Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Estera nie powiedzialam tak :P powiedzialam milo w zadnym wypadku nie powiedzialam zeby robila tak dalej :P ale basia to robila tak przekomicznie ze kuba sie chyba najglosniej smial :P jakby mnie tak basia "obrazala" to tez bym sie smiala :evil_lol:

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basia bonnie']mialam sie nie odzywac w tej sprawie, ale tez mnie to juz denerwuje, ze najezdzaja tylko na mnie, a ja nie byłam jedyna niepelnoletnia pijaca:razz: a w dodatku 13 lat to ja mam tylko na legitymacji szkolnej...
Ta 13 latka o której mowa to Ty? :crazyeye:

:mdleje:

[quote name='Asia & Ginger']Ta woda jest mokra! :shock:
http://i35.tinypic.com/i5dhs5.jpg
Du.., a nie spaniel, pfff... :diabloti:

Posted

niektóre fotki są przecudne :evil_lol:
Diabełkowa wróciła :multi:
Qrczę, od Basi najwyższy czas się odczepić :mad: Każdy mial kiedyś 13 lat i każdy inaczej ten wiek przeżywał :roll:
Witam moją córcię na wątku zlotowym ;) Asiu, jak to się stało, że Ciebie tam nie było? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

BBeta napisał(a):
Du.., a nie spaniel, pfff... :diabloti:

Sprzedali mi podróbkę! :placz:
Aportować nie chce, a pływa tylko jak ja pływam, inaczej tylko się moczy. :roll: :mad:
Na szczęście buszuje po krzaczorach, poluje na myszy, gania ptaki i sarny, więc chyba nie jest tak źle? :roll: :evil_lol:

Posted

Nie wiem jak było na początku, ale byłam od czwartku i pamiętam, że przed każdym spacerem była mowa " o 15 zbiórka". po 15 Ci co chcieli przychodzili i wiekszośc mówiła " czekamy jeszcze na Tychy"....Więc nie rozumiem o co chodzi :roll:
[quote name='Asia & Ginger']
Fajne fotki, szkoda tylko, że praktycznie nie ma osób "zza ławeczki". :roll:
No bo my przecież za tą ławeczką piliśmy :roll:
[quote name='basia bonnie']to było jak szlismy na plaze?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

eee glupie to zdjecie:evil_lol:
Nie :diabloti: Siedzielimy przy ognisku :diabloti:
No gupie. :eviltong:

[quote name='basia bonnie']
ej wypraszam sobie:-( to Olek z Mysią robili te drinki 'od serca':diabloti: i nam dawali:eviltong:

Mamuniu kochanie Ty jesteś słitaśna:loveu::loveu:
No ! Mysia jak jej coś powiedziałam, właściwie nie tylko jej, ale tak się uchachała, że poleciała i robiła od serduszka pysiowe napoje :loveu: A Olka tak prosiłam " tylko nie od serca!" :mad:

Ty też kochanie, Ty też :loveu:

[quote name='diabelkowa']Estera nie powiedzialam tak :P powiedzialam milo w zadnym wypadku nie powiedzialam zeby robila tak dalej :P ale basia to robila tak przekomicznie ze kuba sie chyba najglosniej smial :P jakby mnie tak basia "obrazala" to tez bym sie smiala :evil_lol: No bo Basia jest kochana :loveu: Ale Ty powiedziałaś, że by robiła tak dalej! Pamiętam! :evil_lol:
[quote name='Rinuś']i Ty przeciwko mnie ? :diabloti:
Wydaje Ci się :diabloti:

Posted

BBeta napisał(a):
Ta 13 latka o której mowa to Ty? :crazyeye:

:mdleje:

nie przypominam tam sobie innych 13 latek... :hmmmm:
Mysia_ napisał(a):
niektóre fotki są przecudne :evil_lol:
Diabełkowa wróciła :multi:
Qrczę, od Basi najwyższy czas się odczepić :mad: Każdy mial kiedyś 13 lat i każdy inaczej ten wiek przeżywał :roll:
Witam moją córcię na wątku zlotowym ;) Asiu, jak to się stało, że Ciebie tam nie było? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oh Mysiu kochanie:loveu: A 13 lat to jak już mówiłam mam tylko w legitymacji, bo rozwojowo to ja mam o ile sie nie myle 4 wiecej :hmmmm: :diabloti: zreszta sami mi nie chcieliscie wierzyc ze mam 13:eviltong:

Posted

Estera napisał(a):

Nie :diabloti: Siedzielimy przy ognisku :diabloti:

No ! Mysia jak jej coś powiedziałam, właściwie nie tylko jej, ale tak się uchachała, że poleciała i robiła od serduszka pysiowe napoje :loveu: A Olka tak prosiłam " tylko nie od serca!" :mad:

Ty też kochanie, Ty też :loveu:

No bo Basia jest kochana :loveu: Ale Ty powiedziałaś, że by robiła tak dalej! Pamiętam! :evil_lol:

:crazyeye::oops:

Hahaha:evil_lol::evil_lol: Olek nas kisielem karmił:diabloti:

:loveu::loveu::loveu:

Ja pamiętam,że diabełkowa sie strasznie śmiała i mówiła cos że dobrze:evil_lol:

Posted

Każdy ma jakieś swoje przemyślenia na temat tego zlotu...i pewnie za rok zorganizuje się go tak żeby nie popełnić pomyłek z tego roku....
człowiek uczy się na błędach.

Posted

Mysia_ napisał(a):
czy ja mówiłam, że Was wszystkich kocham? :loveu::evil_lol:

jasne! pamietam na pomoscie jak wyszlam z wody powiedzialas ze mnie kochasz i sie na mnie rzucilam sciemniajac ze po to zeby mnie ogrzac:evil_lol:

Posted

diabelkowa napisał(a):
jasne! pamietam na pomoscie jak wyszlam z wody powiedzialas ze mnie kochasz i sie na mnie rzucilam sciemniajac ze po to zeby mnie ogrzac:evil_lol:

twierdziłaś, że Ci zimno :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz tak ściemniasz :eviltong:
Tak w ogóle podziękuj Kubie, bo podobno pare razy mi życie uratował :evil_lol:

Posted

Grażyno w temacie zlotu było pisane iż, będzie alkohol niektórzy z nas znają się tam parę dobrych lat wiec napić się mogliśmy. Było od początku pisane,że odpowiedzialności nie ma,że będzie coś takiego jak alkohopl ja cały czas pisałam o tym na wątku zlotu by odstraszyć osoby które nie wiedzą o co tu chodzi.
Ideom zlotów od 6 lat były spacery, rozmowy i nocna integracja proszę obejrzeć zdjęcia z poprzednich zlotów. My w tym roku baardzo dużo pisaliśmy iż będziemy pić, iż będziemy dobrze się bawić iż jedziemy spotkać się z przyjaciółmi itp.
Czy przez to,że piliśmy byliśmy gorsi? nasze psy nie wychodziły na spacery?

Co do zajęć sama się pytałaś mnie w pierwszego grilla o której będą spacery i powiedziałam codziennie o 15tej zbiórka przy domku nr 9, i na te spacery nie chodziły osoby pijane lecz trzeźwe gotowe na dłuuugi spacer. Cio do podchodów były organizowane tak jak pisało o późnych godzinach żeby było troszkę trudniej. Później były organizowane zabawy z psami,że szliśmy do lasu chowaliśmy się psom one szukały nas po węchu te wszystkie zabawy były mówione codziennie ludziom którzy przychodzili o 15tej. Nawet były zabawy friebee i ćwiczenia sztuczek z psami i wszytko na trzeźwo. To co jestesmy gorsi,że pijemy?