olekg89 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Byłem w Rynie pare razy super tam jest:)Ale raczej w wakacje.I daleko strasznie od nas ponad 9godzin autem więc pociągiem nawet nie chce myśleć. Quote
olekg89 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Bo ja jestem śłitaśny słiiit Oluś:) WIĘCEJ FOT KOMAR FILMIK FILMIK FILMIK FILMIK FILMIK FILMIK :DNa youtube najlepiej:) Quote
KaRa_ Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Tak oto Olek płakał na pożegnanie z nami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 aleb napisał(a):A podobno chłopaki nie płaczą :evil_lol: ;) Gdy nadchodzi chwila pożegnania się ze mną to płaczą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko nie wiem czy ze szczęścia czy z tęsknoty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Mysia_ napisał(a):trochę daleko jak na Sylwestra :eviltong: Eee tam:eviltong: Quote
rose Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 KaRa_ napisał(a):Gdy nadchodzi chwila pożegnania się ze mną to płaczą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko nie wiem czy ze szczęścia czy z tęsknoty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: On płakał za mną:eviltong: Quote
KaRa_ Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 rose napisał(a):On płakał za mną:eviltong: No co Ty za mną:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Hahahaha a na tym pierwszym zdjęciu Diabełkowa patrzy na Olka z takim politowaniem... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 basia bonnie napisał(a):Hahahaha a na tym pierwszym zdjęciu Diabełkowa patrzy na Olka z takim politowaniem... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Diabełkowa patrzy ochoczo na kogoś kto pił maślankę czy mleko:evil_lol: Quote
Sweet Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 nelly kaja kaja i diuk ludziska:evil_lol: czarek Quote
Bewarka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Basia chyba się lubuje w czarnym. :D Bo na każdym zdjęciu jest tak ubrana...:) http://i245.photobucket.com/albums/gg45/yorka-kabi/P1060053.jpg A tu fajną masz bluzkę, Baska ;) Quote
KaRa_ Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Sweet duke nie diuk:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:diuk tylko ja moge pisać:diabloti: Quote
Sweet Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 ja nie wiem jak sie pisze jego imie:evil_lol: ale teraz juz wiem:evil_lol: Quote
Okamia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 rose napisał(a):Eee tam:eviltong: wg mnie może być :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 http://okamia.fotosik.pl/albumy/486668.html Oto moje fotki :evil_lol: ale jeszcze nie wgrałam wszystkich :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
diabelkowa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 po maslance diabel ma sensacje zoladkowe :P diabel ani razu nie mial kaca o :P a co do picia to nie bylo jakos duzo tych niepelnoletnich pijacych :siara: ja chce na dogomaniackiego sylwestra mam juz sliit sliitasna suknie uuua uaa Quote
Okamia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Sweetaśny sylwester :cool3::cool3::cool3: Uła uła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dawajcie foty :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
diabelkowa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 mnie sie nie chce moich wrzucac jeszcze :P slucham wlasnie "w aucie" :D:evil_lol: Quote
Rawa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Poza tym sama wspominałaś, że jedna niepełnoletnia dziewczyna z Waszej tyskiej grupy na mini zlocie u Wandul też piła alkohol. Sprostuję, iż "niepełnoletnią dziewczyną" byłam JA, a alkoholem symboliczny toast szampana. _____________________________________________________________ A teraz parę zdjęć z komórki, jakość kiepska, potem coś zaczęło się psuć, etc. _____________________________________________________________ Niektórym po nieprzespanej nocy trudno było prowadzić samochód z otwartymi oczami... Niektóre bestie robiły wszystko, aby się do mnie dostać... :diabloti: (w sumie to się im nawet nie dziwię... :eviltong:) Niektórzy dawali swoim psom przysmaki z min. 4 % mięsa... :siara: Niektórzy na zlocie przeżyli WIELKĄ miłość... (z czasem zmienili zdanie :eviltong:). Quote
Rawa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Niektórzy mimo pomocy z nieba po prostu nie mają szczęścia... :eviltong: Niektórym mimo wielu trudów i wysiłków nie udało się wygrać... :shake: ...a potem ciężko to przeżywali. :flaming: A jeszcze inni po przegranej walce poświęcili się innym zajęciom niż hazard. Znużone psy wolały nie patrzeć jak kompromitują się ich właściciele... :oops: Quote
Rawa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Niektórzy zgapiali pomysły innych dogomaniaczek stosujących barierę psychologiczną, tylko, że ich wersja była mniej wyszukana i działała w drugą stronę... :shake: Mogli od razu powiedzieć, że nie chcą mojej Diany. :mad: Były wycieczki do "ZAMKU"!... :evil_lol: Spacery... :painting: Niektórzy poświęcali się rozmyślaniom... :rolleyes: Inni konwersacjom z... dziurą. :jumpie: Quote
Rawa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Z kolei inni, bardziej nienormalni, robili zdjęcia swoim psom rzekomo płynącym na rowerku wodnym (przy brzegu). :cool1: (Ale apetyczny musiał być ten Dolar). Po wielu wysiłkach i błaganiech udało się zdrobić zdjęcie Magdzie... :grab: A Chico'wi odbiło na punkcie pomarańczowej piłki. :stupid: Więcej na: http://wolfy.fotosik.pl/albumy/485723.html#e Quote
Recommended Posts