AngelsDream Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Kurcze - jeszcze kurnik założę ;) A tak powaznie - młoda, ładna sunia - ludzie bierzcie! Quote
mimiś Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 o rety, zadzwonił chetny na Figunię- ma przyjechac dzisiaj,obejrzec naszego hienola:crazyeye: alez jestem zdenerwowana! Quote
Rene@Rabik Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 :thumbs::thumbs::thumbs: daj znać jak poszło. Figa prezentuj swoje wdzięki i zalety i proszę cię nie konsumuj od razu jego butów, jak chcesz go puscić w skarpetkach to poczekaj na odpowiedni moment :diabloti::evil_lol: Quote
osho Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 :diabloti: ciekawe, co na to figulec? trzymam kciuki :diabloti: Quote
mimiś Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 trafić w totolotka to sztuka. wyląda na to, że Figa skresliła dzisiaj szczęsliwy numerek, albo ja sie nie znam na ludziach! zupełnie fantastyczna para młodych ludzi- zakręconych na punkcie zwierzat, jak wiekszość szanownych forumowiczów nie przymierzając.;) mieszkaja w wawie, maja czas i checi, a hienol spodobał im sie od razu. Dziekuje cioteczce "Hop" -bo to chyba z jej ogłoszenia Domek dostał namiary:iloveyou:. wiem oczywiscie, ze dobry obyczaj nakazuje wstrzymac sie z fanfarami przez jakiś czas- ale jestem BARDZO dobrej mysli w związku z ta adopcją. Serce mi peka, ale myslę ,że bedzie szczesliwa. ja tez będe ,jak tylko dostane pozytywne wieści z nowego domku. Quote
osho Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ale czekasz na wieści czy się decydują czy figulec już wyemigrował? Quote
AngelsDream Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 No właśnie, bo napisałaś tak, że nie wiadomo... Quote
AngelsDream Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 No to teraz czekamy tylko na dobre wieści. Quote
mimiś Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 przepraszam, to z nerwów..:oops: Figunia pooojechała! Quote
osho Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 no to robię yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... :laola: podbijaj serca dalej, mała! Quote
Figula Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Przeczytaliśmy wszystkie wątki o naszym słoneczku i bardzo się cieszymy że do nas trafiła :multi: jest najpiękniejszą i najbardziej pocieszną istotą w naszym domciu :grins: :multi: Bardzo dziękujemy Mimiś że pozwoliła nam zabrać ją do domciu. :buzi: Teraz na bieżąco bedziemy przekazywać dalsze losy naszej ulubienicy :lol: A to mój pierwszy dzień w nowym domciu: Quote
Isabel Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Super wieści:multi::multi::multi: Wszystkiego najlepszego dla Figuni i jej Państwa:loveu: Quote
mimiś Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 bardzo, bardzo dziekuje za błyskawiczne wiadomości z nowego domku .:loveu: Figunia odpręzona i spokojna , widac że czuje sie bezpieczna! teraz idę sobie spokojnie popłakać. Quote
Rene@Rabik Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 :cool2: Super wiadomości :klacz::klacz::klacz: Mimiś nie płacz, chyba, że ze szczęścia - dzięki Tobie Figulec dostał szansę na normalne życie, wyciągnęłaś ją, wyleczyłaś, dbałas i chuchałaś na nią. Nowym właścicielom życzę szczęśliwych chwil z Figą. Quote
mimiś Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Nie chce byc natretna. nie dzwonię. staram sie WYTRZYMAĆ. nie bedę upierdliwie dopytywac co 5 minut:- CO TAM U FIGUNIII!!! ajaj, ide napić sie melisy .albo nie, walne sobie drinka.:cool3: Quote
mimiś Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 WIĘC CO TAM U FIGUNI!!!?? [ jestem jak ten irytujący Osioł ze Shreka] Quote
Figula Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 mimiś napisał(a):WIĘC CO TAM U FIGUNI!!!?? [ jestem jak ten irytujący Osioł ze Shreka] WCALE ALE WCALE ZE NIE :fadein: Można dzwonić pisać pytać, nawet przyjechać w odwiedziny, wszelkie formy kontrolingu mile widziane!! :Dog_run: Takie przywiązanie jest super :thumbs: Opanowałam już samochód i łóżko też No wstawaj już chcę się pobawić no ile można spać Buziaki dla wszystkich zainteresowanych losem naszego słoneczka!! Quote
mimiś Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Umarłam..:iloveyou::iloveyou: teraz jestem juz zupełnie spokojna o naszą dziewczynkę. długo trwało, ale czasami warto poczekać na własciwych Ludzi. :calus: Quote
osho Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 tylko ja i czytelnicy figowego "bloga" będą niepocieszeni :diabloti: Quote
mimiś Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Osho, przeca ten blog będzie prowadzić"Figula"[mamy nadzieje;)] ten potwór panoszy sie tam po łózkach:crazyeye: -nic dziwnego ,ze szybko o nas zapomniała! tu miała materacyk z gąbki- i to tylko dopóki go nie zeżarła dziekuję za zdjecia:Rose: Domkowi Figi i dziekuje Ciotkom i Wujkom którzy mnie tu wspierali przez 2 m-ce . - skoro mam takiego farta to ide za ciosem i pusciłam lotka[40 milinów!] Quote
Isabel Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 I co, Mimiś, wygrałaś??? Bo ja to mam wyjątkowego pecha do wszelkich loterii:shake:, już od przedszkola tak miałam... Quote
asiuniap Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Strasznie się cieszę. Ależ to jej umaszczenie wraz z wiekiem robi się coraz bardziej pręgowane :evil_lol: Zdjęcie z panem rewela. Proszę o rozmnażanie sie takich fajnych domków :mad: Quote
mimiś Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Isabel napisał(a):I co, Mimiś, wygrałaś??? Bo ja to mam wyjątkowego pecha do wszelkich loterii:shake:, już od przedszkola tak miałam... Isabel-los uznał ,ze jestesmy dosyc wynagrodzone mając tyle psio- kociej miłości:diabloti: niech wygrywają ci biedacy których nawet patyczaki nie kochają w sprawie rozmnożenia domków przychylam się do zdania przedmówczyni:loveu: Quote
Recommended Posts