Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

że same pijecie, to ok (i na zdrowie ;) ) ale żeby psy do takiego stanu doprowadzić?! :mad: i to nawet nieletnie szczenię?!
chyba muszę przyjść na następną popijawę do was, żeby was kontrolować i psów pilnować :cool3:

Posted

morisowa napisał(a):
że same pijecie, to ok (i na zdrowie ;) ) ale żeby psy do takiego stanu doprowadzić?! :mad: i to nawet nieletnie szczenię?!
chyba muszę przyjść na następną popijawę do was, żeby was kontrolować i psów pilnować :cool3:

zapraszam :cool3:

Posted

morisowa napisał(a):

Akurat do GameBoy to masz rzut beretem :cool3: ale wiesz...psy psami ale lepiej żebyś siebie pilnowała :cool3: abyśmy i Tobie takiej fotki nie zrobiły :evil_lol: :eviltong:

Posted

Ziutka napisał(a):
Akurat do GameBoy to masz rzut beretem :cool3: ale wiesz...psy psami ale lepiej żebyś siebie pilnowała :cool3: abyśmy i Tobie takiej fotki nie zrobiły :evil_lol: :eviltong:

:mdleje:

:ghost_2:

Posted

GameBoy napisał(a):
:mdleje:

:ghost_2:

Co znowu Qrde no :talker: ???

Yyyyyyy.......co z Majqa ? :crazyeye: jesoosie, chyba się nie udusiła tą mineralną :nerwy:

Posted

Ziutka napisał(a):
Co znowu Qrde no :talker: ???

Yyyyyyy.......co z Majqa ? :crazyeye: jesoosie, chyba się nie udusiła tą mineralną :nerwy:

Majga zyje po innych watkach szaleje :evil_lol:

Posted

morisowa napisał(a):
dziękuję :eviltong:

I tutaj dalej za słowem "dziękuje" powinno być napisane : " i skorzystam :diabloti: "

morisowa napisał(a):
Ziutka - ale ja się zawsze pilnuję! :p i wcale, ale to wcale nie piję :drinka: :evil_lol:

Nooo to masz tak samo jak MY :smokin: :ylsuper:

Posted

morisowa napisał(a):
dziękuję :eviltong:
Ziutka - ale ja się zawsze pilnuję! :p i wcale, ale to wcale nie piję :drinka: :evil_lol:

ciotka Ty nie musisz... Ziutka plus drinki plus jej aparat to szalona kombinacja :evil_lol:

Posted

majqa napisał(a):
Szukam szczęki, bo mi się papieros bez niej omyka...Co Wyście zrobiły tym biednym stworzeniom!!! :mad:

no wlasnie nic :evil_lol: same posnely az jezyki im powypadaly :roll:

Posted

majqa napisał(a):
Dlaczego ja Wam nie ufam...hm...:hmmmm: :evil_lol:

nam nei ufasz??? my - :lilangel::lilangel::lilangel::lilangel::lilangel::lilangel:

co zlego to nie my

jutro Luka nam da jak wejdzie na watek :evil_lol:

Posted

Ziutka napisał(a):
I tutaj dalej za słowem "dziękuje" powinno być napisane : " i skorzystam :diabloti: "

chętnie :p tylko poproszę adres i datę :diabloti: a znajomych mogę zabrać? oni też wcaaale nie piją :evil_lol: ale choć z dogomanii są

Ziutka napisał(a):
Nooo to masz tak samo jak MY :smokin: :ylsuper:

:razz:

GameBoy - a ja nawet kiedyś byłam pod Twoim domem, to mniej więcej wiem gdzie mieszkasz :cool3:

Posted

[quote name='morisowa']bo nie zapraszałaś!
(to było przekazanie smyczy tylko, twój TZ wyszedł wtedy przed blok, może Ciebie nie było, nie pamiętam)
I uwierz tu w gościnność Polaka. :diabloti:

Posted

[quote name='morisowa']bo nie zapraszałaś!
(to było przekazanie smyczy tylko, twój TZ wyszedł wtedy przed blok, może Ciebie nie było, nie pamiętam)

bo na akcje przedblokowe, dzwiganie itd zawsze oddelegowany jest TZ :evil_lol:
zartuje, chora bylam wtedy :oops:

Posted

majqa napisał(a):
I uwierz tu w gościnność Polaka. :diabloti:

nasze osiedle to getto, naprawde okropne jest, pozamykane
ja tam wszystkim odwiedzajacym nas stale dogomaniakom podaje wszelkie kody, ktore sa niezbedne zeby pomiziac Hexulinke :evil_lol:

Posted

morisowa napisał(a):
no tak, TZ musi się na coś czasem przydać ;)

oj ciotka nie mam na co narzekac

jest wielofunkcyjny i toleruje maluszki w domu co wiecej w nocy koo sprzata bo ja wyczuje chocby nie wiem co - przez sen tez :evil_lol: