Vectra Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Agmarek']...lub też znaleźć sobie bogatego mężą/żonę który zarobi na utrzymanie całej tej ferajny :evil_lol:[/quote] taki był plan , ale nie wyszło :evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='Agmarek']...lub też znaleźć sobie bogatego mężą/żonę który zarobi na utrzymanie całej tej ferajny :evil_lol:[/quote] oo. :evil_lol: to już lepsze niż nic nie robienie. :evil_lol: lepiej żeby ktoś za ciebie odpierd.zielał pracę! :lol::lol: oo! a najlepiej jakiegoś sławnego, żeby go w domu nie było, a kasę zostawiał! hahaha :evil_lol::evil_lol: Quote
zerduszko Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Vectra']trzeba sobie umieć w życiu radzić , by robić to co się lubi , a czerpać korzyści materialne , z tego czego się nienawidzi - czytaj pracy :evil_lol:[/quote] Rozumiem, ze tajemnica "handlowa" :eviltong: Też szukałam bogatego męża, ale oni szukają ładnych i chudych żon :eviltong: Quote
Aga&Ganja Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Cześć! :multi: Witamy się Piątkowo! :multi: Opowiadaj jak praca. ;) Quote
Asiaczek Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='bonsai_88']W sklepie spożywczym - nic wymagającego myślenia :diabloti:... Mi to pasuje w100% - blisko domu, tańsze jedzenie, dodatkowy tysiąc :cool3:. Dzięki temu może w ciągu 2 miesięcy wyjdziemy z długów, a na dodatek jeśli się uda to nie narobię sobie aż takich długów w tym tygodniu [mam 17 zł do pierwszego :diabloti:]...[/quote] gratuluje! masz racje, zawsze to tysiac do przodu.:lol: pzdr. Quote
bonsai_88 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 ta..... takie małe mam długi zaledwie 4,5 tysiąca :diabloti:... Quote
Darianna Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 ba, co to jest w porównaniu do naszego kredytu mieszkaniowego... :icon_roc: :diabloti: Quote
zerduszko Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Darianna']ba, co to jest w porównaniu do naszego kredytu mieszkaniowego... :icon_roc: :diabloti:[/quote] Hihihihi - dokładnie :eviltong: Także takich drobnostek kilku tys. nie liczę ;) Quote
M&S Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='bonsai_88']ta..... takie małe mam długi zaledwie 4,5 tysiąca :diabloti:...[/quote] jeżeli to może być pocieszenie, to nie tylko Ty masz zobowiązania:razz: A. Quote
bonsai_88 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Ale wy przynajmniej macie mieszkanie, a nie mieszkanie kątem u rodziców :roll:... Za to jak dobrze pójdzie to w ciągu roku kupię sobie kawałek ziemi - kredyt będzie jedyne 200 tysięcy :diabloti:. Może mniejszy, bo liczę na dotacje z unii i urzedu pracy :roll: Quote
M&S Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='bonsai_88']Ale wy przynajmniej macie mieszkanie, a nie mieszkanie kątem u rodziców :roll:... Za to jak dobrze pójdzie to w ciągu roku kupię sobie kawałek ziemi - kredyt będzie jedyne 200 tysięcy :diabloti:. Może mniejszy, bo liczę na dotacje z unii i urzedu pracy :roll:[/quote] to fakt, ze mieszkanie u rodziców nie jest pełnią szczęścia... powodzenia w inwestycji:p A. Quote
zerduszko Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='bonsai_88']Ale wy przynajmniej macie mieszkanie, a nie mieszkanie kątem u rodziców :roll:...[/quote] Mamy - na "spółę" z bankiem :evil_lol: A Ty chyba nie mieszkasz kątem?? Młoda jestes, musisz swoje odkiblować u roddziców :diabloti: Quote
Alicja Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='zerduszko']Rozumiem, ze tajemnica "handlowa" :eviltong: Też szukałam bogatego męża, ale oni szukają ładnych i chudych żon :eviltong:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :razz::razz::razz: ja BYŁAM ładna i chuda :oops: i doopa mąż niebogaty:shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zerduszko Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Vectra']Ja jeszcze mam szanse na męża :multi: :diabloti:[/quote] A my to nie?? Zawsze można się rozwiedzić - ha :multi: Quote
Vectra Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] :razz::razz::razz: ja BYŁAM ładna i chuda :oops: i doopa mąż niebogaty:shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jeszcze pozostaje , znaleźć sobie bogatego kochanka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja jeszcze mam szanse na męża :multi: :diabloti: Quote
Alicja Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Vectra']Jeszcze pozostaje , znaleźć sobie bogatego kochanka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja jeszcze mam szanse na męża :multi: :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to weź tam się rozejrzyj u Ciebie w okolicy za kochankiem dla mamci ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
AngelsDream Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Witam się w tym ślicznym dniu, jednocześnie ciesząc się, że nie dochowałam się potomstwa. ;) Quote
M&S Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='AngelsDream']Witam się w tym ślicznym dniu, jednocześnie ciesząc się, że nie dochowałam się potomstwa. ;)[/quote] ...potomstwo nie jest takie złe:cool3: A. Quote
Vectra Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]to weź tam się rozejrzyj u Ciebie w okolicy za kochankiem dla mamci ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Pewien pomysł mam , tylko trza naj kupić kajmana :cool3: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='Vectra']Pewien pomysł mam , tylko trza naj kupić kajmana :cool3: :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]dobra ...ja dziś na Bezludziu znalazłam jaszczurkę to i na kajmana pewnie też kiedyś natrafię :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonsai_88 Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Ha.... właśnie wróciłam z Krakowa :multi:... W tym tygodniu dowiedziałam się, jak jakie zwierze się zabija oraz kroiłam kotki :diabloti:... na przyszłym zjeździe robię sekcję zwłok owcy i kury :razz: Quote
Okamia Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 [quote name='bonsai_88']Ha.... właśnie wróciłam z Krakowa :multi:... W tym tygodniu dowiedziałam się, jak jakie zwierze się zabija oraz kroiłam kotki :diabloti:... na przyszłym zjeździe robię sekcję zwłok owcy i kury :razz:[/quote] Omg... morderca :( Jak ja lubię takie tematy :evil_lol: W pracy siedź lepiej a nie biedne stworzenia kroić będziesz :diabloti::mad: Quote
groszek83 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Doczytałam; pracy gratuluje ;) Nie myślałaś już nad urlopem?:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 tak, myślałam :diabloti:... Ale dopiero po sesji, może jakąś w lipcu, co by małego na mazury zabrać... no i w sierpniu/wrześniu, co by Górala poznać :evil_lol: Quote
groszek83 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Coraz to odleglejsze plany:shake::eviltong: do tej pory to jakaś góralka mu w głowie zawróci i pójdzie na swoje i tyle go zobaczysz:evil_lol: Quote
Recommended Posts