bonsai_88 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [B]Zerduszko[/B] chociaż ty jedna czytasz :loveu: [B]Maks[/B] ja się normalnie obrażę za tą gó*niarę :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B]Dorka[/B] spróbuj podać Smokowi coś tak bezsmakowego jak kupne słoiczki :roll:... kleik umiem ugotować sama, a po za tym mały ma się już dobrze :loveu:. A teraz ogłaszma oficjalnie: [SIZE=4][B]TAK, urodziłam się 4 października 1988 roku... jak widać mam więc 20 lat :diabloti:[/B][/SIZE] Quote
M&S Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='zerduszko'] jednak człowiek jak musi, to szybciej dojrzewa, a jak nie musi, to wcale :eviltong:[/quote] ....znaczy dojrzała jest, aha;) A. Quote
zerduszko Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [B]bonsai_88[/B] - nie dość, ze czytam, to jeszcze zapamiętuje :razz: [quote name='Maks i Spark']....znaczy dojrzała jest, aha;) A.[/quote] Dojrzewa napisałam, dojrzewa :evil_lol: na pewno bardziej ode mnie :p Moja mama twierdzi, ze jak się do pewnego okresu nie am dzieci, który jest już za mną, to potem człowiek jest tak leniwy, ze się mieć nie będzie :evil_lol: będę wiecznie młoda... duchem :eviltong: Quote
Kosmaty Gałganek Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='bonsai_88'] A teraz ogłaszma oficjalnie: [SIZE=4][B]TAK, urodziłam się 4 października 1988 roku... jak widać mam więc 20 lat :diabloti:[/B][/SIZE][/quote] To Ty smarkata jesteś :eviltong: :evil_lol: Quote
aina155 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='zerduszko'] Dojrzewa napisałam, dojrzewa :evil_lol: na pewno bardziej ode mnie :p Moja mama twierdzi, ze jak się do pewnego okresu nie am dzieci, który jest już za mną, to potem człowiek jest tak leniwy, ze się mieć nie będzie :evil_lol: będę wiecznie młoda... duchem :eviltong:[/quote] A jaki to okres? B nie wiem, czy mam jeszcze szanse dojrzec :eviltong: Quote
*Monia* Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='bonsai_88']A teraz inteligentni ludkowie... spójrzcie proszę na mój nick i zastanówcie ile to ja mogę mieć lat :diabloti:[/QUOTE] Eee tam, jakieś cyferki popisałaś i po co myśleć na cóż ci one w nicku :eviltong:. Jesteś w wieku mojego młodszego brata :lol: Quote
bonsai_88 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Za chwilę wyjdzie na to, że jestem tutaj najmłodsza :placz:... i że z jakimiś staruchami gadam :diabloti:. A na poważnie jak zaszłam w ciążę to musiałam przejść przyśpieszony kurs odpowiedzialności i dojrzewania... później jak wzięłam Birmę to miałam część drugą kursu :evil_lol:... ale nadal ze mnie zwariowany, nieodpowiedzialny dzieciak, co lubi szaleć :cool3:.... Quote
Apbt_sól Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 heh Ty zostaw te cyfry - zawsze bedziesz miała 20 :raz: Quote
Rinuś Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [I][B]A Ty gdzie się szlajasz po nocach? :diabloti:[/B][/I] Quote
M&S Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Maks[/B] ja się normalnie obrażę za tą gó*niarę :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/quote] ....tylko spróbuj:cool3: A. Quote
bonsai_88 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]A Ty gdzie się szlajasz po nocach? :diabloti:[/B][/I][/quote] Już pisałam u Asiaczka - po lesie z przystojniakami się szlajam :diabloti:... wczoraj było ich dwóch, dzisiaj kolejny... a co się mam ograniczać, wolna kobieta jestem :evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='bonsai_88']Już pisałam u Asiaczka - po lesie z przystojniakami się szlajam :diabloti:... wczoraj było ich dwóch, dzisiaj kolejny... a co się mam ograniczać, wolna kobieta jestem :evil_lol:[/quote] [I][B]A ojciec smoka ?:diabloti:[/B][/I] Quote
M&S Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='bonsai_88']a co się mam ograniczać, wolna kobieta jestem :evil_lol:[/quote] ......wolna:crazyeye:, no niech Ci będzie:evil_lol: A. Quote
bonsai_88 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [B]Maks [/B]obecnie jedynym facetem w moim życiu jest Smok :loveu:... i dobrze mi z tym :cool3:. Myślę też, że gad się nie obrazi jak pójdę do lasu z innym :diabloti:. Quote
bonsai_88 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Ale jadowite są węże [uwaga uwaga, moja koleżanka na córkę woła "żmijko" :diabloti:], a nie Smoki :cool3:... Smoki co najwyżej zioną ogniem :evil_lol: Quote
M&S Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Maks [/B]obecnie jedynym facetem w moim życiu jest Smok :loveu:... i dobrze mi z tym :cool3:. Myślę też, że gad się nie obrazi jak pójdę do lasu z innym :diabloti:.[/quote] ....no nie wiem, gady bywają jadowite....uważaj;):evil_lol: A. Quote
groszek83 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='bonsai_88']A teraz inteligentni ludkowie... spójrzcie proszę na mój nick i zastanówcie ile to ja mogę mieć lat :diabloti:[/quote] A ja myślałam że to dwa bałwanki są:eviltong::evil_lol: Quote
zerduszko Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='groszek83']A ja myślałam że to dwa bałwanki są:eviltong::evil_lol:[/quote] Eeee :diabloti: jo tysz ;) Quote
bonsai_88 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [B]Groszek[/B].. Groszek.... chciałam ci powiedzieć, że PRZYBYWAM i jutro o 10.52 masz być na dworcu w Zakopanym, żeby odebrać mnie i młodą... w razie braku czasu możesz wysłać Górala :evil_lol:. A teraz wie ktoś ile kosztuje bilet do Zakopanego :roll:? Ps. Groszek... właśnie zauważyłam u ciebie 1,5 bałwanka :crazyeye: Quote
Asiaczek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='bonsai_88']Już pisałam u Asiaczka - po lesie z przystojniakami się szlajam :diabloti:... wczoraj było ich dwóch, dzisiaj kolejny... a co się mam ograniczać, wolna kobieta jestem :evil_lol:[/quote] Ok, OK, ale dlaczego zaraz do lasu...?:crazyeye: Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 A dlaczego nie :diabloti:? Na poważnie to gdzieś muszę młodą spuszczać - na osiedlu jej przeiez nie dam pobiegać :roll: Quote
Unbelievable Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ja jestem młodsza :evil_lol::evil_lol: [B]OKAMIA[/B] kurrrrna, zdjęcie:diabloti: Quote
groszek83 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 U mnie półtora bałwanka bo nie zdążyłam dolepić:eviltong: ale ja nikomu nie każe zgadywać co te póltora bałwanka znaczy:eviltong: Bonsai tylko wiesz jak ujrzysz górala to sie mu nie rzucaj na szyje od razu przedstaw sie najpierw:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Naprawdę myślisz, że to konieczne :hmmmm:? Quote
Recommended Posts