Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Belula, uważaj :diabloti: Znajdź sobie wątek "Nena - piekielny tymczasik" :diabloti: Bo coś mi tu Twoje wypowiedzi wyglądają znajomo :diabloti: Ja też nienawidzę jak pies śpi w łóżku... I chyba wiem jak się wątek Nenki skończy, niestety :diabloti:

Posted

Belula napisał(a):
(...) Ja, przykładowo, nie pozwalam psom spać w łóźku! (...).

Co ja czytam??? :-o Niewybaczalne!!! :evil_lol: Psy są stworzone do łóżek!!! :cool3:

Posted

zofia&sasza napisał(a):
No a poza tym jest jeszcze psie posłanie. Jak się człowiek zwinie, to jakoś przekima...

No nie!!

Ja to Was chyba kotami moimi poszczuję!!!

Bo psy poszły spać.... do łóżka.....

Posted

Belula!
Mój pies nie włazi do łóżka,ale są takie co lubią,albo też są do tego przyzwyczajone!:evil_lol:
A tak na poważnie-czy psy,które wchodzą do łóżka,chcą dominować-tzn.poprzez przebywaniu na "legowisku" przywódcy stada chcą ustawić się wyżej w hierarchii stada?

Posted

epe napisał(a):
Belula!
Mój pies nie włazi do łóżka,ale są takie co lubią,albo też są do tego przyzwyczajone!:evil_lol:
A tak na poważnie-czy psy,które wchodzą do łóżka,chcą dominować-tzn.poprzez przebywaniu na "legowisku" przywódcy stada chcą ustawić się wyżej w hierarchii stada?

Nie mam pewności, ale oczywiście, im bliżej jest się przywódcy, tym lepiej.
I to nie tylko u psów :)

Do tego dochodzi wygodnictwo, ciepełko, poczucie bezpieczeństwa...

Posted

zofia&sasza napisał(a):
To może chcesz piekielnego tymczasika. Ona śpi z głowizną na poduszce - inaczej nie chce :shake:

Zosiu, ja mam 2 takie nie tymczasowiczki, a stałowiczki. Każda ma obok mojej podusię pod głowę (fatalnie, bo 2 kicie się już nie mieszczą). :evil_lol:

Posted

Dlaczego biedny?! Ma wspaniały DT, a czeka go równie wspaniały DS :lol:

A co do tego, że "kicie się nie mieszczą", to ja protestuję. Co jak co, ale kicie mieścić się muszą. Nie ma innej opcji. Kup se większe łóżko po prostu :evil_lol:

Posted

[quote name='zofia&sasza']Dlaczego biedny?! Ma wspaniały DT, a czeka go równie wspaniały DS :lol:

A co do tego, że "kicie się nie mieszczą", to ja protestuję. Co jak co, ale kicie mieścić się muszą. Nie ma innej opcji. Kup se większe łóżko po prostu :evil_lol:
Wększe łóżko? Powiadasz...
Już pierwszej nicy miałam gości, i to w dziwnej kolejności..
Najpierw Cablos wskoczył z cicha, a potem kocicha!!
Zdjęcie (słabe ale jako dowód wystarczy) pstrykęła córka komórką jak weszła do pokoju rano...

Kabluś do góry kołami!!! :)

Potem w dzień Kabluś się rozkręcił i nie chciał w ogóle opuścić miejscówki

Ukradł skarpetę!!!

Pocieszał się na krzesełku

Robił miny nie z tej ziemi:

Aż córka się ulitowała:

Co Cablosowi się bardzo spodobało!

Gębula uśmiechnięta!

Posted

Kabluś lubi koty, chyba czuje się kotem, a one myślą, że to kot :)

Kablosik rządzi !!

Sam kursuje między domem a ogródkiem:

A nawet czasami śniadanko podaje się pod chmurką:

Jest: uroczy słodziak, cffaniak wasrszaffski, bida malusieńka, kocia mama,
gryzipiórek, s cicha pękł, nocny czujnik :)

Posted

[quote name='Olena84']Dziewczyny byście się uspokoiły!!! Psom należy sie spanie w lozku, a wy jeszcze narzekacie! Przeciez mozecie sobie ustalic od 22 do 3 spi pies a od 3 do 8 wlasciciel!

wszystko da sie jakoś rozwiązać za pomocą dobrej conajmnije jednej ze stron (ludzkiej). :evil_lol:

[quote name='Belula']No nie!!

Ja to Was chyba kotami moimi poszczuję!!!

Bo psy poszły spać.... do łóżka.....

no, albo bądź twrada do nieprzytomności, albo włóż soboe między bajki te opowieści, ajkoby psy u ciebie w łóżkach nie spały :roll:.

[quote name='zofia&sasza']Dlaczego biedny?! Ma wspaniały DT, a czeka go równie wspaniały DS :lol:

z moich obserwacji wynika, że pies jest takiej długości, jaką szerokośc ma łóżko. a koty w końcu sa bardziej elastyczne. kablos to ma bardzo silny charakter, jka już sobie ułożył wszystko, jak chciał :cool3:

Posted

Miło, że ktoś pamięta kabelka :) Ale wrak na kablu przeistoczył się w rządziciela! Rozstawia po kątach nie tylko psy i koty. Również my, musimy robić to, co Don Cablos rozkaże.... Również chciał zjeść pewnego Pana, na podwórku. To Cablos czuwa i daje hasło całej sforze, do ataku w stronę bramy, bo niby jesteśmy zagrożeni. Teraz zakładam naszą klase Cablosowi, może tam go ktoś wypatrzy. No i tak fotogenicznego psa w życiu nie widziałam!

Posted

Tu Cablosik coś knuje, nie dajcie się zwieść jego sztuce aktorskiej!

A tu nic nie widać. Natomiast można wyciągnąć wniosek, słuszny.
Że don Cablos zawsze się wepchnie!