyczy flexi sznurkowa takze ciezko zaowazyc :) Quote
GameBoy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 stara jestem i slepa, juz wczesniej ktos mi odpowiedzial :evil_lol: Quote
lamia2 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='niufek']No nie moge , co za poza :lol:, czy gimnastyka u tej rodziny przymusowa ??:cool3:, czy on tak po prostu lubi? Bo jak nie lubi ,to niech sie nad nim nie znecaja , bo jak zajade............. :mad: Prosze nie meczyc Maxa !!! Męczą go nieludzko :evil_lol: i oszukują żeby jadł :lol: Noc bez problemów, bez szczekania i siusiania, na spacerkach żwawy, szczeka zaczepnie do psiaków, dzis znów wsunął michę (wymieszałam mu psią karmę z mielonką i dał się nabrać- micha pusta). Teraz spi:) Pozdrawiam i zmykam do pracy. Quote
majqa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ogłoszenia pousuwane (niestety, nie wszystkie się udało). Powodzenia piesku!!! :thumbs: :loveu: Quote
GameBoy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ciotki zajrzyjcie prosze do Michasia z mojego podpisu Quote
lamia2 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 majqa napisał(a):Ogłoszenia pousuwane (niestety, nie wszystkie się udało). Powodzenia piesku!!! :thumbs: :loveu: Może i dobrze, że nie wszystkie ;) właśnie wysłałam zdjęcia dwóch kudłaczy z dogo przemiłej Pani, która bardzo chciała Maxa :cool3: Quote
niufek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 lamia2 napisał(a):Może i dobrze, że nie wszystkie ;) właśnie wysłałam zdjęcia dwóch kudłaczy z dogo przemiłej Pani, która bardzo chciała Maxa :cool3: Wiesz co ?? A ja sobie portrecik Maxia wydrukuje i se bede miec , a co??:evil_lol: Quote
luka1 Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 lamia2 napisał(a):Może i dobrze, że nie wszystkie ;) właśnie wysłałam zdjęcia dwóch kudłaczy z dogo przemiłej Pani, która bardzo chciała Maxa :cool3: a o Majkelu i mojej Mruczce pamietałaś??//:placz: Quote
lamia2 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 luka1 napisał(a):a o Majkelu i mojej Mruczce pamietałaś??//:placz: Mruczki nie znam, zdjęcia Majkela i info o nim (przekopiowane z dogo) wyslałam wraz z telefonani ;) A to dzisiejsze wieści z domku Maxa :lol: Maksiunia ma się dobrze, jest wesoły, spi spokojnie, je też całkiem nieźle, więc jest dobrze. Maksio zaczął szczekać:) Wczoraj oszczekał pralkę hehe. No i pilnuje porządku w domu, słyszy szmery pod drzwiami, to warczy. Ozywił się i trochę osmielił. Spi z nami, ładnie w nogach, ale rano przychodzi i kładzie się pomiędzy i domaga się czochrania. Jest strasznie całusny. Wczoraj go trochę wyczesałam i wyciągnęlam pozostałe kołtuny. Zaczął znaczyć teren, więc chyba uznał go za swój:) Czyli wszystko na dobrej drodze. Suchą karmę je, ale z ręki. dobre i to. Quote
Ziutka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Super, że się tak wszystko dobrze i szybko ułożyło :loveu: A Maxio...z tego co czytam, wydaje się być szczęśliwym :multi: Quote
luka1 Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Nie znacie to poznajcie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117745 Quote
Recommended Posts