sleepingbyday Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 zrobienie ogłoszenia nie oznacza natychmiastowej adopcji przecież.... Quote
Zofia.Sasza Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Belula, uważaj :diabloti: Znajdź sobie wątek "Nena - piekielny tymczasik" :diabloti: Bo coś mi tu Twoje wypowiedzi wyglądają znajomo :diabloti: Ja też nienawidzę jak pies śpi w łóżku... I chyba wiem jak się wątek Nenki skończy, niestety :diabloti: Quote
majqa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Belula napisał(a):(...) Ja, przykładowo, nie pozwalam psom spać w łóźku! (...). Co ja czytam??? :-o Niewybaczalne!!! :evil_lol: Psy są stworzone do łóżek!!! :cool3: Quote
Zofia.Sasza Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 To może chcesz piekielnego tymczasika. Ona śpi z głowizną na poduszce - inaczej nie chce :shake: Quote
Olena84 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Dziewczyny byście się uspokoiły!!! Psom należy sie spanie w lozku, a wy jeszcze narzekacie! Przeciez mozecie sobie ustalic od 22 do 3 spi pies a od 3 do 8 wlasciciel! Quote
Zofia.Sasza Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 No a poza tym jest jeszcze psie posłanie. Jak się człowiek zwinie, to jakoś przekima... Quote
Belula Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 zofia&sasza napisał(a):No a poza tym jest jeszcze psie posłanie. Jak się człowiek zwinie, to jakoś przekima... No nie!! Ja to Was chyba kotami moimi poszczuję!!! Bo psy poszły spać.... do łóżka..... Quote
epe Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Belula! Mój pies nie włazi do łóżka,ale są takie co lubią,albo też są do tego przyzwyczajone!:evil_lol: A tak na poważnie-czy psy,które wchodzą do łóżka,chcą dominować-tzn.poprzez przebywaniu na "legowisku" przywódcy stada chcą ustawić się wyżej w hierarchii stada? Quote
Belula Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 epe napisał(a):Belula! Mój pies nie włazi do łóżka,ale są takie co lubią,albo też są do tego przyzwyczajone!:evil_lol: A tak na poważnie-czy psy,które wchodzą do łóżka,chcą dominować-tzn.poprzez przebywaniu na "legowisku" przywódcy stada chcą ustawić się wyżej w hierarchii stada? Nie mam pewności, ale oczywiście, im bliżej jest się przywódcy, tym lepiej. I to nie tylko u psów :) Do tego dochodzi wygodnictwo, ciepełko, poczucie bezpieczeństwa... Quote
majqa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 zofia&sasza napisał(a):To może chcesz piekielnego tymczasika. Ona śpi z głowizną na poduszce - inaczej nie chce :shake: Zosiu, ja mam 2 takie nie tymczasowiczki, a stałowiczki. Każda ma obok mojej podusię pod głowę (fatalnie, bo 2 kicie się już nie mieszczą). :evil_lol: Quote
magda222 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 A propos tych ogłoszeń...Można prosić o jakieś namiary? Quote
Tosia2 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Możesz podać moje: 508 430 284 [email protected] Quote
magda222 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Ogłoszenia Kablusia: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=437966105 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1686569_pilne_cudny_psiak_latami_na_kablu.html http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=2298665&cid=161 http://warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=74047203&mpname=Conf-Ad-Total&mpuid=3200001%3B9034%3B74047203%3B23156191%3B%3B&secev=AQAAARxOtQwAAM0AAAABACIxMWM1YmM0OTk0OC5hMGU2NWI2LjUzZDQ1LmZmZmZkNDk2AAAAAQAAAAAEad7jABtb5WgJji%2BW9KY5oKQMdL9TkFsw&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ACTIVATEDMXAdIdMZ74047203MXGuidMZ11c5bc3e-1ea0-a0e6-56b4-f8c4ffffea9d&wmid=74047203 http://www.pajeczyna.pl/Spolecznosc-zwierzaki/227934-pilne_cudny_psiak_latami_na.html http://www.eoferty.com.pl/id89673.html Quote
