Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ank@2 napisał(a):
jutro kąpanie Kory ??

Aniu nie wiem czy sie wyrobimy bo Asia dzwonila że mamy zawiesc Kajtusia do domku. w Sobote nie dam rady bo mam impreze .Czy dala bys rade w niedzile ?
Dotego trzba zawiec Majkę na kontrole i nie mam kiedy ,bo jak pojade do weta to znowu nie posiedze z psami :shake:

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Aniu nie wiem czy sie wyrobimy bo Asia dzwonila że mamy zawiesc Kajtusia do domku.

KAJTEK MA DOM ???

w niedzielę - zobaczę, raczej tak.

Posted

Ank@2 napisał(a):
KAJTEK MA DOM ???

w niedzielę - zobaczę, raczej tak.

To sie okaze ,dwa dni temu byla u niego pani bo dzwonila do Asi jeszcze z ogloszenia z dziennika ,ktore ukazalo sie w lipcu z asi nr.telefonu i powiedzila ze Kajtek chyba jej pisany bo wszedzie go widzi .Ale nie zapeaszjmy dopoki nie zostanie w tym domku.

Dzisiaj wszystkie nasze psiaczki dostaly smakolyki i wszystkie zostaly wyglaskane.,:loveu:
Kudłacze coraz smielsze ,a maly robi sie rozbujnik nawet na psy ujada , a jak go skrzycze że tak nie wolno to swidruje slicznymi oczkami:lol:

Posted

Psiaki wygłaskane. Bajka mnie całą wylizała. Bójka i Brawurka (trzeba im imiona zmienić, bo te są brzydkie) oczywiście przebiegły po mnie milion razy :evil_lol:
Kudłacze nie są już takie nieśmiałe. Ten mniejszy już kłóci się z Klemensem.
Kora, dama z klasą dawała brzuszek do głaskania.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
no po prostu kolana mi zmiękły.. przeurocza psina :loveu:

Coz z tego ,ze przurocza jak juz druga pani zrezygnowala z adopcji bajki nawet jej nie zobaczywszy na zywo:shake:Dzwonia zawracja głowe ,a potem wymyslaja rózne rzeczy ,że jednak nie moga jej adoptowac ,bl,bl,,bl:shake:

Posted

Frotka napisał(a):
Powstawiam zdjęcia na www.ktoz.blox.pl , Pani Beato - z Pani telefonem, bo Pani i Ania wiecie o tych psach najwięcej.

Chyba najlepiej jest tak .
dzisiaj zjdaly makaronik z miesem ale karmy od rana na ten upał nie ruszyły.
Bajunia jak to bajunia poprostu cudowna.Bajka i brawurka zaczynaja rozrabiac ,a maly kudłacz to ancymonek.Korunia dostajna dama.
Kapanie dopiero jutro bo Ania dzisiaj nie mogla ,a w e wtorek Korunia jedzie na opercje.
jak wyleczymy Korunie wezmiemy sie za obcinanie dredów kudłaczy.:loveu:

Posted

Ank@2 napisał(a):
Psiaki wygłaskane. Bajka mnie całą wylizała. Bójka i Brawurka (trzeba im imiona zmienić, bo te są brzydkie) oczywiście przebiegły po mnie milion razy :evil_lol:
Kudłacze nie są już takie nieśmiałe. Ten mniejszy już kłóci się z Klemensem.
Kora, dama z klasą dawała brzuszek do głaskania.

wcale nie, bardzo fajne imiona

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Coz z tego ,ze przurocza jak juz druga pani zrezygnowala z adopcji bajki nawet jej nie zobaczywszy na zywo:shake:Dzwonia zawracja głowe ,a potem wymyslaja rózne rzeczy ,że jednak nie moga jej adoptowac ,bl,bl,,bl:shake:

no, samo życie. ja jednej ładnej, młodej, nieagresywnej, grzecznej suni domu nie mogę znaleźć - może nie mam szczęśliwej ręki? ale dobrze, że teraz rezygnują, a nie po adopcji... byłoby gorzej.

Posted

Jeszcze raz bardzo dziękuję Foksi i Ani za wszystko co robią dla psów z Nowego Targu. Foksia jest u nich codziennie. Gdyby nie Ona nie miałyby szans na adopcję. Siedziałyby skulone gdzieśw kącie i trzęsły się na widok ludzkiej ręki.

Posted

Kudłacze dały się wyczesać !!!!!!!!
Z tego co z nich wyszło dałoby się zrobić następne 2 psy, ale jeszcze dużo zostało. Dredy usunę jutro.
Psiaki są przesłodkie, kochane :lol: Nawet dzisiaj się bawić chciały ! Duży mnie podgryzał ale to w zabawie, i dał się cały pogłaskać. Mniejszy to wiadomo pieszczoch, wchodzi na kolana. ;)

Psiaki mają łupież - masę łupieżu.

Posted

czy kudłacze mogą się nazywać Gaja i Ares ? czy jakieś inne propozycje ??
Bo trzeba psiaki nazwać ...
A Brawurkę przechrzcić na Bajkę( bo krótsze) :lol:

Posted

Ank@2 napisał(a):
Kudłacze dały się wyczesać !!!!!!!!
Z tego co z nich wyszło dałoby się zrobić następne 2 psy, ale jeszcze dużo zostało. Dredy usunę jutro.
Psiaki są przesłodkie, kochane :lol: Nawet dzisiaj się bawić chciały ! Duży mnie podgryzał ale to w zabawie, i dał się cały pogłaskać. Mniejszy to wiadomo pieszczoch, wchodzi na kolana. ;)

Psiaki mają łupież - masę łupieżu.

Ania ma bardzo dobry kontakt z kudłaczami , do tego podała bardzo dobra propozycje ktora akceptuja poniewaz uważam ,ze ma racje.
Ania chce zebysmy sie podzileiły psami ,ktorymi bedziemy sie zajmowac ,bo jest ich duzo ,a nas dwie wiec nigdy wystrczajaco duzo czasu nie jestesmy wstanie poswiecic wszystkim.
Aniu kudłaczami zajmuj sie ty i wybierz sobie jeszcze ze dwa lub 3 inne psiaki ktorymi sie chcesz zajmowac.:lol:

Posted

Ank@2 napisał(a):

Aniu sa pod twoja opieka wiec masz prawo nazwac je jak chcesz.
Brawurke mozna nazwac Bajka bo Bajka chyba bedzie sie nazywc Perełka,
W njbliższym czasie zrobie im zdjecie i poprosze o informacje o kudłaczach.jak sie sprawuja ale juz widac że maly to taki malutki huligan.:loveu:

Posted

Ank@2 napisał(a):

ale to są dwaj chłopcy...