Rinuś Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Sylwester jestem za :p tym razem bez Brutusa :evil_lol: Jak dostanę zaproszenie :diabloti: Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Dokładnie, nasze psiaki miały takie słitaśne obróżki ze świecącymi diodami. :cool3: :evil_lol: Nasze psiaki ogólnie są słłłłłłitaśne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asia wklejaj swoje foty :diabloti: [quote name='Karilka'] Czemu mojego Douleyra wszyscy focą jak on kogoś gryzie? Przecież on tylko 2 razy przetrzepał dupsko... Raz za gwałcenie tego Bardo i raz Diuka za łażenie i podgryzanie... BruDus sie nie liczy:P Karilka 60zł :evil_lol: [quote name='zaba14'] nie sadze aby ktos komus na sile wpychal alkohol.. a nie jeden z nas grzeszyl w tym wieku.. oczywiście, że nikt jej nie zmuszał :evil_lol: Basia sama wyrywała butelki z rąk innym :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Kaja Paulina, Mysia i Grażyna karilka,Grażyna i dwie tyszanki które czekały bardzo na Oleczka i później zmieniły zdanie:evil_lol: Newton Filip vel sebastian Quote
Paulina87 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Basia i Barni napisał(a):przepociła sie czy oblałas ja piwem ? :diabloti: Nie nie ona tylko zabrudziła ją w nocy oliwkami z pizzy :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Nocny przyjaciel:diabloti: Czipsik Nie wyraźne ale widać Mysi szczęście ze zlotu:diabloti::diabloti: Quote
KaRa_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Olek z swoim Czarkiem a może Estery ?:roll::evil_lol: Jowita Żywiec Tyszanie i TZ diabełkowej Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Jowita została zgwałcona przez Diabełka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a właśnie...co się z nia dzieje?:razz: Quote
baffi2 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 A ten sylwestrowy to będzie tylko dla osób zza ławki, czy każdy będzie mógł wpaść? :razz: Quote
KaRa_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 baffi2 napisał(a):A ten sylwestrowy to będzie tylko dla osób zza ławki, czy każdy będzie mógł wpaść? :razz: zaa ławki :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
rose Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 olekg18 napisał(a):Ah chyba sobie to zdjęcie z MOIM komarem dam na tapete hehhe;) Tacy słitaśni jesteśmy:) TWOIM?:crazyeye: jak on może być Twój jak to ja jestem Twoja?:evil_lol: Quote
rose Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 KaRa_ napisał(a):zaa ławki :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: To sylwester bez Komara?:eviltong: bo go za ławką nie było:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Okamia wiesz,że do tej samej szkoły chodziliśmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Rinuś'] oczywiście, że nikt jej nie zmuszał :evil_lol: Basia sama wyrywała butelki z rąk innym :evil_lol: taaa, Ty przyjechalas w czwartek wieczorem i wiesz najwiecej :P Quote
KaRa_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 basia bonnie napisał(a):taaa, Ty przyjechalas w czwartek wieczorem i wiesz najwiecej :P Basiu to było sweetaśne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 KaRa_ napisał(a):Basiu to było sweetaśne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo cała nasza słit elita ekipa:diabloti: zza ławeczki jest taka najbardziej sweeeeeeeet:loveu::loveu::loveu::loveu: i jesteśmy mili dla wszystkich, wszystkich kochamy i nikt sie nas nie boi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 basia bonnie napisał(a):Bo cała nasza słit elita ekipa:diabloti: zza ławeczki jest taka najbardziej sweeeeeeeet:loveu::loveu::loveu::loveu: i jesteśmy mili dla wszystkich, wszystkich kochamy i nikt sie nas nie boi:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tylko czemu czasem się dosiadały osoby nie sweetaśne za naszą ławeczkę?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 olekg18 napisał(a):Anetta nie tylko powyżej 18 ,bo byłoby to krzywdzące np. dla Basi bonnie ,czy Asi od Bardo itp. Ale albo zgoda od rodziców ,że małoletni może pić.I zakaz zabierania na zlot Grzecha bo mu nic nie pasuje i wszystko jest źle. No właśnie, to by byla dyskryminacja, jakbyście mogli mnie tak skrzywdzić:-(:evil_lol: ja sie potrafie dobrze bawić na trzeźwo, mogę nie pić i świetnie sie bawić:cool3: ;) KaRa_ napisał(a):Tylko czemu czasem się dosiadały osoby nie sweetaśne za naszą ławeczkę?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: do tej pory nie znamy odpowiedzi na to pytanie.. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 basia bonnie napisał(a): do tej pory nie znamy odpowiedzi na to pytanie.. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja się głowie i głowie i tez odpowiedzi nie znam:evil_lol: A widzieliście jaki duuuży dołek wykopałam?:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 KaRa_ napisał(a):Ja się głowie i głowie i tez odpowiedzi nie znam:evil_lol: A widzieliście jaki duuuży dołek wykopałam?:evil_lol: może mamy jakies przyciąganie w sobie:evil_lol::evil_lol: Taaaaak, tym patyczkiem, ta ziemia leciala na moje prawo, w strone ławki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paulina87 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Nawet ja z winkiem na zdjęciu się załapałam :cool3: Musimy koniecznie zrobić dogomaniackiego słitaśnego sylwka. Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='rose']To sylwester bez Komara?:eviltong: bo go za ławką nie było:evil_lol: to samo sobie pomyślałam :evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='basia bonnie']taaa, Ty przyjechalas w czwartek wieczorem i wiesz najwiecej :P widziałam właśnie :p Quote
KaRa_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 rose napisał(a):To sylwester bez Komara?:eviltong: bo go za ławką nie było:evil_lol: Ewentualnie można go przyjąć bo za ławką już nie było miejsca:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 KaRa_ napisał(a):Ewentualnie można go przyjąć bo za ławką już nie było miejsca:evil_lol: bo za ławkę przyszli potem nieproszeni goście:evil_lol::evil_lol: zróbmy może spis kto byl za ławką bo potem bedzie 100 pytań czy ja moge czy nie :diabloti: :cool3: Quote
rose Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Paulina87 napisał(a):Nawet ja z winkiem na zdjęciu się załapałam :cool3: Musimy koniecznie zrobić dogomaniackiego słitaśnego sylwka. Ja proponuję takiego sylwestra all inclusive, all exclusive:evil_lol: suknie wieczorowe, garnitury:evil_lol: takiego z klasą:diabloti: a nie w jakimś tanim melinowatym ośrodku:evil_lol: Quote
Recommended Posts