lamia2 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 niufek napisał(a):Ty wredoto , takie cudo bunkrujesz?? Ja myslalam ze ty w krotkowlosych lubujesz ,ale odkad z tej Francy wrocilas , to juz kudlaczki ci w gowie :evil_lol:. ..... Niufek Ty wiesz, że ja bulli za nic nie zdradzę :evil_lol: Co do Francy :lol: to jakbym miała więcej takich adopcji jak ta paryska to bym była najszczęśliwsza pod słońcem :multi: Wysłałam Ci przecież jednego dużego kudłacza (boski, najbościejszy:lol:) ... ale mi nawet "spadaj" nie odpisałaś :evil_lol: Quote
tanitka Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 ale mopek rozbrykany po tej pizzy:evil_lol: Quote
luka1 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 E, budzić się! Gdzie jest pies? Jeszcze szukamy domu - czy juz znalazł? Quote
Ziutka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 luka1 napisał(a):E, budzić się! Gdzie jest pies? Jeszcze szukamy domu - czy juz znalazł? Z tego co pamiętam to Lamia pisała, że w sobotę jadą olukać nowy domek w Pruszkowie :cool3: Quote
majqa Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Dziś miał być odjajczany. Sobota, spotkanie z domkiem. Quote
luka1 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 majqa napisał(a):Dziś miał być odjajczany. Sobota, spotkanie z domkiem. aaaaaaaa, dlatego taka cisza- "minuta ciszy dla jajek" :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 luka1 napisał(a):aaaaaaaa, dlatego taka cisza- "minuta ciszy dla jajek" :evil_lol: :grin::grin::grin: Quote
majqa Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 luka1 napisał(a):aaaaaaaa, dlatego taka cisza- "minuta ciszy dla jajek" :evil_lol: Smutek pustego worka. Quote
eurydyka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 nauczy sie jesc normalnie, bawic jak widac sie umie Quote
Ziutka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 eurydyka napisał(a):nauczy sie jesc normalnie, bawic jak widac sie umie Pewnie, że się nauczy, to kwestia czasu ;) Quote
morisowa Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 majqa napisał(a):Smutek pustego worka. :evil_lol: Quote
GameBoy Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 na ten watek wejsc sie nie da zeby nie chichrac wiadomo czy maly juz po zabiegu? Quote
lamia2 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Worek będzie pusty po 19.00 :eviltong:, na razie niucha opakowania po pizzach bo biedak dziś ma głodówkę :placz: Quote
luka1 Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 czy juz po godzinie 0 ??????????? Quote
GameBoy Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 luka1 napisał(a):czy juz po godzinie 0 ??????????? w kwestii jajek jest juz chyba " 0 " ciotka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
majqa Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Mam nadzieję, że wszystko dobrze poszło, tyle, że podwywanie pójdzie od teraz falsetem. Quote
lamia2 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 No i po jajkach :eviltong: Ma piękny jednocentymetrowy szew (bo i orzeszki nie za duże), zrobiony z bocznego cięcia na rozpuszczalnych szwach. Z gabinetu wyszedł o własnych nogach a po przyjeździe do domu wyskoczył z auta i pobiegł gwałcić jedną z moich suczek :hmmmm:, mam nadzieję, że wycieliśmy jednak jajka :evil_lol: Quote
GameBoy Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 zuch chlopak, dobrze, ze juz po :loveu: Lamia kiedy maly do domu jedzie? Quote
Panca Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 kochany rozplaszczony Mopik:loveu:pewnie z tym gwalceniem to tak z rozpedu i na haju ponarkozowym-biedak jeszcze sie nie zorientowal ze stracil swe mestwo:evil_lol: Quote
lamia2 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Panca napisał(a):kochany rozplaszczony Mopik:loveu:pewnie z tym gwalceniem to tak z rozpedu i na haju ponarkozowym-biedak jeszcze sie nie zorientowal ze stracil swe mestwo:evil_lol: Dobre :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Domek zaplanowany na sobotę, właściwie to ja tak bez konsultacji z Wami sobie go wybrałam :oops: czy ktoś ma ochotę ze mną pojechać w sobotę? Dziś zadzowoniła jedna Pani z pytaniem o Maxa, opwiedziałam jak wygląda sytuacja i że dziś ma kastrację, na co Pani "po co komu pies kastrowany?", na co ja "znam takich co kochają psy naprawdę a nie dla jaj", na co ona rzuciała słuchawką (nie moją na szczęście :evil_lol:). Quote
GameBoy Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 nie w Ciebie na szczescie ja ostatnio usylaszalam, ze pies bez jajek jest "bezwartosciowy" :shake: Quote
Panca Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 hmmm..bezwartosciowy...mozna to dwojako zrozumiec:cool3: Quote
GameBoy Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Panca napisał(a):hmmm..bezwartosciowy...mozna to dwojako zrozumiec:cool3: dobrze rozumujesz ciotka, powiedzialam zeby do pracy poszla a nie ze zwierzaka fabryke robi, myslalam, ze mnie po gebie strzeli:evil_lol: Quote
majqa Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Ziutka napisał(a):Uwielbiam ten wątek :evil_lol: Czyżby należało pokombinować, by się nigdy nie skończył??? :evil_lol: Quote
Recommended Posts