Jump to content
Dogomania

Pixie - Pit bull - Sweet bull - nasz SKARB ma DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kochani!
Nie piszę, bo co tu pisać??
Domek się nie odzywa, a Pixie cieszy się życiem.
Właśnie wróciłam ze spacerku z nią i z Fufikiem. Odkąd wychodzi poza ogródek, perystaltyka jelit zwiększyła obroty. Dziś były aż 3 kupki!!!
Dziś zaniosłam jej prezenty: kości prasowane i smaczki. Cwaniara od razu wiedziała, że to dla niej, i bezczelnie wsadzała red nochal w siatę. Zostałam wylizana i wylądowałam na podłodze, bo Pixie cieszy się całą sobą.
Moja cudowna świnka, ot co!
Uwaga! Pixik ciągnie na smyczy!
Uwaga 2! Fufik na nią dziś nawarczał! A ta tufta nic :shake:

Posted

[quote name='GoniaP']Kochani!
Nie piszę, bo co tu pisać??
Domek się nie odzywa [/quote]
Gosiu a Ty odezwiesz się do nich?
bo teraz jest taka sytuacja "w zawieszeniu" i nie wiadomo czy szukać dalej innego domu czy nie...?trochę to się przeciąga podejrzanie.

Posted

obserwuje ten watek od samego poczatku ... i jestem pelna podziwu i respektu wobec tego co dla tej suni zostalo uczynione

jestescie wielkie dziewczyny wobec wyzwania, wobec ludzkiej bezdusznosci, wobec okrucienstwa

mam szczera i wielka nadzieje ze ta sunia znajdzie swoj [B]drugi[/B] raj na ziemi, raj ktory pozwoli jej sie poczuc tak jak czuje sie dzis w waszych ramionach

wielki uklon w wasza strone

Posted

Tengusiu, dziękuję za miłe słowa :loveu:
Rozmawiałam z domkiem w piątek. Domek uspokaja, że wszystko ok. Przed świętami Pixik powinna być w nowym domu, ale póki to się nie stanie, nie będę się cieszyć.
Jutro nasza Księżniczka ma randkę z Championem Cezarem. To w ramach ćwiczeń ;) Cezar to gentleman i znawca psich kobiet (FCR) Waży 40 ponad kg i jest mega dostojny. Zobaczymy jak zostanie potraktowany przez Księżniczkę... Idziemy na wspólny spacer ;) Trzymajcie kciuki, żeby go nie uszkodziła.

Posted

[COLOR=DarkSlateGray]ha ha [COLOR=DarkGreen][B]gonia[/B][/COLOR] jak ty to zniesiesz? pierwsza randka córuni :diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Tengusia']obserwuje ten watek od samego poczatku ... i jestem pelna podziwu i respektu wobec tego co dla tej suni zostalo uczynione

jestescie wielkie dziewczyny wobec wyzwania, wobec ludzkiej bezdusznosci, wobec okrucienstwa

mam szczera i wielka nadzieje ze ta sunia znajdzie swoj [B]drugi[/B] raj na ziemi, raj ktory pozwoli jej sie poczuc tak jak czuje sie dzis w waszych ramionach

wielki uklon w wasza strone[/quote]
Wielki ukłon w Wasza stronę:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...