diabelkowa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Estera nie powiedzialam tak :P powiedzialam milo w zadnym wypadku nie powiedzialam zeby robila tak dalej :P ale basia to robila tak przekomicznie ze kuba sie chyba najglosniej smial :P jakby mnie tak basia "obrazala" to tez bym sie smiala :evil_lol: Quote
BBeta Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='basia bonnie']mialam sie nie odzywac w tej sprawie, ale tez mnie to juz denerwuje, ze najezdzaja tylko na mnie, a ja nie byłam jedyna niepelnoletnia pijaca:razz: a w dodatku 13 lat to ja mam tylko na legitymacji szkolnej... Ta 13 latka o której mowa to Ty? :crazyeye: :mdleje: [quote name='Asia & Ginger']Ta woda jest mokra! :shock: http://i35.tinypic.com/i5dhs5.jpg Du.., a nie spaniel, pfff... :diabloti: Quote
Mysia_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 niektóre fotki są przecudne :evil_lol: Diabełkowa wróciła :multi: Qrczę, od Basi najwyższy czas się odczepić :mad: Każdy mial kiedyś 13 lat i każdy inaczej ten wiek przeżywał :roll: Witam moją córcię na wątku zlotowym ;) Asiu, jak to się stało, że Ciebie tam nie było? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 BBeta napisał(a):Du.., a nie spaniel, pfff... :diabloti: Sprzedali mi podróbkę! :placz: Aportować nie chce, a pływa tylko jak ja pływam, inaczej tylko się moczy. :roll: :mad: Na szczęście buszuje po krzaczorach, poluje na myszy, gania ptaki i sarny, więc chyba nie jest tak źle? :roll: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Estera'] ja to widziałam! :evil_lol: i Ty przeciwko mnie ? :diabloti: Quote
Estera Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Nie wiem jak było na początku, ale byłam od czwartku i pamiętam, że przed każdym spacerem była mowa " o 15 zbiórka". po 15 Ci co chcieli przychodzili i wiekszośc mówiła " czekamy jeszcze na Tychy"....Więc nie rozumiem o co chodzi :roll: [quote name='Asia & Ginger'] Fajne fotki, szkoda tylko, że praktycznie nie ma osób "zza ławeczki". :roll: No bo my przecież za tą ławeczką piliśmy :roll: [quote name='basia bonnie']to było jak szlismy na plaze?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: eee glupie to zdjecie:evil_lol: Nie :diabloti: Siedzielimy przy ognisku :diabloti: No gupie. :eviltong: [quote name='basia bonnie'] ej wypraszam sobie:-( to Olek z Mysią robili te drinki 'od serca':diabloti: i nam dawali:eviltong: Mamuniu kochanie Ty jesteś słitaśna:loveu::loveu: No ! Mysia jak jej coś powiedziałam, właściwie nie tylko jej, ale tak się uchachała, że poleciała i robiła od serduszka pysiowe napoje :loveu: A Olka tak prosiłam " tylko nie od serca!" :mad: Ty też kochanie, Ty też :loveu: [quote name='diabelkowa']Estera nie powiedzialam tak :P powiedzialam milo w zadnym wypadku nie powiedzialam zeby robila tak dalej :P ale basia to robila tak przekomicznie ze kuba sie chyba najglosniej smial :P jakby mnie tak basia "obrazala" to tez bym sie smiala :evil_lol: No bo Basia jest kochana :loveu: Ale Ty powiedziałaś, że by robiła tak dalej! Pamiętam! :evil_lol: [quote name='Rinuś']i Ty przeciwko mnie ? :diabloti: Wydaje Ci się :diabloti: Quote
basia bonnie Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 BBeta napisał(a):Ta 13 latka o której mowa to Ty? :crazyeye: :mdleje: nie przypominam tam sobie innych 13 latek... :hmmmm: Mysia_ napisał(a):niektóre fotki są przecudne :evil_lol: Diabełkowa wróciła :multi: Qrczę, od Basi najwyższy czas się odczepić :mad: Każdy mial kiedyś 13 lat i każdy inaczej ten wiek przeżywał :roll: Witam moją córcię na wątku zlotowym ;) Asiu, jak to się stało, że Ciebie tam nie było? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oh Mysiu kochanie:loveu: A 13 lat to jak już mówiłam mam tylko w legitymacji, bo rozwojowo to ja mam o ile sie nie myle 4 wiecej :hmmmm: :diabloti: zreszta sami mi nie chcieliscie wierzyc ze mam 13:eviltong: Quote
basia bonnie Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Estera napisał(a): Nie :diabloti: Siedzielimy przy ognisku :diabloti: No ! Mysia jak jej coś powiedziałam, właściwie nie tylko jej, ale tak się uchachała, że poleciała i robiła od serduszka pysiowe napoje :loveu: A Olka tak prosiłam " tylko nie od serca!" :mad: Ty też kochanie, Ty też :loveu: No bo Basia jest kochana :loveu: Ale Ty powiedziałaś, że by robiła tak dalej! Pamiętam! :evil_lol: :crazyeye::oops: Hahaha:evil_lol::evil_lol: Olek nas kisielem karmił:diabloti: :loveu::loveu::loveu: Ja pamiętam,że diabełkowa sie strasznie śmiała i mówiła cos że dobrze:evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Każdy ma jakieś swoje przemyślenia na temat tego zlotu...i pewnie za rok zorganizuje się go tak żeby nie popełnić pomyłek z tego roku.... człowiek uczy się na błędach. Quote
Agnisia =) Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Dzięki Asia Ania od Autystyka Martyna od Soul Kasia z Soul Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Agnisia nie wyszło Ci... skopiuj link z image i wklej go w ten obrazek co podała Aśka... Quote
baffi2 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Agnisia, coś Ci nie wyszło z tymi fotkami... :cool1: Edit: Już jest dobrze xD Quote
Asia & Ginger Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Agnisia, zmień "\" na "/" i będzie słitaśnie. :cool3: Poza tym można wklejać tylko po 5 fotek w jednym poście. ;) Quote
Macho Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Grażyna- niektóre fotki są przesadnie śliczne ;) chyba też sobie kilka podkradnę :) Z Wami też było miło spacerować i spędzać czas :) Quote
Mysia_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 czy ja mówiłam, że Was wszystkich kocham? :loveu::evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Mysia_']czy ja mówiłam, że Was wszystkich kocham? :loveu::evil_lol: piłaś coś ? :razz::evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 widze,ze Mysi sie udzielil moj przewspanialy humor...za duzo ze mna przebywa:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Mysia_ napisał(a):czy ja mówiłam, że Was wszystkich kocham? :loveu::evil_lol: jasne! pamietam na pomoscie jak wyszlam z wody powiedzialas ze mnie kochasz i sie na mnie rzucilam sciemniajac ze po to zeby mnie ogrzac:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 diabelkowa napisał(a):jasne! pamietam na pomoscie jak wyszlam z wody powiedzialas ze mnie kochasz i sie na mnie rzucilam sciemniajac ze po to zeby mnie ogrzac:evil_lol: twierdziłaś, że Ci zimno :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz tak ściemniasz :eviltong: Tak w ogóle podziękuj Kubie, bo podobno pare razy mi życie uratował :evil_lol: Quote
Agnisia =) Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Znowu te agresywne psy... :P Kajutek Baksik Logan Quote
Mysia_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Jakby nie było Kuba nalezy do ekipy za ławeczki :cool3: Zresztą Kuba w razie co będzie nam życie ratował :diabloti: Quote
KaRa_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Grażyno w temacie zlotu było pisane iż, będzie alkohol niektórzy z nas znają się tam parę dobrych lat wiec napić się mogliśmy. Było od początku pisane,że odpowiedzialności nie ma,że będzie coś takiego jak alkohopl ja cały czas pisałam o tym na wątku zlotu by odstraszyć osoby które nie wiedzą o co tu chodzi. Ideom zlotów od 6 lat były spacery, rozmowy i nocna integracja proszę obejrzeć zdjęcia z poprzednich zlotów. My w tym roku baardzo dużo pisaliśmy iż będziemy pić, iż będziemy dobrze się bawić iż jedziemy spotkać się z przyjaciółmi itp. Czy przez to,że piliśmy byliśmy gorsi? nasze psy nie wychodziły na spacery? Co do zajęć sama się pytałaś mnie w pierwszego grilla o której będą spacery i powiedziałam codziennie o 15tej zbiórka przy domku nr 9, i na te spacery nie chodziły osoby pijane lecz trzeźwe gotowe na dłuuugi spacer. Cio do podchodów były organizowane tak jak pisało o późnych godzinach żeby było troszkę trudniej. Później były organizowane zabawy z psami,że szliśmy do lasu chowaliśmy się psom one szukały nas po węchu te wszystkie zabawy były mówione codziennie ludziom którzy przychodzili o 15tej. Nawet były zabawy friebee i ćwiczenia sztuczek z psami i wszytko na trzeźwo. To co jestesmy gorsi,że pijemy? Quote
Mysia_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 A teraz trochę moich foteczek :cool3: Luksusowe warunki podczas drogi na zlot :lol: Spacerek :cool3: Quote
Recommended Posts