Ziutka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Majqa odchlystnęłaś się ??? :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 GameBoy napisał(a):chyba czas odejsc z watku :scared: aaa....CZEMU :diabloti: Quote
morisowa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 że same pijecie, to ok (i na zdrowie ;) ) ale żeby psy do takiego stanu doprowadzić?! :mad: i to nawet nieletnie szczenię?! chyba muszę przyjść na następną popijawę do was, żeby was kontrolować i psów pilnować :cool3: Quote
GameBoy Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 morisowa napisał(a):że same pijecie, to ok (i na zdrowie ;) ) ale żeby psy do takiego stanu doprowadzić?! :mad: i to nawet nieletnie szczenię?! chyba muszę przyjść na następną popijawę do was, żeby was kontrolować i psów pilnować :cool3: zapraszam :cool3: Quote
Ziutka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 morisowa napisał(a): chyba muszę przyjść na następną popijawę do was, żeby was kontrolować i psów pilnować :cool3: Akurat do GameBoy to masz rzut beretem :cool3: ale wiesz...psy psami ale lepiej żebyś siebie pilnowała :cool3: abyśmy i Tobie takiej fotki nie zrobiły :evil_lol: :eviltong: Quote
GameBoy Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ziutka napisał(a):Akurat do GameBoy to masz rzut beretem :cool3: ale wiesz...psy psami ale lepiej żebyś siebie pilnowała :cool3: abyśmy i Tobie takiej fotki nie zrobiły :evil_lol: :eviltong: :mdleje: :ghost_2: Quote
Ziutka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 GameBoy napisał(a)::mdleje: :ghost_2: Co znowu Qrde no :talker: ??? Yyyyyyy.......co z Majqa ? :crazyeye: jesoosie, chyba się nie udusiła tą mineralną :nerwy: Quote
morisowa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 GameBoy napisał(a):zapraszam :cool3: dziękuję :eviltong: Ziutka - ale ja się zawsze pilnuję! :p i wcale, ale to wcale nie piję :drinka: :evil_lol: Quote
GameBoy Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ziutka napisał(a):Co znowu Qrde no :talker: ??? Yyyyyyy.......co z Majqa ? :crazyeye: jesoosie, chyba się nie udusiła tą mineralną :nerwy: Majga zyje po innych watkach szaleje :evil_lol: Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Szukam szczęki, bo mi się papieros bez niej omyka...Co Wyście zrobiły tym biednym stworzeniom!!! :mad: Quote
Ziutka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 morisowa napisał(a):dziękuję :eviltong: I tutaj dalej za słowem "dziękuje" powinno być napisane : " i skorzystam :diabloti: " morisowa napisał(a): Ziutka - ale ja się zawsze pilnuję! :p i wcale, ale to wcale nie piję :drinka: :evil_lol: Nooo to masz tak samo jak MY :smokin: :ylsuper: Quote
GameBoy Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 morisowa napisał(a):dziękuję :eviltong: Ziutka - ale ja się zawsze pilnuję! :p i wcale, ale to wcale nie piję :drinka: :evil_lol: ciotka Ty nie musisz... Ziutka plus drinki plus jej aparat to szalona kombinacja :evil_lol: Quote
GameBoy Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 majqa napisał(a):Szukam szczęki, bo mi się papieros bez niej omyka...Co Wyście zrobiły tym biednym stworzeniom!!! :mad: no wlasnie nic :evil_lol: same posnely az jezyki im powypadaly :roll: Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Dlaczego ja Wam nie ufam...hm...:hmmmm: :evil_lol: Quote
GameBoy Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 majqa napisał(a):Dlaczego ja Wam nie ufam...hm...:hmmmm: :evil_lol: nam nei ufasz??? my - :lilangel::lilangel::lilangel::lilangel::lilangel::lilangel: co zlego to nie my jutro Luka nam da jak wejdzie na watek :evil_lol: Quote
morisowa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Ziutka napisał(a): I tutaj dalej za słowem "dziękuje" powinno być napisane : " i skorzystam :diabloti: " chętnie :p tylko poproszę adres i datę :diabloti: a znajomych mogę zabrać? oni też wcaaale nie piją :evil_lol: ale choć z dogomanii są Ziutka napisał(a):Nooo to masz tak samo jak MY :smokin: :ylsuper: :razz: GameBoy - a ja nawet kiedyś byłam pod Twoim domem, to mniej więcej wiem gdzie mieszkasz :cool3: Quote
GameBoy Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 to czemu nie weszlas w moje skromne progi? ja juz sie tyle lat tu kisze, ze mam dosc tego bloku :shake: ludzie psow tu nie lubia, ciagle jakies cyrki z sasiadami i tak od 6 lat Quote
morisowa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 bo nie zapraszałaś! (to było przekazanie smyczy tylko, twój TZ wyszedł wtedy przed blok, może Ciebie nie było, nie pamiętam) Quote
majqa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='morisowa']bo nie zapraszałaś! (to było przekazanie smyczy tylko, twój TZ wyszedł wtedy przed blok, może Ciebie nie było, nie pamiętam) I uwierz tu w gościnność Polaka. :diabloti: Quote
GameBoy Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='morisowa']bo nie zapraszałaś! (to było przekazanie smyczy tylko, twój TZ wyszedł wtedy przed blok, może Ciebie nie było, nie pamiętam) bo na akcje przedblokowe, dzwiganie itd zawsze oddelegowany jest TZ :evil_lol: zartuje, chora bylam wtedy :oops: Quote
GameBoy Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 majqa napisał(a):I uwierz tu w gościnność Polaka. :diabloti: nasze osiedle to getto, naprawde okropne jest, pozamykane ja tam wszystkim odwiedzajacym nas stale dogomaniakom podaje wszelkie kody, ktore sa niezbedne zeby pomiziac Hexulinke :evil_lol: Quote
morisowa Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 no tak, TZ musi się na coś czasem przydać ;) Quote
GameBoy Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 morisowa napisał(a):no tak, TZ musi się na coś czasem przydać ;) oj ciotka nie mam na co narzekac jest wielofunkcyjny i toleruje maluszki w domu co wiecej w nocy koo sprzata bo ja wyczuje chocby nie wiem co - przez sen tez :evil_lol: Quote
Recommended Posts