Megi3 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Tak cicho tu dziś. myślę,że to z powodu daty , jest 3 grudnia :-(. Pozdrawiam
Ra_dunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 A ja jestem i przesyłam buziaki dla Pixuliny dzielnej dziewczyny... Zaraz zobaczę prezentację i pewnie sobie pochlipię w kąciku...
Megi3 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Dzięki agaga21:multi:, widocznie coś mi umknęło, to efekt przepracowania. Teraz od razu mi lepiej. Pozdrawiam
agaga21 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [SIZE=5][B][COLOR=Lime]Pixelku, trzymam kciuki za twoją nową rodzinkę....niecierpliwie czekam na dobre wieści.[/COLOR][/B][/SIZE]
GoniaP Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Kochani! Nie piszę, bo co tu pisać?? Domek się nie odzywa, a Pixie cieszy się życiem. Właśnie wróciłam ze spacerku z nią i z Fufikiem. Odkąd wychodzi poza ogródek, perystaltyka jelit zwiększyła obroty. Dziś były aż 3 kupki!!! Dziś zaniosłam jej prezenty: kości prasowane i smaczki. Cwaniara od razu wiedziała, że to dla niej, i bezczelnie wsadzała red nochal w siatę. Zostałam wylizana i wylądowałam na podłodze, bo Pixie cieszy się całą sobą. Moja cudowna świnka, ot co! Uwaga! Pixik ciągnie na smyczy! Uwaga 2! Fufik na nią dziś nawarczał! A ta tufta nic :shake:
Inez de Villaro Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 i pomysleć, że jeszcze dwa miesiące temu nikt z nas nie marzył , że zobaczy Pixie na spacerze!!! Całujemy!
agaga21 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='GoniaP']Kochani! Nie piszę, bo co tu pisać?? Domek się nie odzywa [/quote] Gosiu a Ty odezwiesz się do nich? bo teraz jest taka sytuacja "w zawieszeniu" i nie wiadomo czy szukać dalej innego domu czy nie...?trochę to się przeciąga podejrzanie.
majqa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='GoniaP'](...)Domek się nie odzywa (...)[/quote] Kiepsko. Jako pierwsza zrób ruch (dla raz a dobrze wyjaśnienia sytuacji).
Ra_dunia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ten domek się nie odzywa bo....? Takie czekanie jest bardzo denerwujące:shake:
Megi3 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Przesyłamy radosne pozdrowienia ze słonecznego Szczecina:loveu:.
Isadora7 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='agaga21']mam nadzieję że nic złego się nie dzieje.[/quote] Też mam taką nadzieję
Tengusia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 obserwuje ten watek od samego poczatku ... i jestem pelna podziwu i respektu wobec tego co dla tej suni zostalo uczynione jestescie wielkie dziewczyny wobec wyzwania, wobec ludzkiej bezdusznosci, wobec okrucienstwa mam szczera i wielka nadzieje ze ta sunia znajdzie swoj [B]drugi[/B] raj na ziemi, raj ktory pozwoli jej sie poczuc tak jak czuje sie dzis w waszych ramionach wielki uklon w wasza strone
GoniaP Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Tengusiu, dziękuję za miłe słowa :loveu: Rozmawiałam z domkiem w piątek. Domek uspokaja, że wszystko ok. Przed świętami Pixik powinna być w nowym domu, ale póki to się nie stanie, nie będę się cieszyć. Jutro nasza Księżniczka ma randkę z Championem Cezarem. To w ramach ćwiczeń ;) Cezar to gentleman i znawca psich kobiet (FCR) Waży 40 ponad kg i jest mega dostojny. Zobaczymy jak zostanie potraktowany przez Księżniczkę... Idziemy na wspólny spacer ;) Trzymajcie kciuki, żeby go nie uszkodziła.
osho Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [COLOR=DarkSlateGray]ha ha [COLOR=DarkGreen][B]gonia[/B][/COLOR] jak ty to zniesiesz? pierwsza randka córuni :diabloti:[/COLOR]
Wet-siostra Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Hej ho,hej ho, na randkę by się szło...:evil_lol:
weronika1 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Tengusia']obserwuje ten watek od samego poczatku ... i jestem pelna podziwu i respektu wobec tego co dla tej suni zostalo uczynione jestescie wielkie dziewczyny wobec wyzwania, wobec ludzkiej bezdusznosci, wobec okrucienstwa mam szczera i wielka nadzieje ze ta sunia znajdzie swoj [B]drugi[/B] raj na ziemi, raj ktory pozwoli jej sie poczuc tak jak czuje sie dzis w waszych ramionach wielki uklon w wasza strone[/quote] Wielki ukłon w Wasza stronę:lol:
Megi3 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Jestem bardzo ciekawa jak po randce, czy dziewczynka była grzeczna? Pozdrawiam
Ra_dunia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ach... pierwsza randka Pixuliny :) Na pewno udana! tylko pogada taka sobie dzisiaj była...
ab-agnieszka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Miejmy nadzieje ze Pixie go nie pogryzie:evil_lol:
GoniaP Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Randka nie doszła do skutku przez pogodę :placz:
Recommended Posts