bastet1972 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 wellington napisał(a):....którzy nie mogą sie pogodzić z faktem,że ona jeszcze zyje ! Świete słowa Quote
anetta Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Nie mogę otworzyć filmu ze strony tvp :shake: Nagrywał ktoś? :roll: Quote
E-S Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Wywaliłam telewizor jakiś czas temu, bo i tak nie mam czasu tracić czasu na TV, a na linuxie z kolei link nie chodzi ... Ponawiam więc pytanie Anetty: ma ktoś nagranie? Ewa Quote
ms_arwi Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Nie chodzi ogolnie chyba, niezaleznie od platformy systemowej. Komus sie w ogole wczytal ten filmik tak zeby sie wyswietlic? Quote
TribalWolf Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Dlaczego nie było wywiadu z władzami gmin?. Na nich spoczywa odpowiedzialność za los tych zwierząt. To nie tylko pieniądze wychodzące z gmin. Może powinno się zgromadzić cały dostępny materiał w tej sprawie i rozesłać na płytach do Burmistrzów w mazowieckich gminach. Takie obejrzenie materiału dałoby takiemu Panu/Pani wiele do myślenia. Quote
Aska25 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Wiecie co i powinni pokazac XXX tej kreatury, moze by jej ludzie sami zgotowali los na jaki zasłużyła ... Ale u nas sie broni zwyrodnialcow ... I ten lekarz wet, powiedzial, ze nie zabronili jej dzialan, bo wszystko szlo ku lepszemu .... To jakas masakra jest .... Quote
TERESA BORCZ Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 czy każdy może brać udział w takiej "kolejnej" rozprawie. chętnie bym tam pojechała.. a może jeszcze ktoś?. warto zobaczyć co też nasi przedstawiciele prawa robią aby uchronić normalych ludzi od takich przeżyć na codzień i świadomości że ta pani dalej chodzi po ulicach.to jakaś psychopatka i nie widzę żadnych gwarancji że w pewnym momencie może stać się niebezpieczna dla otoczenia Mimo że dostałam wiadomość o programie celowo zrezygnowałam z oglądania. Nie mam sił stale na nowo oglądać dowodów że żyjemy w kraju gdzie prawo jest w pewnym sensie fikcją. czy ktoś jedzie do GRÓJCA? 17 lutego? Quote
Kinia1984 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 lezalam z mamą i ogladalysmy i wylysmy przytulajac nasz psy...mama mowi do mnie "Kinga czy to jest czlowiek??" i moja mama ktora baardzo rzadko przeklina mowi"nie mozna jej wpier...?":) Quote
Kinia1984 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 mi dziala taki link: http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/magazyn-ekspresu-reporterow/wideo/09022010 Quote
a.piurek Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Kinia1984 napisał(a):mi dziala taki link: http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/magazyn-ekspresu-reporterow/wideo/09022010 Nim wkleiłam link oczywiście sprawdziłam go i chodził. Kinio potwierdzasz to dając dokładnie ten sam link. Quote
Kinia1984 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 jeszcze raz w niego kliknelam i dziala Quote
sleepingbyday Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 nie wierze, ze ona powiedziała, ze wrzucała zwłoki do parnika..... zgłupiała czy co? przeciez ona jest kuta na cztery kopyta i takie coś jej sie wymknęło??? ale jestem rozczarowana reportażem. one zawsze u nas takie grzeczne, nie idą ostro po bandzie, nie opisuja wszystkich aspektów sprawy. chocby takich, ile urzędniczej bezmyslności powoduje pozwolenie na te działania.... i zryczałam się, jak zobaczyłam velveta i jak sobie przypomniałam, jak się zmienił u emir, jak świetnie wyglądał. swoją droga, co u velvetka? Quote
TERESA BORCZ Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 dziewczyny, piszemy te pisma i apele wszędzie!!! kto jeszcze pojedzie do GRÓJCA.? Quote
agnieszka24 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 ms_arwi napisał(a):Nie chodzi ogolnie chyba, niezaleznie od platformy systemowej. Komus sie w ogole wczytal ten filmik tak zeby sie wyswietlic? Link mi działa. Wymagania techniczne: System operacyjny:Legalna wersja Windows XP/SP2, 2003, Vista oraz odtwarzacz Windows Media Player v10 (wraz z zalecanymi aktualizacjami) lub v11 Przeglądarka:Internet Explorer 6 lub nowszy, Firefox 2 lub nowszy, Safari 3 Łącze internetowe:W przypadku oglądania filmu online (streaming) łącze o minimalnej rzeczywistej przepustowości 512 kb/s. Quote
kahoona Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Dziewczyny, każdy może wejść na rozprawę. Zapraszam - zeznania będą wstrząsające. Quote
anetta Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Czy może ktoś nagrać ten reportaż i wgrać na youtuba? Ani system operacyjny ani przeglądarka w moim kompie nie spełnia kryteriów aby obejrzeć z tvp :roll: Jezu, to co piszecie to jakiś koszmar jest :( Quote
ms_arwi Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 agnieszka24 napisał(a):Link mi działa. Wymagania techniczne: System operacyjny:Legalna wersja Windows XP/SP2, 2003, Vista oraz odtwarzacz Windows Media Player v10 (wraz z zalecanymi aktualizacjami) lub v11 Przeglądarka:Internet Explorer 6 lub nowszy, Firefox 2 lub nowszy, Safari 3 Łącze internetowe:W przypadku oglądania filmu online (streaming) łącze o minimalnej rzeczywistej przepustowości 512 kb/s. No wlasnie wszystko niby mam spelnione (bardzo podoba mi sie "legalna wersja windows", ze niby na nielegalnej albo linuchu dzialac nie bedzie, ciekawe :>). W kazdym razie trudno... moze znajde jeszcze gdzies. Quote
Borówka16 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Aska25 napisał(a):Wiecie co cienki ten reportaz, szkoda ze nie pokazali tej suni na kooniec w jakim byla stanie Zgadzam się w 100% z Asią I jak coraz więcej wiem o sprawie wydaje mi się ,że jedno by tu pomogło-śmierć Ewy Biedrzyckiej!!! Quote
Kinya Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 W pracy mogę ściągnąć wczorajszą emisję, wrzucę na serwer, a potem podam Wam linka, za pomocą którego ściągnięcie sobie filmik w formacie mpeg lub avi (nie pamiętam dokładnie ). Trzeba tylko mieć przynajmniej kilkadziesiąt mega wolnych pamięci w kompie. Quote
TERESA BORCZ Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 cioteczki i wujkowie. P I L N E przed chwila rozmawiałam z wójtem Markiem Matysiakiem. wynik rozmowy dŁugiej i rzeczowej jest ciekawy. Wójt ma ograniczone przepisami pole działania, nie bardzo może wchodziĆ w kompetencje innych a trudno ludzi namówić do działania. wine najwiekszą oczywiscie ponosi powiatowy lekarz weterynarii p. KWIL. BEDĘ DO NIEGO ZARAZ DZWONIĆ I PORZADNYMI ARGUMENTAMI SKŁONIE GO DO NATYCHMIASTOWEGO DZIAŁANIA. WYGLĄDA NA TO ŻE OW PAN NIE ZDAWAŁ SOBIE SPPRAWY ŻE TO NABIERZE TAKIEGO ROZGŁOSU.JA UWAŻAM ŻE NATYCHMIAST POWINNO MU SIE ODEBRAC PRAWO WYKONYWANIA ZAWODU , BO OBOJĘTNE CZY JEGO HANIEBNE ZANIEDBANIE PROBLEMU NAWET JEŚLI WYNIKŁO A. Z NIEWIEDZY (SIC!!!!!! SCANDAL) CZY Z PRZYMYKANIA OCZU ( JAKAKOLWIEK BYŁABY PRZYCZYNA) JEST SPRZENIEWIERZENIEM SIĘ SWOIM OBOWIAZKOM I RÓWNIEŻ ETYCE ZAWODOWEJ. POMIJAM FAKT ŻE LEKCEWAŻY PRAWO POLSKIE., I WSZELKIE USTAWY DOTYCZACE ZWIERZĄT I ICH OCHRONY. WG MNIE PAN ÓW POPEŁNIŁ KILKA PRZESTĘPSTW, I POWINIEN ZA TO ODPOWIADAĆ. NA RÓWNI Z PANIĄ BIEDRZYCKĄ .DO TEGO WSZYSTKIEGO JEST OPŁACANY NIEŻLE Z NASZYCH PODATKÓW. DOSĆ TEGO. NIE MA CZASU NA PRZYTOCZENIE CAŁEJ ROZMOWY, BO TRZEBA DZIAŁAĆ.WÓJT JEST W STANIE WYDAĆ W POROZUMIENIU Z WETEM NATYCHMIASTOWY NAKAZ ODEBRANIA ZWIERZAKÓW BEZ CZEKANIA NA WYROK PROCESU, ALE NIE ZROBIŁ TEGO BO GMINA JEST NIEZDOLNA DO UDZWIGNIĘCIA TEGO PRZĘJECIA FINANSOWO. EWA ZARABIA KROCIE NA TYM BIZNESIE DLATEGO STALE SIE TRZYMA SIĘ TEGO BANDYCKIEGO PROCEDERU. BIERZE ZA KAŻDEGO ODLOWIONEGO PSA TEŻ NASZE PODATNIKOWE PIENIĄDZE, A DO TEGO NARAŻA NA S NA TO CO PRZEŻYWAMY. TERAZ JEŚLI WSZYSCY POMOŻEMY PROCEDER TEJ PANI ZNIKNIE, ALE TRZEBA POMÓC WÓJTOWI. JESLI NAKAZ ZOSTANIE WYDANY ZABIERAMY PSY. KTO MOŻE, JA BIORĘ JEDNEGO DO DOMU, MIMO ZE MAM CHORE TYMCZSY SCHRONISKOWE . MOJE ZAPRZYJAŻNIONE SCHRONISKO TEZ KILKA WEŻMIE. WIEM ZE TAKA AKCJA JUZ KIEDYŚ BYŁA. KAZDE SCHRONISKO MA PRAWO ŻADAĆ OD TEJ BIZNESMENKI ZWROTU PIENIĘDZY KTORE DOSTALA OD ODŁOWIONYCH PSÓW. TEGO NIE MOŻE ZROBIĆ WÓJT BO ON JUZ BY POTRZEBOWAŁ PIENIĘDZI I MIEJSCA NA TE PSIURY. TRZEBA SKOORDYNOWAĆ AKCJE TAK ABY PSYCHOPATKA ICH NIE UŚMIERCIŁA.PROPONUJE NATYCHMIAST POSŁAĆ TAM WRAZ Z ZAINTERESOWANYMI ORGANIZACJAMI STRAŻ DLA ZWIERZAT NAJLEPIEJ CETRALNĄ, Z WARSZAWY. I POLICJĘ. MAM NAMIARY NA WOJTA I ON CZEKA NA KAŻDA OFEROWANĄ POMOC W POZBYCIU SIE BIEDRZYCKIEJ Z GMINY. BĘDZIE NA PROCESIE W GRÓJCU. kto potrzebuje namiary na gminę to proszę o pw mam też komórke wójta do naszej dyspozycji. . IDE SZUKAĆ NAMIARÓW NA WETA. ODEZWĘ SIĘ Quote
kahoona Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Teresa, muszę z Tobą pogadać - podaj telefon - musimy pogadać Quote
kizimizi Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Teresa może usun to stad i wszelkie konkrety na pm. Quote
kizimizi Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 ach i jeszcze jedno. Prosze link do programu bo zrozumiałam ze gdzieś można to obejrzec? ja wczoraj nie mogłam Quote
gameta Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Tereso, ale dokąd chcesz zabrać ponad 100 psów? I co to da bez sądownego zakazu posiadania przez EB zwierząt? Oznacza to tylko tyle, że weźmiesz jej problem zdejmiesz z barków w ilości 100 szt a ona zaraz uzbiera kolejne 100 szt. I co? Za trzy miesiące będziemy szukać miejsc dla kolejnej setki? A kasę ona dalej będzie brać jak brała? Quote
Recommended Posts