Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

U Puszka wszystko dobrze. Dostał tabletki na robale (kupiłam dla Ralfa z kabla, ale dostał Puszek bo Ralfowi pewnie nikt nie poda) - tak profilaktycznie.
Jest bardzo fajny i kochany.
Uwielbia tarzać się w kupach, szczególnie po kąpaniu :diabloti: Po takich zabiegach pielęgnacyjnych jest bardzo zadowolony - właścicielka mniej. :evil_lol:
Puszek gryzł bo był zazdrosny... :roll:

Zapomniałam zapytać czy śpi w łóżku czy nie .... pierwotnie miał nie wchodzić do łóżka, ale wiadomo, że w 90% takie postanowienia odchodzą w niepamięć.

[SIZE=2]Trzeba intensywnie ogłaszać Korę - ona [SIZE=5]MUSI
znaleźć dom !!!!!!

• 4 weeks later...
Posted

Frotka napisał(a):
Powtórz koniecznie. Dziękujemy!

żeby nie szukać po wątku mogę go wkleić jeszcze raz i zapłacę za wyróznione allegro, tylko nie pamietam już ( skleroza :wallbash: ) kto je w tego robił . Jeśli ktos pamieta to proszę o namiary a ja juz dalej będę to pilotować :lol:

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Niestety nie jest dobrze ma wyslysienia na pupie i guza . :shake:

skoro jest w nie najlepszym stanie to chyba adopcja będzie graniczyła z cudem ( chociaż cudy sie zdarzają i ja w nie wierzę) w takim razie wydaje mi sie że lepsze byłoby allegro cegiełkowe. Na pewno są potrzebne fundusze na jej leczenie.
Czy ktos może podać mi namiary na kogoś kto już takie wystawiał???

Posted

Po raz kolejny nowotarska prokuratura umorzyła sprawę znęcania się nad psami z tego wątku więc po raz kolejny będziemy składać zażalenie i mam nadzieję, że po raz kolejny zostanie ono uwzględnione a postanowienie o umorzeniu zostanie uchylone przez sąd. I tak w kółko...

• 1 month later...
Posted

A ja byłam dzisiaj u Puszka, a raczej u Pani Puszka :p
Puszek mnie nie poznał, oczywiście solidnie obszczekał i warczał :shake::mad: Bestia się z niego zrobiła :p Swoją Panią wielbi nad życie, rzuci się za nią w ogień i straszliwie broni. Dla gości nie jest zbyt przyjazny i potrafi ugryźć.

Po za tym wypiękniał i schudł. Następnym razem jak go zobaczę to foty porobię, i damy go na metamorfozy.

• 2 weeks later...
Posted

Frotka napisał(a):
Po raz kolejny nowotarska prokuratura umorzyła sprawę znęcania się nad psami z tego wątku więc po raz kolejny będziemy składać zażalenie i mam nadzieję, że po raz kolejny zostanie ono uwzględnione a postanowienie o umorzeniu zostanie uchylone przez sąd. I tak w kółko...

niesamowite ,i jak ma byc dobrze w naszym wspanialym kraju:diabloti::mad:

• 3 months later...
Posted

PUSZEK JEST OD ROKU W NOWYM DOMU !!!!!
:loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Jakie to wspaniałe, że Pusio otrzymał od losu szansę na nowe, lepsze życie - i udało się - ma swoją Panią, pełną miskę :p