Belula Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Dzięki Magda !!! Wiele pracy włożyłaś!!!! Biedny Kabluś... Quote
Zofia.Sasza Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Dlaczego biedny?! Ma wspaniały DT, a czeka go równie wspaniały DS :lol: A co do tego, że "kicie się nie mieszczą", to ja protestuję. Co jak co, ale kicie mieścić się muszą. Nie ma innej opcji. Kup se większe łóżko po prostu :evil_lol: Quote
Belula Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='zofia&sasza']Dlaczego biedny?! Ma wspaniały DT, a czeka go równie wspaniały DS :lol: A co do tego, że "kicie się nie mieszczą", to ja protestuję. Co jak co, ale kicie mieścić się muszą. Nie ma innej opcji. Kup se większe łóżko po prostu :evil_lol: Wększe łóżko? Powiadasz... Już pierwszej nicy miałam gości, i to w dziwnej kolejności.. Najpierw Cablos wskoczył z cicha, a potem kocicha!! Zdjęcie (słabe ale jako dowód wystarczy) pstrykęła córka komórką jak weszła do pokoju rano... Kabluś do góry kołami!!! :) Potem w dzień Kabluś się rozkręcił i nie chciał w ogóle opuścić miejscówki Ukradł skarpetę!!! Pocieszał się na krzesełku Robił miny nie z tej ziemi: Aż córka się ulitowała: Co Cablosowi się bardzo spodobało! Gębula uśmiechnięta! Quote
Belula Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Kabluś lubi koty, chyba czuje się kotem, a one myślą, że to kot :) Kablosik rządzi !! Sam kursuje między domem a ogródkiem: A nawet czasami śniadanko podaje się pod chmurką: Jest: uroczy słodziak, cffaniak wasrszaffski, bida malusieńka, kocia mama, gryzipiórek, s cicha pękł, nocny czujnik :) Quote
sleepingbyday Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Olena84']Dziewczyny byście się uspokoiły!!! Psom należy sie spanie w lozku, a wy jeszcze narzekacie! Przeciez mozecie sobie ustalic od 22 do 3 spi pies a od 3 do 8 wlasciciel! wszystko da sie jakoś rozwiązać za pomocą dobrej conajmnije jednej ze stron (ludzkiej). :evil_lol: [quote name='Belula']No nie!! Ja to Was chyba kotami moimi poszczuję!!! Bo psy poszły spać.... do łóżka..... no, albo bądź twrada do nieprzytomności, albo włóż soboe między bajki te opowieści, ajkoby psy u ciebie w łóżkach nie spały :roll:. [quote name='zofia&sasza']Dlaczego biedny?! Ma wspaniały DT, a czeka go równie wspaniały DS :lol: A co do tego, że "kicie się nie mieszczą", to ja protestuję. Co jak co, ale kicie mieścić się muszą. Nie ma innej opcji. Kup se większe łóżko po prostu :evil_lol: z moich obserwacji wynika, że pies jest takiej długości, jaką szerokośc ma łóżko. a koty w końcu sa bardziej elastyczne. kablos to ma bardzo silny charakter, jka już sobie ułożył wszystko, jak chciał :cool3: Quote
Belula Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Miło, że ktoś pamięta kabelka :) Ale wrak na kablu przeistoczył się w rządziciela! Rozstawia po kątach nie tylko psy i koty. Również my, musimy robić to, co Don Cablos rozkaże.... Również chciał zjeść pewnego Pana, na podwórku. To Cablos czuwa i daje hasło całej sforze, do ataku w stronę bramy, bo niby jesteśmy zagrożeni. Teraz zakładam naszą klase Cablosowi, może tam go ktoś wypatrzy. No i tak fotogenicznego psa w życiu nie widziałam! Quote
Belula Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Tu Cablosik coś knuje, nie dajcie się zwieść jego sztuce aktorskiej! A tu nic nie widać. Natomiast można wyciągnąć wniosek, słuszny. Że don Cablos zawsze się wepchnie! Quote
Belula Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Cablos przy kompie towarzyszy, patrząc w obraz :crazyeye: Quote
Recommended Posts