Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Kabuś nie jest dziadek. To mężczyzna w sile wieku po prostu. Wysyłam pw do Beluli w sprawie transportu. Będzie fotorelacja z przenosin!

Zofia dzisiaj dowozi mi okablowanie.
Prośba prywatna. Proszę o kawałek dłuższy niż 80 cm. :lol:

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Belula napisał(a):
Zofia dzisiaj dowozi mi okablowanie.
Prośba prywatna. Proszę o kawałek dłuższy niż 80 cm. :lol:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Tosia2 napisał(a):
Uważaj bo bestię rozpuścisz... 80 cm to i tak za dużo... zdaniem człowieka który po świecie chodzi dłuzej od Ciebie.... :evil_lol:

Tosia, Ty pisałaś coś o kamieniach wielkości orzecha włoskiego. To ile ich masz? Ile kosztuje kilogram? Poproszę fakturę...

O mamo! Ja chyba jednak pojadę do tych włascicieli!! :mad:

Posted

Kabelek ma ząbeczki jak porcelana. On mi zdecydowanie nie wygląda na seniora. Zapytam weta jak go będę odbierać.
Belula - jak się złapie za ogon i nos, a potem pociągnie to może będzie z 80 cm:evil_lol:

Posted

zofia&sasza napisał(a):
A ja zaraz jadę po Kabelka. I chciałabym w tym miejscu komuś podziękować. Pixie:loveu::loveu::loveu:. Wiesz za co...

A ja się domyslam!!! :eviltong: Pixi jest nieamowita!!!!!!! Walcz Słoneczko nasze!!

Posted

Tak, już w objęciach! Dosłownie...
Jadł z kotem z miski ! I to już w momencie, kiedy Zofia odpalała samochód...
Przepraszam, że nie pisałam wcześniej, miałam akcję z córką, w jak najbardziej odpowiednim momencie wbiła sobie szkło w piętę w kuchni!! Zaraz po Zofii, przyjechał zaprzyjaźniony lekarz i przez godzinę zamrażał i wyciągał!
W ogóle nie wiem, skąd się wzięło! Ale za to psiak był spokojny, bo przez ostatnie dni przyzwyczaił się do medycznych zapachów.
Zofia zrobiła sporo zdjęc, pewnie się ukażą niedługo!
Piesek spokojny, ale baaaaardzo się boi, ludzi oczywiście, cały czas nas obserwuje i chyba ma dość czekania, na to, że w pewnym momencie nam odbije i zaczniemy go bić! Zupełnie, jakby nie mógł się doczekać! Z tego co widzę, jest przekonany, że go sponiewieramy.... Tylko nie wie kiedy... On jest tego pewny. Na 100 %. Biedak straszny. Byliśmy już na spacerze w parku, Kabel, Kafar, Ja i Julka (po operacji).
Grzecznie chodzi, nie zaczepia Kafara. Kafar chciał go "napocząć", ale hmmm, nie udało mu się. Kabel się go nie boi.
Kotów nie rusza, nie jest agresywny do nich. Bell wskoczył Julce na kolana i zastał tam Kabla. Kabel ani drgnął. Bell cofnął się i zasnął przy kolanach.
Teraz w tym moim małym pokoju jestem ja przy kompie, z lewej na krześle Kot, pod krzesłem Kabel. Z prawej Atos. Wszyscy śpią, Tylko ja się "tłukę" po nocy. Zdjęcia też mam,ale nie dam już rady wstawić...

Posted

Po prostu słó brak... W takich sytuacjach zastanawiam się czy nie jestem przypadkiem zwolenniczką klonowania ludzi... ;):evil_lol:

Zaraz dzwonię do mamy przeczytać jej Twój post....a co... Niech też kobitka ma udany poranek... ;)

Posted

Belula napisał(a):
(...) Grzecznie chodzi, nie zaczepia Kafara. Kafar chciał go "napocząć", ale hmmm, nie udało mu się. Kabel się go nie boi.
(...).

Zdecydowanie odetchnęłam po tym fragmencie. Super, że Kabuś nie jest napoczęty. :evil_lol:

Posted

kabel wygląda nieco jak kuzyn śliwki. i nie dziwię się jego pewności, że dostanie w******l. moja poprzednia suka, mimo, że uspokoiła się po jakichs 2 latach starań to i tak zawsze oczekiwała od życia tylko tego, co najgorsze. taka spokojna rezygnacja :shake:.

Posted

Uuu, znów mnie przywiązali do jakiejś budy :-(

Ale ona jakaś inna... Ciekawe, rusza się i można wyglądać przez okna!

Ledwie się przyzwyczaiłem do jednej osoby, a tu już ktoś inny przejął smycz...

Walnie mnie czy nie? Walnie... Nie walnie...

Uuu, chwytają, ciągają! Zaraz pewnie pobiją :shake:

Posted

Interesujące, nie pobili, luzem puścili. Pachnie psami...

Chyba nie będą bili. Może się tu nawet zadomowię na troszkę :cool3:

Ups! A to kto taki???? Kolega????

Pobaw się ze mną! Pobaw się ze mną! Pobaw się ze mną!

No nie bądź taki! Opuść tę łapę, pliiiz!

Tak oto nasz Kabelek spotkał Belulę ;)

Posted

majqa napisał(a):
Zdjęcie z kicią jest hitem!

Moim zdaniem sama kicia jako taka jest hitem. To najpiękniejszy kot, jakiego w życiu widziałam. Ostrzegłam Belulę, że grozi jej z mojej strony kotnapping:evil_lol: