Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia piękne, wyraziste, pokazują psiaki z różnych stron, i najważniejsze, że (nie wiem jak to napisać) ale chodzi mi o to że na tych zdjęciach widać Ciapka i Tofika jak by byli na żywo, ich uczucia, spojrzenia, to co wyrażają, widać co te psiaki chciały by powiedzieć nam ludziom. Mam nadzieję, że wreszcie ktoś zauważy jakie to wspaniałe psiaki.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo07 podrasuje je troszke bo pogoda byla słaba i kolorki uciekły z braku słonca wysle Ci zdjecia zmniejszone z pierwotnego wymiaru o połowe (i tak beda duzo wieksze niz te wklejone na dogo)

Posted

Szpilka, świetne zdjęcia, wiem jak trudno obu chłopaków naraz złapać a jeszcze z takimi oczami, wprost rewelacja!!! Oni właśnie tacy są, pełni uroku a jednak ta tęsknota gdzieś tam siedzi ....

Posted

[quote name='SZPiLKA23']To dzieki Kasiowemu aparatowi i prezentowaniu przez Halcie jakos sie udało ;)[/quote]

Szpilka te zdjęcia to nie jest mój aparat ...

Udało się Wam uchwycić, hmmm szukam słów ...

... psy schroniskowe często mają oczy, niczym nie zapisane ... Ja mówię o takich białe strony ...
Oczy Ciapka i Tofika opowiadają ... niezwykłe .... udało się Wam uchwycić nie tylko dwa psy, ale ich emocje ...

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Dogo07 podrasuje je troszke bo pogoda byla słaba i kolorki uciekły z braku słonca wysle Ci zdjecia zmniejszone z pierwotnego wymiaru o połowe (i tak beda duzo wieksze niz te wklejone na dogo)[/quote]

Szpileczko, bo ja sobie już te zdjęcia obrobiłam :).
A problem mam teraz taki bo do ogłoszenia to i tak tylko jedno zdjęcie mogę dać, wiem już które ale zdaję sobie sprawę że tylko wszystkie razem opowiadają psią historię Ciapka i Tofika.

A i zapytam jeszcze , choć może już pytałam :oops:, czy kontakt w sprawie adopcji z 1-ej strony jest aktualny ?

Posted

Kocham was psiaki od dawna :loveu:i chciałabym was wziąć - nawet bardzo, ale...
mieszkam daleko (to akurat byłoby do "przeskoczenia") i piesków już dużo przygarnęłam... (i to jest przeszkoda):-(
ale wydrukowałam już zdjęcia (:loveu:cudne!:loveu:) i postaram się znaleźć wam domek, choć ludziska teraz samolubne bardzo....:shake:
może jednak zdarzy się cud...

Posted

[quote name='SZPiLKA23']

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images44.fotosik.pl/169/b4ca4599afc39197.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Ciapuś na odlocie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

a może jednak polazły.... domku pieskom szukać...;)
ja bylam....
to przecież takie cudne psiaczki - a ludziska bez serca!:shake:
Jedna taka tu u nas chce dwa szczeniaczki - pokazałam zdjęcia ,mówię, tłumaczę... nie! na szczeniaczki baba się uparła:-(:placz::placz::placz: