KaRa_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 rose napisał(a):Ja proponuję takiego sylwestra all inclusive, all exclusive:evil_lol: suknie wieczorowe, garnitury:evil_lol: takiego z klasą:diabloti: a nie w jakimś tanim melinowatym ośrodku:evil_lol: Aaaa to idę już szukać butów i biżuterii do sukni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
diabelkowa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 hej słitaśni przyjaciiele hahaha ja juz wrocilam z nad morza bylam az poltora dnia dluzej nie wytrzymalismy nerwowo ze soba z TZtem na zlocie bylo tak slit slitasnie uuuua uaaa tipsy w gore! Quote
basia bonnie Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 diabelkowa napisał(a):hej słitaśni przyjaciiele hahaha ja juz wrocilam z nad morza bylam az poltora dnia dluzej nie wytrzymalismy nerwowo ze soba z TZtem na zlocie bylo tak slit slitasnie uuuua uaaa tipsy w gore! haha wiedzialam:diabloti:to na nastepnym zlocie bedzie nowy?:cool3::oops: Quote
Lorien:) Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 diabelkowa napisał(a):hej słitaśni przyjaciiele hahaha ja juz wrocilam z nad morza bylam az poltora dnia dluzej nie wytrzymalismy nerwowo ze soba z TZtem na zlocie bylo tak slit slitasnie uuuua uaaa tipsy w gore! Witamy Kasiu!:razz::D:D Ja też wiedziałam, że długo nad tym morzem nie wytrzymacie:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 diabelkowa napisał(a):hej słitaśni przyjaciiele hahaha ja juz wrocilam z nad morza bylam az poltora dnia dluzej nie wytrzymalismy nerwowo ze soba z TZtem na zlocie bylo tak slit slitasnie uuuua uaaa tipsy w gore! Hmmm ciekawe dlaczego?:diabloti: Quote
basia bonnie Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 nie ma mnie na tym w lesie :placz: :placz: i słitów tez nie ma :( wstawcie jeszcze to z ośrodka! :D Quote
KaRa_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 PAN ZABAWKA Mamusiu piwko mi się kończy Olek zuzia:multi::multi::multi: Quote
Asia & Ginger Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='Rinuś']Nasze psiaki ogólnie są słłłłłłitaśne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asia wklejaj swoje foty :diabloti: Już wklejam. :cool3: [quote name='rose']Ja proponuję takiego sylwestra all inclusive, all exclusive:evil_lol: suknie wieczorowe, garnitury:evil_lol: takiego z klasą:diabloti: a nie w jakimś tanim melinowatym ośrodku:evil_lol: Czyli muszę się zaopatrzyć w słitaśny strój wieczorowy? :roll: :cool3: [quote name='diabelkowa']hej słitaśni przyjaciiele hahaha ja juz wrocilam z nad morza bylam az poltora dnia dluzej nie wytrzymalismy nerwowo ze soba z TZtem na zlocie bylo tak slit slitasnie uuuua uaaa tipsy w gore! :lol: :evil_lol: [quote name='basia bonnie']nie ma mnie na tym w lesie :placz: :placz: i słitów tez nie ma :( wstawcie jeszcze to z ośrodka! :D Mnie też nie ma! :placz: Quote
KaRa_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Tyszanie sweetaśni i uwaga uwaga śmiejący się Olek Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='diabelkowa']hej słitaśni przyjaciiele hahaha ja juz wrocilam z nad morza bylam az poltora dnia dluzej nie wytrzymalismy nerwowo ze soba z TZtem na zlocie bylo tak slit slitasnie uuuua uaaa tipsy w gore! haha ja Wam nie wróżę za długiej przyszłości razem :evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Komar, KaRa, Rose i Olek z kubeczkiem magicznego napoju. :cool3: Spójrzcie tylko jak mu się humor od razu poprawił. :cool3: :loveu: Zuzka autystyk. :loveu: Słitaśny Oluś ze swoją równie słitaśną cziłką nierodowodową jedenastą z miotu. :cool3: :loveu: Spacerek po pomidorki. :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Karilka z Dolarem. Tyłek Newtonka, Macho, Ana_Zbyska i Nowinka. Diabełkowej palma odbiła. :evil_lol: Psiaki Gingerka poczuła wiatr w uszach. :cool3: Quote
KaRa_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 http://i38.tinypic.com/14nd2sp.jpg Co drugi wystąp - pij :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Spacerek w słoneczku. Gingerka, Czarkosław i Kajutek. Gingerka i Djuczek :eviltong: Ta woda jest mokra! :shock: Quote
rose Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Czyli muszę się zaopatrzyć w słitaśny strój wieczorowy? :roll: :cool3: Oczywiście:evil_lol: ja już mam:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 widzialam wszystkie fotki ale wklejajcie wiecej mi sie narazie nie chce zmeczona jestem podroza a co do TZ nieee nie biore nikogo na przyszly zlot i juz zaklepujemy z logankiem DOMEK.... spojzenie Grzegorza jak podalam mu szklanke z wodka brrrr przeszywajace.... Quote
diabelkowa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 czyli bierzecie ze soba na sylwestra Kube ?:evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='diabelkowa']czyli bierzecie ze soba na sylwestra Kube ?:evil_lol: on siedział na ławce :eviltong: Quote
rose Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='diabelkowa']czyli bierzecie ze soba na sylwestra Kube ?:evil_lol: [quote name='Rinuś']on siedział na ławce :eviltong: Bierzemy, bo on też siedział za ławką:eviltong: co prawda przez chwilę ale siedział:eviltong: Quote
diabelkowa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 jakie to przykre ze ja sie nie zalapie...:-( :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='diabelkowa']jakie to przykre ze ja sie nie zalapie...:-( :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Estera powiedziała, że chcesz się go pozbyć to Rose spełni Twoje marzenie :loveu: Quote
Recommended Posts