Jump to content
Dogomania

Czy Mora - przemiły mini onek musi wrócić na ulicę??? Pomocy!!!! ma dom

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Linssi, co tu taką antyreklame robisz Morce:diabloti:? Jaki potworek???:crazyeye:

Oczywiście z tym domem na Pradze nici. Facet mimo,że bardzo gadatliwy i zgadzający sie na wszystko nie robił na mnie dobrego wrażenia, ale myslałąm ,żeby sprawdzić ten dom, nawet nie dla Mory, ale jest On-ka w sytuacji bez wyjścia. Zrezygnował.

Posted

Przeklejam , to co napisałam na ogólnym.

Jedyna dobra wiadomośc, to szansa na dom dla Mory. Dzwoniła przed chwilą iza_szumielewicz z Warszawy:loveu::loveu::loveu:, że jest osoba chętna, ale jest jeden warunek, musi tolerować koty, bo jest 2 w domu. Przyzwyczajone do psów, ale pies nie może sie okazać mordercą kotów:diabloti:.

Ewelinka_m , bardzo Cie proszę, czy mogłabyś zając się sparwdzeniem , jak ona reaguje na koty. Trzeba ją zaprowadzić do jakiegoś miaszkania z kotem obytym z psami,żeby nie panikował. Bo kota do pani Ani nie ma mozliwości przynieść przy tylu psach.

Posted

Ewlinko , trzymam kciuki, żeby próba się udała. Okazuje się, że przydałby się na etacie jakiś spokojny kot gotów znosić psie wizyty.:cool3:

Posted

Dzisiaj będziemy iść! jak już będzie po, dam znać ;) Ale kciuki prosimy ściskać!

Betelku, zaglądam ale nie zawsze piszę :oops: ostatnio też jakoś czasu na wszytko brakuje... ale nadrobię!

Posted

Mora, jak było do przewidzenia zerwała się dzisiaj z łańcucha i biegała między działkami. Poprosiłąm panią Anię,żeby ja zabrała do domu,że na pewno jutro ją od niej zabierzemy.
Jeszcze nie wiem gdzie, ale gdy nie wyjdzie z kotem to pojedzie do Zalesia. Jeżeli tym ludziom nie bedzie jutro pasowało, to trzeba ja będzie dac do hotelu, nie ma wyjścia:shake:.