Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niufek napisał(a):
Ty wredoto , takie cudo bunkrujesz??
Ja myslalam ze ty w krotkowlosych lubujesz ,ale odkad z tej Francy wrocilas , to juz kudlaczki ci w gowie :evil_lol:.
.....

Niufek Ty wiesz, że ja bulli za nic nie zdradzę :evil_lol:
Co do Francy :lol: to jakbym miała więcej takich adopcji jak ta paryska to bym była najszczęśliwsza pod słońcem :multi:

Wysłałam Ci przecież jednego dużego kudłacza (boski, najbościejszy:lol:) ... ale mi nawet "spadaj" nie odpisałaś :evil_lol:

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
E, budzić się! Gdzie jest pies? Jeszcze szukamy domu - czy juz znalazł?

Z tego co pamiętam to Lamia pisała, że w sobotę jadą olukać nowy domek w Pruszkowie :cool3:

Posted

No i po jajkach :eviltong:

Ma piękny jednocentymetrowy szew (bo i orzeszki nie za duże), zrobiony z bocznego cięcia na rozpuszczalnych szwach. Z gabinetu wyszedł o własnych nogach a po przyjeździe do domu wyskoczył z auta i pobiegł gwałcić jedną z moich suczek :hmmmm:, mam nadzieję, że wycieliśmy jednak jajka :evil_lol:

Posted

kochany rozplaszczony Mopik:loveu:pewnie z tym gwalceniem to tak z rozpedu i na haju ponarkozowym-biedak jeszcze sie nie zorientowal ze stracil swe mestwo:evil_lol:

Posted

Panca napisał(a):
kochany rozplaszczony Mopik:loveu:pewnie z tym gwalceniem to tak z rozpedu i na haju ponarkozowym-biedak jeszcze sie nie zorientowal ze stracil swe mestwo:evil_lol:

Dobre :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Domek zaplanowany na sobotę, właściwie to ja tak bez konsultacji z Wami sobie go wybrałam :oops: czy ktoś ma ochotę ze mną pojechać w sobotę?

Dziś zadzowoniła jedna Pani z pytaniem o Maxa, opwiedziałam jak wygląda sytuacja i że dziś ma kastrację, na co Pani "po co komu pies kastrowany?", na co ja "znam takich co kochają psy naprawdę a nie dla jaj", na co ona rzuciała słuchawką (nie moją na szczęście :evil_lol:).

Posted

Panca napisał(a):
hmmm..bezwartosciowy...mozna to dwojako zrozumiec:cool3:

dobrze rozumujesz ciotka, powiedzialam zeby do pracy poszla a nie ze zwierzaka fabryke robi, myslalam, ze mnie po gebie strzeli:evil_lol: