Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zofia&sasza']Moim zdaniem sama kicia jako taka jest hitem. To najpiękniejszy kot, jakiego w życiu widziałam. Ostrzegłam Belulę, że grozi jej z mojej strony kotnapping:evil_lol:
No niestety!! Ten kot do nappingu już został zaanektowany przez Don Cablosa! Kiedy Zofia odjeżdżała spod bramy, to oni już razem jedli :)

Potem Cablos sprawdzał, czy nie zamienił się przypadkiem w kota, bo one wzięły go za swojego....

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A potem sielanka się skończyła, bo przyszedł młody człowiek i komuś się odgrażał!!! Ale Cablos się bał!!! Komu on się odgrażał!! Gdzieś chciał jechać?
Mówił, że ktoś zje procę na kolację?? I kamienie??

A potem była noc... I cisza... Wszyscy spali, tylko Pani się tłukła po nocy...
Rano przyszedł piękny kawaler i oprowadzał Carlosa po ogródku.

Pokazał Cablosowi wejście na piętro, skąd widać daleko.. daleko...

A Cablosikowi tak się spodobało, że grzał się na słoneczku i grzał....

I patrzył w dal... I może zapomniał na chwilkę, co go spotkało w życiu....

Posted

Mogę dodać, że Cablosik bardzo ładnie wie, do czego służą spacery.. To co inny zrobiłby w domku, Cablosik zostawił ukryte w krzaczkach! Daleko, daleko..... Zrobić zdjęcie?? Tylko może nie macro... oki?

Posted

anetek100 napisał(a):
Belula powaliła mnie na nogi idę do Gietrzwałdu z radości na kolanach:)

A coś Ci złego zrobiłam? Powaliłam? Ja?? Widzieliście ludzie?
Jeszcze rachunek może wyślesz za maść na leczenie kolan??
Czy ja zawsze muszę mieć jakieś problemy?
:shake:

Posted

z wiesniakami nie wygramy

wczoraj 6 godzin zbijałam bude ocieploną styropianem w moj jedyny dzien wolny dla psa który przez te wszystkie dni co były burze ze az dachy zrywało lezał na łańcuchu max 40 cm w samych odchodach a bude miał taka super ze spał na ziemi w błocie, w budzie i obok mnóstwo szkła, słoików-butelek po wódce itd -dach oczywiscie miał zbity z jednej spleśniałej dechy .
maskara

oczywiscie postraszyłam ich ze nasle policje

"Pani nie wygłupiaj sie toż to ino pies"- tak brzmiała odpowiedz:angryy:

wiec zbiłam mu bude -zaniosłam na taczce - wyciągłam z budy -przedłużyłam łańcuch na3 metry- obciełam mu pazury , i kłaki włosów z gówien- myślałam ze padNe z smrodu

-przeniosłam na trawe

gdybyscie widzieli jaksie cieszył- a buda lux torpeda dla niego

O DZIEKUJE TO ZAPOMNIJCIE- MACHŁA STARA RĘKĄ I POSZŁA :angryy: NORMALNIE MNIE WKUR...

CYSTA WIEŚ

Posted

[quote name='Belula']

Pokazał Cablosowi wejście na piętro, skąd widać daleko.. daleko...

A Cablosikowi tak się spodobało, że grzał się na słoneczku i grzał....

I patrzył w dal... I może zapomniał na chwilkę, co go spotkało w życiu....

wzruszyłam się :oops::oops::oops:

Posted

Basia i Barni napisał(a):
z wiesniakami nie wygramy

wczoraj 6 godzin zbijałam bude ocieploną styropianem w moj jedyny dzien wolny dla psa który przez te wszystkie dni co były burze ze az dachy zrywało lezał na łańcuchu max 40 cm w samych odchodach a bude miał taka super ze spał na ziemi w błocie, w budzie i obok mnóstwo szkła, słoików-butelek po wódce itd -dach oczywiscie miał zbity z jednej spleśniałej dechy .
maskara

oczywiscie postraszyłam ich ze nasle policje

"Pani nie wygłupiaj sie toż to ino pies"- tak brzmiała odpowiedz:angryy:

wiec zbiłam mu bude -zaniosłam na taczce - wyciągłam z budy -przedłużyłam łańcuch na3 metry- obciełam mu pazury , i kłaki włosów z gówien- myślałam ze padNe z smrodu

-przeniosłam na trawe

gdybyscie widzieli jaksie cieszył- a buda lux torpeda dla niego

O DZIEKUJE TO ZAPOMNIJCIE- MACHŁA STARA RĘKĄ I POSZŁA :angryy: NORMALNIE MNIE WKUR...

CYSTA WIEŚ

Fajnie, tę budę, to można od jutra na pobliskim targu kupić, za dwie flaszki jabola i parówę lub kiszkę kaszaną...
Kto reflektuje? Chociaż nie spieszcie się, każdy woli jabola, to buda postoi i za samą kiszkę pójdzie.....:shake:

Posted

Belula napisał(a):
Fajnie, tę budę, to można od jutra na pobliskim targu kupić, za dwie flaszki jabola i parówę lub kiszkę kaszaną...
Kto reflektuje? Chociaż nie spieszcie się, każdy woli jabola, to buda postoi i za samą kiszkę pójdzie.....:shake:

na szczescie buda ma tysiące kolorów i rodzajów desek- milusia jest od środka ma nawet wyłożoną panelami:razz:

wiec wątpie ze zniknie bo nie jest zewnętrznie atrakcyjna:multi:

a morda psa zadowolona - bezcenne

a zreszta tam na wsi mnie znaja i wiedza ze zabije :mad: jak buda zniknie- zdążyłam uprzedzić

a pozatym Pani włascicielka ma jedną ręke i chyba nie bedzie ryzykowała zeby utracic druga jak sie wkur...:cool3::diabloti:

Posted

Belula napisał(a):
A coś Ci złego zrobiłam? Powaliłam? Ja?? Widzieliście ludzie?
Jeszcze rachunek może wyślesz za maść na leczenie kolan??
Czy ja zawsze muszę mieć jakieś problemy?
:shake:

patrząc na takie zakończenie to maść przydalaby sie wlascicielom na poprawę krążenia lub większą ilośc szarych komórek...ciesze sie niezmiernie!!!

Posted

j3nny napisał(a):
przerazacie mnie... mialam troche inne wyrobrazenia o wsi

przepraszam cie Kabciu za offa :loveu:

A o miastowych jakie miałaś wyobrażenie? Że sztachety w ręku nie utrzymają?
A kabcio się nie gniewa za offa, bo dołączył do nas :)

Posted

Belula napisał(a):
A o miastowych jakie miałaś wyobrażenie? Że sztachety w ręku nie utrzymają?
A kabcio się nie gniewa za offa, bo dołączył do nas :)

w zasadzie to ogolnie mialam troche inne wyobrazenie, nie bardzo inne ale troche jednak tak
coz, czlowiek uczy sie cale zycie :shake:

Posted

Belula napisał(a):
Mogę dodać, że Cablosik bardzo ładnie wie, do czego służą spacery.. To co inny zrobiłby w domku, Cablosik zostawił ukryte w krzaczkach! Daleko, daleko..... Zrobić zdjęcie?? Tylko może nie macro... oki?

Koniecznie! Mam nadzieję, że nie będzie GIE WARTE! :evil_lol:

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Super Belula, że udało Ci się cyknąć Kablosa z lustrem :lol: Mówię Wam, takiego zdumienia na widok "drugiego ja" dawno na żadnym psim pyszczku nie widziałam...

E tam, ja mam to co rano, jak się przeglądam. :eviltong: