Ana_Zbyska Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Ze zlotu dogo zostalo nam troche kasy. Przekazemy czesc na leczenie Pixie! Powinno tego byc ok. 300 zl
majqa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Ra_dunia']Czekamy na wieści od GoniP...[/quote] To potrwa "chwilę", bo jadą, o ile zrozumiałam Gonię, we 2 (Gonia i sąsiadka). Do tego dojdzie poczekanie na wynik morfologii.
arjuna Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='paros']Proponuję do opisu dołożyć drugą fotkę Pixie w bandażu :-( ona przemówi lepiej do kieszeni :cool3:[/quote] ZROBIONE;) na moim forum jedna z userek zalicytowała koszulkę za 100 zł:)
majqa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='paros']Bidulka tyle krwi straciła i na pewno jest bardzo osłabiona :-( [COLOR=dimgray]Chyba wet przełoży operację. [/COLOR][/quote] Dziękuję Paros, że zajrzałaś. Rozmawiałam z Gonią. Jeśli cokolwiek wzbudzi jej wątpliwość + opinia weta, co oczywiste, to zabieg zostanie przełożony. Swoją drogą Pixie ma zostać zabrana by dochodziła do siebie w "ludzkich warunkach". Nic na siłę i z ryzykiem. [B]Arjuna[/B], dziękujemy za pomoc!
majqa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Ana_Zbyska']Ze zlotu dogo zostalo nam troche kasy. Przekazemy czesc na leczenie Pixie! Powinno tego byc ok. 300 zl[/quote] Jejku, cudownie!!!!!!! Musisz wytrwać Pixuniu...
Pastylka Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Jak wroce do domu to poszukam czegos co mozna na bazarki wystawic :)
teapot Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='arjuna']ZROBIONE;) na moim forum jedna z userek zalicytowała koszulkę za 100 zł:)[/quote] A ja już wrzuciłam na nasz bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10742603#post10742603[/url] Choć trudno będzie przebić tę ofertę, ale zostawię miejsce na następne...
Ra_dunia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [COLOR=SeaGreen][B]W domu mam książki na bazarki, ale wyjeżdżam w przyszłym tygodniu i nie mogę aukcji wystawić... Czy mogę komuś te książki przesłać, żeby wystawił bazarek? KSIĄŻKI MOGĘ WYSŁAĆ TYLKO JUTRO!!! [/B][/COLOR]
majqa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Ra_dunia']W domu mam książki na bazarki, ale wyjeżdżam w przyszłym tygodniu i nie mogę aukcji wystawić... Czy mogę komuś te książki przesłać, żeby wystawił bazarek?[/quote] [COLOR=red][B]Mam nadzieję, że ktoś w tym wprawiony przejmie pałeczkę[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]i skontaktuje się z Tobą Ra_duniu![/B][/COLOR]
GoniaP Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Pixie jest operowana. Wyniki krwi bardzo dobre, a sunia nie była słaba, tylko bardzo, bardzo przerażona. Potem Wam wszystko opowiem, a na razie nerwowo oczekuję telefonu od weta, że juz po, że żyje....
majqa Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Mysia_']jaka bidulka :-(:-(:-( co z nią?[/quote] Jak tylko Gonia wróci, zrobi wpis by było wiadomo, na czym stoimy.
Isadora7 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='GoniaP']Pixie jest operowana. Wyniki krwi bardzo dobre, a sunia nie była słaba, tylko bardzo, bardzo przerażona. Potem Wam wszystko opowiem, a na razie nerwowo oczekuję telefonu od weta, że juz po, że żyje....[/quote] [B] Kurcze pazurki poogryzam z nerwa[/B]
Ana_Zbyska Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Mocne kciuki, Pixie! To cudownie, ze wyniki krwi bardzo dobre! :thumbs::thumbs::thumbs:
Wiedźma Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Napisałam do Ra duni w sprawie bazarku. Trzymam kciuki za suczynę - z całych sił.
Kamila_s Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 serce dla Piksi...trzymam kciuki strasznie mocno!!!!!!!!!!!!!!!!
GoniaP Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie moralne i trzymanie kciuków. Odchodzę tu od zmysłów czekając.... Dziś Pixie została oficjalnie przejęta przez Fundację Emir, która przejęła za nią odpowiedzialność. Niech tylko przeżyje, niech wyzdrowieje, a przysięgam, że już nigdy nie wróci do tego okropnego miejsca, ani też włos jej z głowy nie spadnie.
Kamila_s Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Gosiu jestesmy calymi sercami z Toba i Piksi!!!!!!!!!
Helga&Ares Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Kamila_s']Gosiu jestesmy calymi sercami z Toba i Piksi!!!!!!!!![/QUOTE] cały czas.......... musi być dobrze!
Recommended Posts