Belula Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='zofia&sasza']Moim zdaniem sama kicia jako taka jest hitem. To najpiękniejszy kot, jakiego w życiu widziałam. Ostrzegłam Belulę, że grozi jej z mojej strony kotnapping:evil_lol: No niestety!! Ten kot do nappingu już został zaanektowany przez Don Cablosa! Kiedy Zofia odjeżdżała spod bramy, to oni już razem jedli :) Potem Cablos sprawdzał, czy nie zamienił się przypadkiem w kota, bo one wzięły go za swojego.... Quote
Belula Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 A potem sielanka się skończyła, bo przyszedł młody człowiek i komuś się odgrażał!!! Ale Cablos się bał!!! Komu on się odgrażał!! Gdzieś chciał jechać? Mówił, że ktoś zje procę na kolację?? I kamienie?? A potem była noc... I cisza... Wszyscy spali, tylko Pani się tłukła po nocy... Rano przyszedł piękny kawaler i oprowadzał Carlosa po ogródku. Pokazał Cablosowi wejście na piętro, skąd widać daleko.. daleko... A Cablosikowi tak się spodobało, że grzał się na słoneczku i grzał.... I patrzył w dal... I może zapomniał na chwilkę, co go spotkało w życiu.... Quote
Olena84 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Chwilunia, ale czyje to są zdjecia? Miał być pies wrak z kablem...:mad: Quote
j3nny Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Olena84 napisał(a):Chwilunia, ale czyje to są zdjecia? Miał być pies wrak z kablem...:mad: uśmiałam się jak norka :lol: :evil_lol: Quote
Belula Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Olena84 napisał(a):Chwilunia, ale czyje to są zdjecia? Miał być pies wrak z kablem...:mad: Będzie!! Tam gdzie ta proca i kamienie!!! Quote
Olena84 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 A no to chyba że. Bo ta lśniąca sierść mnie dobiła, ja wczoraj prałam swoją psicę i takiej lśniącej ni ma:(. Quote
Belula Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Mogę dodać, że Cablosik bardzo ładnie wie, do czego służą spacery.. To co inny zrobiłby w domku, Cablosik zostawił ukryte w krzaczkach! Daleko, daleko..... Zrobić zdjęcie?? Tylko może nie macro... oki? Quote
Belula Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 anetek100 napisał(a):Belula powaliła mnie na nogi idę do Gietrzwałdu z radości na kolanach:) A coś Ci złego zrobiłam? Powaliłam? Ja?? Widzieliście ludzie? Jeszcze rachunek może wyślesz za maść na leczenie kolan?? Czy ja zawsze muszę mieć jakieś problemy? :shake: Quote
Basia i Barni Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 z wiesniakami nie wygramy wczoraj 6 godzin zbijałam bude ocieploną styropianem w moj jedyny dzien wolny dla psa który przez te wszystkie dni co były burze ze az dachy zrywało lezał na łańcuchu max 40 cm w samych odchodach a bude miał taka super ze spał na ziemi w błocie, w budzie i obok mnóstwo szkła, słoików-butelek po wódce itd -dach oczywiscie miał zbity z jednej spleśniałej dechy . maskara oczywiscie postraszyłam ich ze nasle policje "Pani nie wygłupiaj sie toż to ino pies"- tak brzmiała odpowiedz:angryy: wiec zbiłam mu bude -zaniosłam na taczce - wyciągłam z budy -przedłużyłam łańcuch na3 metry- obciełam mu pazury , i kłaki włosów z gówien- myślałam ze padNe z smrodu -przeniosłam na trawe gdybyscie widzieli jaksie cieszył- a buda lux torpeda dla niego O DZIEKUJE TO ZAPOMNIJCIE- MACHŁA STARA RĘKĄ I POSZŁA :angryy: NORMALNIE MNIE WKUR... CYSTA WIEŚ Quote
sleepingbyday Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='Belula'] Pokazał Cablosowi wejście na piętro, skąd widać daleko.. daleko... A Cablosikowi tak się spodobało, że grzał się na słoneczku i grzał.... I patrzył w dal... I może zapomniał na chwilkę, co go spotkało w życiu.... wzruszyłam się :oops::oops::oops: Quote
Belula Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Basia i Barni napisał(a):z wiesniakami nie wygramy wczoraj 6 godzin zbijałam bude ocieploną styropianem w moj jedyny dzien wolny dla psa który przez te wszystkie dni co były burze ze az dachy zrywało lezał na łańcuchu max 40 cm w samych odchodach a bude miał taka super ze spał na ziemi w błocie, w budzie i obok mnóstwo szkła, słoików-butelek po wódce itd -dach oczywiscie miał zbity z jednej spleśniałej dechy . maskara oczywiscie postraszyłam ich ze nasle policje "Pani nie wygłupiaj sie toż to ino pies"- tak brzmiała odpowiedz:angryy: wiec zbiłam mu bude -zaniosłam na taczce - wyciągłam z budy -przedłużyłam łańcuch na3 metry- obciełam mu pazury , i kłaki włosów z gówien- myślałam ze padNe z smrodu -przeniosłam na trawe gdybyscie widzieli jaksie cieszył- a buda lux torpeda dla niego O DZIEKUJE TO ZAPOMNIJCIE- MACHŁA STARA RĘKĄ I POSZŁA :angryy: NORMALNIE MNIE WKUR... CYSTA WIEŚ Fajnie, tę budę, to można od jutra na pobliskim targu kupić, za dwie flaszki jabola i parówę lub kiszkę kaszaną... Kto reflektuje? Chociaż nie spieszcie się, każdy woli jabola, to buda postoi i za samą kiszkę pójdzie.....:shake: Quote
Basia i Barni Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Belula napisał(a):Fajnie, tę budę, to można od jutra na pobliskim targu kupić, za dwie flaszki jabola i parówę lub kiszkę kaszaną... Kto reflektuje? Chociaż nie spieszcie się, każdy woli jabola, to buda postoi i za samą kiszkę pójdzie.....:shake: na szczescie buda ma tysiące kolorów i rodzajów desek- milusia jest od środka ma nawet wyłożoną panelami:razz: wiec wątpie ze zniknie bo nie jest zewnętrznie atrakcyjna:multi: a morda psa zadowolona - bezcenne a zreszta tam na wsi mnie znaja i wiedza ze zabije :mad: jak buda zniknie- zdążyłam uprzedzić a pozatym Pani włascicielka ma jedną ręke i chyba nie bedzie ryzykowała zeby utracic druga jak sie wkur...:cool3::diabloti: Quote
j3nny Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 przerazacie mnie... mialam troche inne wyrobrazenia o wsi przepraszam cie Kabciu za offa :loveu: Quote
anetek100 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Belula napisał(a):A coś Ci złego zrobiłam? Powaliłam? Ja?? Widzieliście ludzie? Jeszcze rachunek może wyślesz za maść na leczenie kolan?? Czy ja zawsze muszę mieć jakieś problemy? :shake: patrząc na takie zakończenie to maść przydalaby sie wlascicielom na poprawę krążenia lub większą ilośc szarych komórek...ciesze sie niezmiernie!!! Quote
Zofia.Sasza Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Super Belula, że udało Ci się cyknąć Kablosa z lustrem :lol: Mówię Wam, takiego zdumienia na widok "drugiego ja" dawno na żadnym psim pyszczku nie widziałam... Quote
Olena84 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Basia ostra babka jest, dlatego ją uwielbiam;)! A Cablo mam nadzieje, bedzie pozował dalej do fotek! Quote
Belula Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 j3nny napisał(a):przerazacie mnie... mialam troche inne wyrobrazenia o wsi przepraszam cie Kabciu za offa :loveu: A o miastowych jakie miałaś wyobrażenie? Że sztachety w ręku nie utrzymają? A kabcio się nie gniewa za offa, bo dołączył do nas :) Quote
j3nny Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Belula napisał(a):A o miastowych jakie miałaś wyobrażenie? Że sztachety w ręku nie utrzymają? A kabcio się nie gniewa za offa, bo dołączył do nas :) w zasadzie to ogolnie mialam troche inne wyobrazenie, nie bardzo inne ale troche jednak tak coz, czlowiek uczy sie cale zycie :shake: Quote
mru Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 niestety taka prawda co do tych wyobrażeń :shake: ino pies... http://images23.fotosik.pl/272/8450fe065d95231e.jpg słodkie... wspaniałe podsumowanie... Quote
magda222 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Przeczytałam wątek...:-( :-( :-( Belula :loveu: :loveu: :loveu: Brak mi słów... :modla: :modla: :modla: Quote
majqa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Belula napisał(a):Mogę dodać, że Cablosik bardzo ładnie wie, do czego służą spacery.. To co inny zrobiłby w domku, Cablosik zostawił ukryte w krzaczkach! Daleko, daleko..... Zrobić zdjęcie?? Tylko może nie macro... oki? Koniecznie! Mam nadzieję, że nie będzie GIE WARTE! :evil_lol: Quote
majqa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Basia i Barni napisał(a):(...) CYSTA WIEŚ Jeśli w badaniu wyszła cysta, ja bym ją usunęła.;) Quote
majqa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 zofia&sasza napisał(a):Super Belula, że udało Ci się cyknąć Kablosa z lustrem :lol: Mówię Wam, takiego zdumienia na widok "drugiego ja" dawno na żadnym psim pyszczku nie widziałam... E tam, ja mam to co rano, jak się przeglądam. :eviltong: Quote
Recommended Posts