Mudik Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Cudnee-Latające psy!:multi::multi: [url]http://lh5.ggpht.com/_LOY09l9iF2k/SaBLbSY3uPI/AAAAAAAAAmo/B3uXf9Dwgb0/s640/Czechowice%2020022009_%20065.jpg[/url] :loveu::loveu: [url]http://lh6.ggpht.com/_LOY09l9iF2k/SaBLg2PWbfI/AAAAAAAAApc/6BgkxuZ6esg/s640/Czechowice%2020022009_%20328.jpg[/url] Oryginalny sposób noszenia worków na kupy, hihihi Cudna Birma! [url]http://lh6.ggpht.com/_LOY09l9iF2k/SaBLjJkxlOI/AAAAAAAAAqE/hFZ0guhcjeM/s640/Czechowice%2020022009_%20388.jpg[/url] Kolejna swietna fota!:loveu::loveu: [url]http://lh5.ggpht.com/_LOY09l9iF2k/SaBLmHYQzOI/AAAAAAAAArU/zG3SMidLBMI/s640/Czechowice%2020022009_%20552.jpg[/url] PiEkne portrety!:lol: [url]http://lh5.ggpht.com/_LOY09l9iF2k/SaBLp-yh1jI/AAAAAAAAAs8/dwX4OOGSrsg/s640/Czechowice%2020022009_%20656.jpg[/url] [url]http://lh3.ggpht.com/_LOY09l9iF2k/SaBLtAmCVdI/AAAAAAAAAuE/0toGDQy6Zkc/s640/Czechowice%2020022009_%20771.jpg[/url] [url]http://lh4.ggpht.com/_LOY09l9iF2k/SaBLvMqnmUI/AAAAAAAAAu8/uvwd66QMQcs/s640/Czechowice%2020022009_%20908.jpg[/url] Quote
jbk Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='bonsai_88']Bianeczka jest do adopcji, ale na razie nikt nie jest chętny na tego aniołka :placz:... Za to z nią postępy są olbrzymie, daje się już dotykać obcym osobom - pod warunkiem, że ja też ją głaszczę.. bawi się z innymi psami, zaczyna sie słuchać... w ogóle cudowna jest :p[/quote] Od początku było widać, że cudowna, mam nadzieję, że domek się znajdzie.... Quote
bonsai_88 Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 No tak, tylko na początku przez jej zachowania [strach] było to dużo trudniejsze. Teraz Bianeczka przejdzie obok innych ludzi, nie gryzie na oślep, jak do niej obcy pies biegnie, w domu ze mną ładnie pracuje... :loveu: Quote
Od-Nowa Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 chciałam tylko powiedzieć,że dostałam wiadomość ale dziś nei odpisze bo już literki się nie kleją... za to oczy tak ;) Quote
bonsai_88 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 A już myślałam, że mnie olałaś ;).... Wiecie co? Dzisiaj już mogę wyjść z Birmą :multi:. wczoraj musiał z nią wychodzić Kamil, bo mnie nereczka za bardzo bolała :placz:. Niby już mogłam normalnie chodzi, ale bałam się, że jak wyjdę z Birmą i ona do czegoś szarpnie to zacznie się na nowo :roll: Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:nie choruj ...nie uchodzi ...ciepłe majtochy cza nosić ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='bonsai_88']A już myślałam, że mnie olałaś ;).... Wiecie co? Dzisiaj już mogę wyjść z Birmą :multi:. wczoraj musiał z nią wychodzić Kamil, bo mnie nereczka za bardzo bolała :placz:. Niby już mogłam normalnie chodzi, ale bałam się, że jak wyjdę z Birmą i ona do czegoś szarpnie to zacznie się na nowo :roll:[/quote] No to dobrze, że jest lepiej ;) Quote
bonsai_88 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:nie choruj ...nie uchodzi ...ciepłe majtochy cza nosić ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Mówisz to zupełnie tak, jakbym nie nosiła ciepłych majtów :mad:.... A wiecie co jest najgorsze? Wszyscy lekarze po kolei twierdzą, że ta nerka jest w 100% zdrowa :roll: Quote
zerduszko Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 bonsai_88 - może mi coś poradzisz, Ty masz więcej doświadczenia z tymczasowiczkami i psami z ADHD :-( [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/rybnik-pixa-ma-tylko-tydzien-zycia-jej-4-mies-synek-ma-dt-d-131794/index8.html[/url] Quote
bonsai_88 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Jak tylko będę miała chwilkę [bo teraz TZ cały czas chodzi mi za plecami i ciągle pyta "Już skończyłaś?" "Już schodzisz?" :mad:] to tam zajrzę i poczytam... może uda mi się coś doradzić :roll: Quote
jbk Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='bonsai_88']Mówisz to zupełnie tak, jakbym nie nosiła ciepłych majtów :mad:.... A wiecie co jest najgorsze? Wszyscy lekarze po kolei twierdzą, że ta nerka jest w 100% zdrowa :roll:[/quote] A to skąd wiesz, że to nerka? Quote
bonsai_88 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [B]Jbk [/B]bolała ciebie kiedyś nerka? Tego nie da się pomylić :lol:... miałam lekkie problemy z tą nerką jak byłam w ciąży, niby została całkowicie wyleczona, ale nadal raz na parę miesięcy mnie boli :roll: Quote
