Weronikaa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Cóż Koszałciu może poradzić na to, że jest już starszy ??? :-( Przecież wiek nie ma znaczenia :shake: Nie rozumiem tych ludzi. Quote
j3nny Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 hmmm to moze by sprobowac oglaszac Koszalka przed youtube? wrzucic filmik, dolozyc info o Koszalku i o adopcji, a rozsylac linka? wtedy ludzie zobacza go bardziej na zywo, niz na zdjeciach taki pomysl, byc moze nic nie wart Quote
Ulaa Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 j3nny napisał(a):hmmm to moze by sprobowac oglaszac Koszalka przed youtube? wrzucic filmik, dolozyc info o Koszalku i o adopcji, a rozsylac linka? wtedy ludzie zobacza go bardziej na zywo, niz na zdjeciach taki pomysl, byc moze nic nie wart Mogę nakręcić Koszałka, ale montować filmików nie potrafię (za to chętnie się nauczę, jeśli ktoś chciałby się taką umiejętnością podzielić :cool3:). Kam, jeśli chcesz... chociaż allegro to raczej nie problem, bo mamy fundacyjne konto i jak trochę dojdę do siebie ;) to powystawiam wszystkim, Koszałkowi także. W necie nie ma kto wystawiać :shake: Quote
hanek Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Koszałka może ogłosić brygada mamucik, tekst wziąć z allegro? Quote
Weronikaa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ulaa napisał(a):kto mógłby poogłaszać Koszałka w necie? Ja ogłoszę przez weekend. Teraz to mam tak zawalony czas, że szok. Ale w weekend ogłoszenia na stówę będą :lol: Quote
Sharqi Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ulaa napisał(a):Mogę nakręcić Koszałka, ale montować filmików nie potrafię (za to chętnie się nauczę, jeśli ktoś chciałby się taką umiejętnością podzielić :cool3:) Jak masz windowsa XP lub wyzej w standardzie masz proste narzedzie - Windows Movie Maker. Skrecilem kilka filmow - bardzo proste i przyjemne. Nie korzystam od roku, bo wybralem jednak Linuxa jako wygodniejszy system w codziennym uzytkowaniu a tu juz uzywam programu o wiekszych mozliwosciach. Gdyby byly pomysly rezyserskie (ja miewam raczej motoryzacyjne) i materialy filmowe moge cos poskladac w wolnej chwili. Quote
Ulaa Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='Sharqi']Jak masz windowsa XP lub wyzej w standardzie masz proste narzedzie - Windows Movie Maker. Skrecilem kilka filmow - bardzo proste i przyjemne. Nie korzystam od roku, bo wybralem jednak Linuxa jako wygodniejszy system w codziennym uzytkowaniu a tu juz uzywam programu o wiekszych mozliwosciach. Gdyby byly pomysly rezyserskie (ja miewam raczej motoryzacyjne) i materialy filmowe moge cos poskladac w wolnej chwili. Ehmm... :oops: Może i był Movie Maker... ale mój komp delikatnie mówiąc, jest zombie (trup wielokrotnie reanimowany, ale z wielkimi brakami ważnych organów :oops:)... więc na pierwszy ogień poszły "te rzeczy co nie używam". Możliwe że i Movie Maker... Ściągnę sobie i spróbuję podziałać, dzięki :) a tutaj Koszałek na allegro: PIESEK IDEAŁ !! ! Musisz go zobaczyć !!!! (498707247) - Aukcje internetowe Allegro text długi i przekombinowany trochę, ale jestem już strasznie zmęczona, więc jeśli mogę prosić to przeredagujcie go do znośnej dla oka i mózgu formy... Wrócił kabelek, więc będzie filmik :cool3: Quote
tomcug Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Koszałciu ma piękny tekścik, mnie też się podoba. :lol: Quote
Ulaa Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Dziekuje :multi: a Koszałek próbował powitać także hydraulików dzisiaj, jednak szybko zorientował się, że oni nie przyszli oglądać piesków. Chociaż go wabili i gadali do niego, trochę się ponastawiał do miziania (żeby obowiązek spełnić a ludziom żeby przykro nie było :eviltong:) a potem poszedł sobie. On doskonale wie czego chce od życia :cool3: Quote
