lamia2 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 luka1 napisał(a):ale brzydki Naślę na Ciebie Stefana, wiesz którego ;) Quote
Ziutka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 majqa napisał(a): Ziutka broń mnie przed samą sobą!!! :mad: Tylko jak :evil_lol: :evil_lol: Lamia - reaguje On na to imię MAX ? Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ziutka napisał(a):Tylko jak :evil_lol: :evil_lol: (...) Trzeba zakneblować odpalczasto Lamię żeby zaniechała klepania w kawiaturę! :evil_lol: Reszta uda się sama! :loveu: :loveu: :loveu: KCEMMM GO KCEMMM!!!!!!!!!!!!!! Zaraz uzgodnię wizytę ze specjalistą. To na pewno jest uleczalne. :hmmmm: Schiza się to zwie, czy jakóóóś tak? :roll: Quote
Ziutka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 majqa napisał(a):Trzeba zakneblować odpalczasto Lamię żeby zaniechała klepania w kawiaturę! :evil_lol: :shiny::shiny::shiny: zakneblować odpalczasto :roflt: majqa napisał(a): KCEMMM GO KCEMMM!!!!!!!!!!!!!! Zaraz uzgodnię wizytę ze specjalistą. To na pewno jest uleczalne. :hmmmm: Schiza się to zwie, czy jakóóóś tak? :roll: Lamia...jeszcze jeden Twój zachwalający post na temat mopka i nam Iza w psychiatryku wyląduje :eek2: :tard: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 lamia2 napisał(a):Naślę na Ciebie Stefana, wiesz którego ;) Lamia, a że tak dopytam...Czy Stefan przystojnymmmm jezddd??? Jeśliż, to ślij go do mnie! Wszelaki łomot zniosemmm...a siem rozmarzyłammm...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A całkiem już poważnie...Wycałuj ode mnie adonisa - albinosa!!! Domki - dzwońcie!!! :mad: Quote
mina Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Mnie bardziej przypomina wyrośniętego West Highland White Terriera :) niż owczarka nizinnego, bo te uszy wydają mi się "stojące" i mordka taka Westowa :) Psina jest wspaniała tak czy siak i niech szybko znajdzie super domek. Quote
Panca Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 jaki on chudziutki jak mu futerko pod woda oklaplo chcialabym go zobaczyc wysuszonego,czysciutkiego takiego:loveu: Quote
luka1 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 majqa napisał(a):Normalnie wymiękam...masz przegwizdane! :mad: Bery, bery, ciotka Zielińbka - już sie boję :evil_lol: A Stefana nie wiem którego mi przyślesz - ja samotna matka jestem to mi węgiel do piwnicy zniesie.:multi: Quote
lamia2 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ziutka napisał(a):Lamia - reaguje On na to imię MAX ? Reaguje na Maksio ;) majqa napisał(a):Trzeba zakneblować odpalczasto Lamię żeby zaniechała klepania w kawiaturę! Będzie trudno, bo ja zawziętam jestem :lol: luka1 napisał(a):A Stefana nie wiem którego mi przyślesz ... Karwowskiego :evil_lol: Panca napisał(a):... chcialabym go zobaczyc wysuszonego,czysciutkiego takiego:loveu: Trudno mu fotki robić bo on pies tropiący, po za tym pomniejszony o jakieś dwa wory włosia :cool3: W środę robimy wydmuszki, a w sobotę jedziemy zobaczyć naszą nową rodzinkę do Pruszkowa (pani doktor stomatolog i pan redaktor, bez dzieci i innych zwierzaków), Maksio ma być jedynakiem :lol: Quote
luka1 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 to mu jeszcze czerwoną kokardke na czubek głowy zamontuj - bo go ktoś zauroczy. Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 O :-o kroi się domek dla pięknidła! :multi: Karwowskiego proszę mi podesłać w paczce. Jeśli to on to wciąż mi się podoba. ;) Quote
lamia2 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 To my jeszcze uśmiech dla ciotek na dobranoc ;) Quote
Ziutka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 No te dwie ostatnie fotki mnie rozkleiły :placz: :placz: :placz: i oczka się spociły :oops: Quote
GameBoy Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Lamia mam nadzieje, ze masz jakis materacyk czy fotel do spania :evil_lol::oops: Quote
Ziutka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 GameBoy napisał(a):Lamia mam nadzieje, ze masz jakis materacyk czy fotel do spania :evil_lol::oops: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
GameBoy Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ziutka napisał(a)::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: zaraz te zeby pogubisz :eviltong: Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 GameBoy napisał(a):zaraz te zeby pogubisz :eviltong: Właśnie, właśnie...Ziutka "zgrzewa" dziś równo, cały dzionek! :p Quote
Ziutka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 GameBoy napisał(a):zaraz te zeby pogubisz :eviltong: :lol!::lol!::lol!: Jesio wsio kontroluję :eviltong: Quote
GameBoy Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ziutka napisał(a)::lol!::lol!::lol!: Jesio wsio kontroluję :eviltong: ciesze sie mala, bo jedna ciotka na r jak tak chichra to pozniej protezy gubi :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 GameBoy napisał(a):ciesze sie mala, bo jedna ciotka na r jak tak chichra to pozniej protezy gubi :evil_lol: Przeca ja jeszcze nie mam protez :eek2: :motz: Quote
GameBoy Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ziutka napisał(a):Przeca ja jeszcze nie mam protez :eek2: :motz: nie???? :icon_roc::lying::scared: Quote
Ziutka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='GameBoy']nie???? :icon_roc::lying::scared: Quote
GameBoy Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='Ziutka'] teraz wierze, ze masz zeby ale jak przyjedziesz to bede pamietala, coby luknac :evil_lol: Quote
Recommended Posts