Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agmarek']...lub też znaleźć sobie bogatego mężą/żonę który zarobi na utrzymanie całej tej ferajny :evil_lol:[/quote]

taki był plan , ale nie wyszło :evil_lol:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agmarek']...lub też znaleźć sobie bogatego mężą/żonę który zarobi na utrzymanie całej tej ferajny :evil_lol:[/quote]

oo. :evil_lol: to już lepsze niż nic nie robienie. :evil_lol:
lepiej żeby ktoś za ciebie odpierd.zielał pracę! :lol::lol:
oo! a najlepiej jakiegoś sławnego, żeby go w domu nie było, a kasę zostawiał! hahaha :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']trzeba sobie umieć w życiu radzić , by robić to co się lubi , a czerpać korzyści materialne , z tego czego się nienawidzi - czytaj pracy :evil_lol:[/quote]
Rozumiem, ze tajemnica "handlowa" :eviltong:

Też szukałam bogatego męża, ale oni szukają ładnych i chudych żon :eviltong:

Posted

[quote name='bonsai_88']W sklepie spożywczym - nic wymagającego myślenia :diabloti:...
Mi to pasuje w100% - blisko domu, tańsze jedzenie, dodatkowy tysiąc :cool3:. Dzięki temu może w ciągu 2 miesięcy wyjdziemy z długów, a na dodatek jeśli się uda to nie narobię sobie aż takich długów w tym tygodniu [mam 17 zł do pierwszego :diabloti:]...[/quote]
gratuluje!
masz racje, zawsze to tysiac do przodu.:lol:

pzdr.

Posted

[quote name='Darianna']ba, co to jest w porównaniu do naszego kredytu mieszkaniowego... :icon_roc:

:diabloti:[/quote]

Hihihihi - dokładnie :eviltong: Także takich drobnostek kilku tys. nie liczę ;)

Posted

[quote name='bonsai_88']ta..... takie małe mam długi zaledwie 4,5 tysiąca :diabloti:...[/quote]

jeżeli to może być pocieszenie, to nie tylko Ty masz zobowiązania:razz:

A.

Posted

Ale wy przynajmniej macie mieszkanie, a nie mieszkanie kątem u rodziców :roll:...

Za to jak dobrze pójdzie to w ciągu roku kupię sobie kawałek ziemi - kredyt będzie jedyne 200 tysięcy :diabloti:. Może mniejszy, bo liczę na dotacje z unii i urzedu pracy :roll:

Posted

[quote name='bonsai_88']Ale wy przynajmniej macie mieszkanie, a nie mieszkanie kątem u rodziców :roll:...

Za to jak dobrze pójdzie to w ciągu roku kupię sobie kawałek ziemi - kredyt będzie jedyne 200 tysięcy :diabloti:. Może mniejszy, bo liczę na dotacje z unii i urzedu pracy :roll:[/quote]

to fakt, ze mieszkanie u rodziców nie jest pełnią szczęścia...

powodzenia w inwestycji:p

A.

Posted

[quote name='bonsai_88']Ale wy przynajmniej macie mieszkanie, a nie mieszkanie kątem u rodziców :roll:...[/quote]
Mamy - na "spółę" z bankiem :evil_lol:
A Ty chyba nie mieszkasz kątem?? Młoda jestes, musisz swoje odkiblować u roddziców :diabloti:

Posted

[quote name='zerduszko']Rozumiem, ze tajemnica "handlowa" :eviltong:

Też szukałam bogatego męża, ale oni szukają ładnych i chudych żon :eviltong:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:razz::razz::razz: ja BYŁAM ładna i chuda :oops: i doopa mąż niebogaty:shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:razz::razz::razz: ja BYŁAM ładna i chuda :oops: i doopa mąż niebogaty:shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Jeszcze pozostaje , znaleźć sobie bogatego kochanka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ja jeszcze mam szanse na męża :multi: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Jeszcze pozostaje , znaleźć sobie bogatego kochanka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ja jeszcze mam szanse na męża :multi: :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to weź tam się rozejrzyj u Ciebie w okolicy za kochankiem dla mamci ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='AngelsDream']Witam się w tym ślicznym dniu, jednocześnie ciesząc się, że nie dochowałam się potomstwa. ;)[/quote]

...potomstwo nie jest takie złe:cool3:

A.

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]to weź tam się rozejrzyj u Ciebie w okolicy za kochankiem dla mamci ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Pewien pomysł mam , tylko trza naj kupić kajmana :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Pewien pomysł mam , tylko trza naj kupić kajmana :cool3: :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dobra ...ja dziś na Bezludziu znalazłam jaszczurkę to i na kajmana pewnie też kiedyś natrafię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Ha.... właśnie wróciłam z Krakowa :multi:...

W tym tygodniu dowiedziałam się, jak jakie zwierze się zabija oraz kroiłam kotki :diabloti:... na przyszłym zjeździe robię sekcję zwłok owcy i kury :razz:

Posted

[quote name='bonsai_88']Ha.... właśnie wróciłam z Krakowa :multi:...

W tym tygodniu dowiedziałam się, jak jakie zwierze się zabija oraz kroiłam kotki :diabloti:... na przyszłym zjeździe robię sekcję zwłok owcy i kury :razz:[/quote]

Omg... morderca :(

Jak ja lubię takie tematy :evil_lol: W pracy siedź lepiej a nie biedne stworzenia kroić będziesz :diabloti::mad: