supergoga Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 :cool2::sweetCyb: Wczoraj byłą ostatnia wizyta. Nasza OWSIANKA czyli Skubi - ZDROWY. Nie wiem jak dziękować naszemu wetowi, za wyciągnięcie psiaka, Wam - za pomoc. No i opatrzności. :modla:. Za 2 tygodnie szczepienie. Mały jest rozbrykany i cudowny. teraz nam tylko zapłacenie faktury zbiorczej - ale dzięki wszystkim którzy poprzez bazarki wspierali akcję - mamy już pieniądze. Teraz mam nadzieję, tylko co pewien czas wstawię fotki rosnącego Skubiego. Quote
Rene@Rabik Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Nareszcie optymistyczne wieści :klacz::klacz: Quote
MonikaP Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Wspaniale!!! :multi: Oby nic (tfu, tfu) się nie przydarzyło; niech Owsik będzie zupełnie, 100%owo zdrowy! Quote
marta23t Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 super informacja... z obawą wchodziłam na forum...jestem chora i nie mam dostępu do neta w domu:( musiałam podjechać do kafejki:( brawo Owsik-Skubi:loveu: Quote
supergoga Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Chyba mogę zmienić tytuł. Owsik ma sie dobrze. Już po szczepieniach i wszelkich zabiegach. Będzie żył. Będzie zdrowy. Dzieki wszystkim którzy trzymali kciuki, którzy wzięli udział w bazarkach na jego leczenie. Możemy juz zapłacić fakturę - a na pocieszenie - zdjęcie Owsika - Skubiego w objęciach swego małego Pana. Quote
Rene@Rabik Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Pasują do siebie :loveu::loveu::loveu: Wszystko dobre co się dobrze kończy Quote
Recommended Posts