Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dodam jeszcze że Fred za mną np. ładnie idzie na smyczy, ale jak moja mama go wzięła na smycz i chciała z nim iść to się szarpał i wyrywał. George nigdy nie było po za kojcem :shake:

Posted

koniec z przywożeniem psów na łużycką!nie po to wyciągamy je i

płacimy ciężkie pieniądze żeby napychac kieszenie leserów.

własciciel hotelu jest

nieodpowiedzialny i nie powinien opiekowac się żywymi

zwierzętami!

nigdy nie zostawiłabym tam swojego psa i nigdy więcej nie zostawie

tam

żadnego psa!!

przestrzegajcie ludzi aby nie oddawali na przechowanie

swoich pupili

bo nie wiadomo czy odbiorą je żywe!

Posted

karusiap napisał(a):
dziewczyny znalazly Freda:loveu:

ja wiedzilam ze musimy tam jechac bo on tylko do nas przyjdzie.Szedl sobie wzdłuz drogi po Lednicy w strone Krakowa ,najpierw sie przestraszyl jak stanelysmy ale jak zaczelam wolac go po imieniu stanal i pochwili przyszedł do Ani.
No to dzisja moge sie troche przespac bo Ania zalatwila dt do piatku.
Niestety Gorga nie udalo sie kierowcy zabrac bo sie szarpal ,a oczywiscie nikt mu nie chcial pomoc.:shake:

Posted

A i musze dodac ,ze pies nie uciekl z hotelu w wieliczce tylko kierowcy przy otwieraniu drzwi.fredzik poprostu mial na tyle czasu że przegryzł szeleczki ale wcale sie mu nie dziwie bo w hotelu bylo nerwowo i psy to odebraly:shake:
Widzierali sie i obrazali ile wlezie:diabloti::angryy: swiadkeim jest Kasia :evil_lol:

Posted

każdy miał prawo zdenerwować się od tych wrzasków i wyzwisk:cool1:

łudzę się pewnie, ale może pani, która zastanawiała się nad Fredem, może w obecnej sytuacji byłaby bardziej skłonna dać mu dom?:-(

edit: czyli George nadal na łużyckiej?

Posted

Ank@2 napisał(a):
Mogę prosić o chwilową zmianę tematu wątku - że potrzebujemy DT na cito. :lol:

Zostawie na sekretarce informacje Frotce w tej sprawie.
Potrzebujemy na cito wydac Kubusia z niepolomic bo on jest maly ,ladny wiec powinnien isc szybko ,a na jego miejsce wywiesc z luzyckiej przerazonego cala sytuacja Gerga i znalesc dt dla Freda jak by dzisiaj nie dja Boze nie znalaz domku.:shake:

Posted

Fredziulka to teraz taki kochany piesek ,ktory sam wlazi na kolana i ciszy sie na widok czlowieka:lol: dzisjaj mial oposcic domek tymczasowy bo pani wyjezdzala ale sasiadka zaproponowla ze bedzie sie nimzajmowac ,a wszystko to dzieki Ani:lol:
Jak go znalazlam po ucieczce to nie mogla sobie wyobrazic żeby trafil do hotelu ,dzisjaj z bolem serca mialam go jednak zawiesc ,a tutaj taka mila niespodzinka .:loveu:
Pani magda zaltwila mu u pana Tomka boksik w pomieszczeniu .Mileismy zabrac dla Agamiki kudlacza wiekszego ale nie dal sie Ani złapac wiec pojechał Laki i dobrze sie stalo bo chyba jest chory ,bardzo kaszle:shake: ,mowila mi to Magda jak w srode brala psy aleja nie moglam tam jechac ,a oczywiscie wlasciciel hotelu jak widac znowu sie nie zainteresowal.:angryy:

Posted

Fredzio w domku :loveu:
Trzeba tylko umowę spisać i gotowe.

Bardzo mi szkoda kudłacza. On tam zupełnie zdziczeje !!! :angryy::angryy::mad::mad:

Szczerze powiem, nie podoba mi się to, że jutro na Łużycką przyjeżdżają kolejne psy. I to 20 ! Warunki się tam nie poprawiły, psy będą cierpieć w zimie.
20 psów na 100% nie znajdzie domu zanim spadnie śnieg. Nasze 7 psów nie ma jeszcze domu a co dopiero 20 ! A jak są dzikie to już .... Ich tam nikt nie będzie resocjalizował, bo po co ??? Tak jak George nigdy nie wyjdą kojca. :placz:Rozumiem że w schronisku jest już 200% normy ale tam przynajmniej czworonogi mają ciepło, jedzenie...
(moje skromne zdanie :roll::oops:)

Posted

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee co????? :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
jakie 20 psów? a ja się już cieszyłam, że prawie wszystkie stamtąd zabrane:-(:-(:-( o co tu chodzi? przecież te psy pójdą na zmarnowanie a właściciele będą nam się śmiać w twarz
jak George nie wychodzi nawet do Ani, to marny jego los :placz::placz: czy on chociaz cos je?

Posted

[quote name='Ank@2']Tak p. Beata mi dzisiaj powiedziała po rozmowie z p. Dorotą. :placz::placz:

kolejny DT zmienił się w DS :multi:

Psy jadą do wolontariuszy - nie do hotelu. Ani na lużycką, ani w Wieliczce. Prawdę powiedziawszy z coraz większym zdziwieniem czytam o kolejnych hotelach do których rzekomo mają trafić te psy. :crazyeye: