Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:thumbs::thumbs::thumbs: daj znać jak poszło.

Figa prezentuj swoje wdzięki i zalety i proszę cię nie konsumuj od razu jego butów, jak chcesz go puscić w skarpetkach to poczekaj na odpowiedni moment :diabloti::evil_lol:

Posted

trafić w totolotka to sztuka. wyląda na to, że Figa skresliła dzisiaj szczęsliwy numerek, albo ja sie nie znam na ludziach! zupełnie fantastyczna para młodych ludzi- zakręconych na punkcie zwierzat, jak wiekszość szanownych forumowiczów nie przymierzając.;) mieszkaja w wawie, maja czas i checi, a hienol spodobał im sie od razu.
Dziekuje cioteczce "Hop" -bo to chyba z jej ogłoszenia Domek dostał namiary:iloveyou:. wiem oczywiscie, ze dobry obyczaj nakazuje wstrzymac sie z fanfarami przez jakiś czas- ale jestem BARDZO dobrej mysli w związku z ta adopcją. Serce mi peka, ale myslę ,że bedzie szczesliwa. ja tez będe ,jak tylko dostane pozytywne wieści z nowego domku.

Posted

Przeczytaliśmy wszystkie wątki o naszym słoneczku i bardzo się cieszymy że do nas trafiła :multi: jest najpiękniejszą i najbardziej pocieszną istotą w naszym domciu :grins: :multi:

Bardzo dziękujemy Mimiś że pozwoliła nam zabrać ją do domciu. :buzi:
Teraz na bieżąco bedziemy przekazywać dalsze losy naszej ulubienicy :lol:
A to mój pierwszy dzień w nowym domciu:

Posted

bardzo, bardzo dziekuje za błyskawiczne wiadomości z nowego domku .:loveu:
Figunia odpręzona i spokojna , widac że czuje sie bezpieczna!
teraz idę sobie spokojnie popłakać.

Posted

:cool2:
Super wiadomości :klacz::klacz::klacz:

Mimiś nie płacz, chyba, że ze szczęścia - dzięki Tobie Figulec dostał szansę na normalne życie, wyciągnęłaś ją, wyleczyłaś, dbałas i chuchałaś na nią.

Nowym właścicielom życzę szczęśliwych chwil z Figą.

Posted

Nie chce byc natretna. nie dzwonię. staram sie WYTRZYMAĆ. nie bedę upierdliwie dopytywac co 5 minut:- CO TAM U FIGUNIII!!!
ajaj, ide napić sie melisy .albo nie, walne sobie drinka.:cool3:

Posted

mimiś napisał(a):
WIĘC CO TAM U FIGUNI!!!?? [ jestem jak ten irytujący Osioł ze Shreka]

WCALE ALE WCALE ZE NIE :fadein: Można dzwonić pisać pytać, nawet przyjechać w odwiedziny, wszelkie formy kontrolingu mile widziane!!

:Dog_run:

Takie przywiązanie jest super :thumbs:

Opanowałam już samochód

i łóżko też

No wstawaj już chcę się pobawić no ile można spać

Buziaki dla wszystkich zainteresowanych losem naszego słoneczka!!

Posted

Umarłam..:iloveyou::iloveyou:
teraz jestem juz zupełnie spokojna o naszą dziewczynkę. długo trwało, ale czasami warto poczekać na własciwych Ludzi. :calus:

Posted

Osho, przeca ten blog będzie prowadzić"Figula"[mamy nadzieje;)]
ten potwór panoszy sie tam po łózkach:crazyeye: -nic dziwnego ,ze szybko o nas zapomniała! tu miała materacyk z gąbki- i to tylko dopóki go nie zeżarła
dziekuję za zdjecia:Rose: Domkowi Figi i dziekuje Ciotkom i Wujkom którzy mnie tu wspierali przez 2 m-ce .
- skoro mam takiego farta to ide za ciosem i pusciłam lotka[40 milinów!]

Posted

Strasznie się cieszę. Ależ to jej umaszczenie wraz z wiekiem robi się coraz bardziej pręgowane :evil_lol: Zdjęcie z panem rewela.
Proszę o rozmnażanie sie takich fajnych domków :mad:

Posted

Isabel napisał(a):
I co, Mimiś, wygrałaś???
Bo ja to mam wyjątkowego pecha do wszelkich loterii:shake:, już od przedszkola tak miałam...

Isabel-los uznał ,ze jestesmy dosyc wynagrodzone mając tyle psio- kociej miłości:diabloti: niech wygrywają ci biedacy których nawet patyczaki nie kochają

w sprawie rozmnożenia domków przychylam się do zdania przedmówczyni:loveu: