Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonsai_88']Tak, jam ci to :p... Orzechy fajne są, tylko białe rzeczy potrafią szarzeć - trzeba sodę oczyszczoną do każdego prania dodawać :razz:.
[/quote]
A opłaca się to?? Takie niby zachwalane :shake: ale ja nieufna jestem ;) A pranie pachnie jakoś??

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, jam ci to :p... Orzechy fajne są, tylko białe rzeczy potrafią szarzeć - trzeba sodę oczyszczoną do każdego prania dodawać :razz:.

A tradycja... Co mnie wasza tradycja - wy moimi się nie przejmujecie :evil_lol:...

Posted

[quote name='bonsai_88']
A tradycja... Co mnie wasza tradycja - wy moimi się nie przejmujecie :evil_lol:...[/quote]

A jakie są Twoje święta?

A.

Posted

[quote name='Aga&Ganja']Cześć! :multi: co tam u was? ;) pozdrowionka gorące :loveu:[/quote]
Boże... następna :roll:... Ludzie, mi naprawę nie zależy na popularności tej galerii, jeśli macie tylko udowadniać, że nie czytacie co piszę to możecie sobie podarować :roll:

[B]Maks [/B]jakie sobie ustalę :evil_lol:. Nie jestem żadnego konkretnego wyznania, bo jeszcze nie znalazłam takiego, które by się zgadzało z tym w co ja wierzę :razz:

Posted

Hej!
Co słychać?? Jak tam psy się sprawują?

Nie odpisuj, bo wszystko wiem :eviltong::eviltong:. Należę do tych czytających bez ujawniania się i jestem na bieżąco ;).
A tak wogóle to dziwne, że suńki nowego kolegi w domu nie zeżerły. Hexolina by nie darowała jak by jej jakiś pies rozrabiał w jej czterech ścianach :roll:.

Posted

[B]Marta[/B] :mad:

[B]Monia[/B] dobrze wiedzieć, że mnie odwiedzasz :multi:... chociaż piszesz tutaj równie często, jak ja u ciebie :evil_lol:.
Dziewczyny Cholernika nie zeżarły, bo Birma wie, że nie wolno, a Bianeczka odgryzała się tylko, jak Cholernik ją zaczepił :razz:

Powiedzcie mi... czemu znajomi do mnie dzwonią ze słowami "Cześć Hania, nie, nie znalazłam żadnego zwierzaka" :diabloti:?

Swoją drogą dzisiaj znowu znalazłam psa :angryy:. Na szczęście po drobnym śledztwie znalazłam też właściciela i opieprzyłam z góry na dół :diabloti:

Posted

A oto i przecudnej urody, oryginalna BUDA DLA PSA :evil_lol:

[url=http://www.allegro.pl/item607410883_unikatowa_psia_buda.html]Unikatowa psia buda (607410883) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Posted

[url=http://www.acapela.tv/Easter-1-bd20f82d61659]Easter Bunny on acapela.tv[/url]

[IMG]http://www.kolorowanki.net/kolorowanki-dzieci/kolorowanki_d/1656-1/wielkanoc.gif[/IMG]

Posted

[B]Patisia[/B] i jak ja mam się po takich życzeniach denerwować, że nie czytasz o co proszę :mad:...
Po za tym ja w domu prawie portygalczyka nie mam :mad:...

No dobra, idę wymiziać Birmę :loveu:

Posted

[quote name='bonsai_88']A oto i przecudnej urody, oryginalna BUDA DLA PSA :evil_lol:

[URL="http://www.allegro.pl/item607410883_unikatowa_psia_buda.html"]Unikatowa psia buda (607410883) - Aukcje internetowe Allegro[/URL][/quote]
To Twoja aukcja? :lol:

Posted

Wytłumaczcie mi jak to możliwe... właśnie pał mi cały net, po za dogo :evil_lol:. Sprawdzałam już onet, google, allergo, inne fora :razz:... nic nie działa po za dogo :diabloti:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:a Ty się Ciotka szykuj na ognicho ...obowiązkowy strój trapera , a na wyposażeniu siekiera :p[/B][/COLOR][/FONT]

[COLOR=Red]

[/COLOR][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
a Audi Tengusiowej TZta fuul wypasik ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='bonsai_88']Wytłumaczcie mi jak to możliwe... właśnie pał mi cały net, po za dogo :evil_lol:. Sprawdzałam już onet, google, allergo, inne fora :razz:... nic nie działa po za dogo :diabloti:[/quote]

Jka to mozliwe
?
Bo dogo jest super, a inne storny niech się gonią:evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Patisia[/B] i jak ja mam się po takich życzeniach denerwować, że nie czytasz o co proszę :mad:...
Po za tym ja w domu prawie portygalczyka nie mam :mad:...

No dobra, idę wymiziać Birmę :loveu:[/quote]

Nie no, ja do Ciebie z sercem a Ty do mnie z baseballówką?!:mdleje:

Posted

[B]Groszek [/B]że niby do jakieś byle jakiej budy chcesz upchać :mad:....

[B]Patisia[/B] a czy ty byś się cieszyła, że ktoś ci składa życzenia z okazji hidżry? Wątpię :roll:... Po za tym wyraźnie prosiłam, żeby nie składać mi życzeń z powodu waszego święta :roll:...