Weronikaa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Świetny text ! :lol: Najprawdopodobniej ogłoszenia zrobię nie w weekend, a jutro. Żeby szybciej znalazł dom staruszek nasz :loveu: Quote
Ulaa Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Koszałek w podróży się tuli :loveu: z Krówkiem w klinice czekają na pana doktora a tutaj można zobaczyć biedną łapkę Krówka :placz: uwaga http://www.dogomania.pl/forum/f28/krowek-mix-dalmat-krew-mu-nie-krzepnie-nozka-obcinana-po-kawalku-110371/index43.html#post11368623 Quote
Weronikaa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Uchh. zdjęcia mi się nie chcą otwierać :-( Przywitam się z Koszałkiem :loveu: Quote
Ulaa Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Ktoś ("życzliwy"?) otworzył bramę i oprócz Soni wszystkie psy uciekły!!!!!! NIkogo nie było w domu!!! Abra, Megi i Snopik łaziły po ulicy, a Koszałek poszedł sobie w siną dal :placz: Siostra wracając ze szkoły spotkała sunie i Snopika... Koszałka nie było... Na szczęście odnalazła go po drugiej stronie parku. Spacerował sobie w najlepsze i ucieszył sie, że go znalazła. A jak mi zadzwoniła, że nie ma Koszałka, to myślałam że zawału dostanę. Błagam Koszał idź już do nowego domu. Quote
j3nny Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jezu ale sie wystraszyłam, dobrze że się znalazł Quote
Weronikaa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ogłoszenia Koszałka : www.animalia.pl www.petworld.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.kupiepsa.pl www.kupsprzedaj.pl www.hodowcy.com Mam nadzieję, że ktoś się zgłosi tym razem :cool1: Ulaa, zarejestrowałam też mnie na bodajże dwóch stronkach, aby móc dodawać ogłoszenia, jednak potwierdzenie rejestracji przyjdzie na maila fundacyjnego, którego podałam ;) Quote
Ada-jeje Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ocho :loveu: Weronika rusza z kopyta :roll: Quote
tomcug Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Koszałciu do domku. Najlepiej na Święta. Quote
Ulaa Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Weronika dzięki :loveu: Koszałek z dnia na dzień robi się coraz bardziej bezczelny. Łazi nawet po kuchennych blatach i nie mam pojęcia jak się tam dostaje. Efekt jest taki, że w ciągu kilku godzin mojej nieobecności pochłonął zapas kociego jedzenia na wiele dni, rozmrażające się ryby dla Abry alergiczki, która mięsa jeść nie może, oraz rozmrażajace się mięso dla siebie, Snopika i Megi. Niestety wina Koszałka jest pewna, bo kot w tym czasie przebywał zamknięty na korytarzu. On jest oczywiście zadowolony z siebie, śpi sobie cały napchany, ale mnie finansowo nie stać na odkupienie zwierzakom jedzenia, które ukradł Koszałek :-( Quote
Ruth Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 :crazyeye:on to wszystko zjadł? :mdleje: Koszałku, niech Ci się ten domek w końcu znajdzie. Kto podaruje Koszałkowi dom na święta? Quote
Ulaa Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Ruth napisał(a)::crazyeye:on to wszystko zjadł? :mdleje: Mięso i ryby zjadł (rybki byly tylko 3 nieduże, mięsa jakieś 7 kg), kociej suchej karmy kilka kg nie zjadł całej, ale zrzucił na podłogę, tam gdzie spożywał mięso i ryby, a że rozpruł woreczki to zamokła i nadawała się tylko do wyrzucenia :-( niewiele się uratowało, zmiecione z podłogi. Mięso rozciągał po mieszkaniu, bo są brudne i mokre ślady, a przed chwilą znalazłam jednak niedojedzone kawałki pochowane. Koszałek ma syndrom wiecznego głodu, ale to inne zwierzaki ucierpią z powodu jego złodziejstwa. Mam dołka. :-( Quote
Weronikaa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Daje czadu :-o Szkoda tylko, że w taki sposób. Mały złodziej :mad: Coraz bardziej Ci się, Ula, panoszy po domu :cool1: Quote
Recommended Posts