Aga&Ganja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Jbk [/B]bolała ciebie kiedyś nerka? Tego nie da się pomylić :lol:... miałam lekkie problemy z tą nerką jak byłam w ciąży, niby została całkowicie wyleczona, ale nadal raz na parę miesięcy mnie boli :roll:[/quote] a nerka może być stłuczona?:roll: może toto. ;) Quote
Alicja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops: a to ja ci powiem ze można pomylić ból nerki z innym .... uwierz ...nawet urolog się machnął..podał Papawerynę i Atropinę , bo bywało ze mi piaskarka wysypywała w nerach nadwyżki :pa okazało się że wylądowałam na operacji na oddziale ginek. :cool1: i to bardzo poważnej [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Kochana badania krwi i moczu i usg ukł. moczowo -płciowego i doznasz sie jasności :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonsai_88 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Tylko wiesz... mi na ginekologi zaczęli tą nerkę badać :evil_lol:. Na poważnie byłam badana i co więcej... na inne organy piwo raczej by nie pomagało w ciągu paru godzin :roll:. Tak więc ostatnio musiałam pić 2 dni :diabloti:. Niestety ja jestem z tych ludzi mało pijących - piję 2x dziennie po pół szklanki - po większych ilościach wymiotuję wodą :shake:... Do tego od czasu do czasu jakieś soki [głównie są to soki procentowe :diabloti:], raz na 100 lat herbata... Quote
Agmarek Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='bonsai_88']Tylko wiesz... mi na ginekologi zaczęli tą nerkę badać :evil_lol:. Na poważnie byłam badana i co więcej... na inne organy piwo raczej by nie pomagało w ciągu paru godzin :roll:. Tak więc ostatnio musiałam pić 2 dni :diabloti:. Niestety ja jestem z tych ludzi mało pijących - piję 2x dziennie po pół szklanki - po większych ilościach wymiotuję wodą :shake:... Do tego od czasu do czasu jakieś soki [głównie są to soki procentowe :diabloti:], raz na 100 lat herbata...[/quote] To na ginekologi nerki badają? :-o :evil_lol: A tak poważnie to z nerkami niema żartów. Mi leki nie pomagały, tylko piwo. Jak mnie bolała ta cholera, to po dwóch dniach już sama nie wiedziałam co mnie boli, bo promieniowało. Najczęściej w stronę kręgosłupa. Teraz jak nerka nawala, to wypijam 4 piwa, na noc termofor i spokój na jakiś czas. W lato nawet niema mowy o bluzeczkach z odkrytymi pleckami :shake: Mi też się zaczęło w ciąży i tak już zostało. Quote
Aga&Ganja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='bonsai_88']Na poważnie byłam badana i co więcej... na inne organy piwo raczej by nie pomagało w ciągu paru godzin :roll:. [B]Tak więc ostatnio musiałam pić 2 dni :diabloti:.[/B][/quote] No to się przyzwyczaisz i nie będzisz zwymiotować wodą! Codzienne ćwiczenia! :evil_lol::diabloti: Quote
bonsai_88 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 [B]Agmarek [/B]oddział położniczy był wtedy tak zapchany, że mnie na ginekologicznym położyli :lol:. Bo to było jak byłam w 5 miesiącu ciąży :roll:... [B]Nustella[/B] a żeby to tak działało :roll: Quote
Aga&Ganja Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Nustella[/B] a żeby to tak działało :roll:[/quote] a od czego to cię tam boli? ;) Quote
bonsai_88 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Kiedy właśnie ja tam jestem zdrowa jak ryba :placz:... bo gdzie indziej to już inna sprawa :evil_lol: Wczoraj w nocy po raz pierwszy biegałam z Birmą :p. Nawet momentami zaczynała ciągnąć :cool3: Quote
***kas Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 HA! znalazłam was :multi:Teraz to będę stałym bywalcem.:razz: A nawet jak opanuje obsługę forum to może sama jakaś galeryje moim kundlom zrobię:razz: Pozdrawiam i zdrówka życze;) Quote
Od-Nowa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 to się nazywa usprawiedliwienie alkoholizmu :diabloti: ja też z tych mało pijących w ciągu dnia... a jak już to niestety kawa... :roll: ja też pierwsze próby biegowe przeprowadzałam w nocy... ach ta wrodzona nieśmiałość :diabloti::lol: Quote
Aga&Ganja Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='bonsai_88']Wczoraj w nocy po raz pierwszy biegałam z Birmą :p. Nawet momentami zaczynała ciągnąć :cool3:[/quote] odchudzasz się? :cool3: Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Jbk [/B]bolała ciebie kiedyś nerka? Tego nie da się pomylić :lol:... miałam lekkie problemy z tą nerką jak byłam w ciąży, niby została całkowicie wyleczona, ale nadal raz na parę miesięcy mnie boli :roll:[/quote] Powiem szczerze, nie wiem, gdzie mam nerki, gdzie wątrobę albo inne badziewia :diabloti: Jak mnie boli cokolwiek, to nie wiem, co :diabloti: Quote
Recommended Posts