Mysia_ Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 czyli są już trzy żywe dowody :evil_lol: Quote
anka&autystyk Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 i ja, i ja! :P zastanawiam się czy zuzke również można w to wliczyć... ale nie wiem, nieświadomymi "nowymi" lepiej statystyk nie zawyżać :P Quote
Mysia_ Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 anka&autystyk napisał(a):i ja, i ja! :P zastanawiam się czy zuzke również można w to wliczyć... ale nie wiem, nieświadomymi "nowymi" lepiej statystyk nie zawyżać :P Zuzka ogólnie niczego nie jest świadoma :lol::evil_lol: Quote
Koma Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Eee no czyli nie jest źle :razz: Co rok się zastanawiam nad tym zlotem i co rok nie jadę :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Koma napisał(a):Eee no czyli nie jest źle :razz: Co rok się zastanawiam nad tym zlotem i co rok nie jadę :evil_lol: no ładnie :mad: Nie ma co zastanawiać się i tutaj wypisywac, tylko jechać :mad: Quote
olekg89 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Koma nie myśl:) ja nie myśle czy jechać zapisuje się ,płace jade i świetnie się bawię już 4 raz Quote
Asia & Ginger Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='Koma']Eee no czyli nie jest źle :razz: Co rok się zastanawiam nad tym zlotem i co rok nie jadę :evil_lol: [quote name='olekg18']Koma nie myśl:) ja nie myśle czy jechać zapisuje się ,płace jade i świetnie się bawię już 4 raz Koma, proszę brać przykład z Oleczka. :cool3: :mad: Quote
olekg89 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Bo jakbym myślał. A może mnie nikt nie polubi. A może moje psy bd odwalać maniane(i tak odwalają:P) A może to ,a może sramto. To nigdy nie zdecydowałbym się na 1 zlot.Na którym zresztą zraz po czipsowej byłem najmłodszy.W dodatki ciota na max ze mnie byla wtedy:P A potem drugi zlocik i ORZECH .Potem 3 ROSE i Asia i ŻYWCE.Teraz 4 i Żywce tym razem sztuk 4 i wiele innych zaj...stych osób:) Tipsy w górę uła uła.Koma przyjedź powyjadamy razem orzeszki ze snikersów haha:) Quote
KaRa_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 olekg18 napisał(a):Bo jakbym myślał. A może mnie nikt nie polubi. A może moje psy bd odwalać maniane(i tak odwalają:P) A może to ,a może sramto. To nigdy nie zdecydowałbym się na 1 zlot.Na którym zresztą zraz po czipsowej byłem najmłodszy.W dodatki ciota na max ze mnie byla wtedy:P A potem drugi zlocik i ORZECH .Potem 3 ROSE i Asia i ŻYWCE.Teraz 4 i Żywce tym razem sztuk 4 i wiele innych zaj...stych osób:) Tipsy w górę uła uła.Koma przyjedź powyjadamy razem orzeszki ze snikersów haha:) A nie wspomniałeś,że na drugim Twoim zlocie o mnie! o wspólnym o bardzo wczesnej porze spacerze w okół zamku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 KaRa_ napisał(a):A nie wspomniałeś,że na drugim Twoim zlocie o mnie! o wspólnym o bardzo wczesnej porze spacerze w okół zamku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: musisz mu wybaczyć, bo Orzech mu już wszystko przyćmił :eviltong::evil_lol: Quote
rose Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 olekg18 napisał(a):Bo jakbym myślał. A może mnie nikt nie polubi. A może moje psy bd odwalać maniane(i tak odwalają:P) A może to ,a może sramto. To nigdy nie zdecydowałbym się na 1 zlot.Na którym zresztą zraz po czipsowej byłem najmłodszy.W dodatki ciota na max ze mnie byla wtedy:P A potem drugi zlocik i ORZECH .Potem 3 ROSE i Asia i ŻYWCE.Teraz 4 i Żywce tym razem sztuk 4 i wiele innych zaj...stych osób:) Tipsy w górę uła uła.Koma przyjedź powyjadamy razem orzeszki ze snikersów haha:) No wiadomo 3 Twój zlot był najlepszy:evil_lol: nie Asiu:evil_lol: Quote
Koma Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 olekg18 napisał(a):Bo jakbym myślał. A może mnie nikt nie polubi. A może moje psy bd odwalać maniane(i tak odwalają:P) A może to ,a może sramto. To nigdy nie zdecydowałbym się na 1 zlot.Na którym zresztą zraz po czipsowej byłem najmłodszy.W dodatki ciota na max ze mnie byla wtedy:P A potem drugi zlocik i ORZECH .Potem 3 ROSE i Asia i ŻYWCE.Teraz 4 i Żywce tym razem sztuk 4 i wiele innych zaj...stych osób:) Tipsy w górę uła uła.Koma przyjedź powyjadamy razem orzeszki ze snikersów haha:) W tym roku od czerca do września bawiłam się w ekspedientkę w sklepie więc nie za bardzo mogłam :razz: Pierwszy raz jest zawsze najgorszy :diabloti: Tymi orzeszkami nie kuś, kocham snikersy :eviltong: Może na następny się w końcu wybiorę jak mnie tak wszyscy zachęcają :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Koma, na prawdę warto jechać :cool3: za rok się nie zastanawiaj,tylko zapisuj i jedź!;) ja tez miałam małe obawy co do tego zlotu,ale pojechałam i przekonałam się,ze jest na prawdę zajesłitaśnie :loveu: i już się nie mogę doczekać następnego zlotu hehe ;) Quote
anka&autystyk Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 myślenie szkodzi :P ja przyjechałam w sumie na doczepkę a uważam zlot za jeden z najfajniejszych elementów tych wakacji :D Quote
Agnisia =) Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A kto Cię namówił, Ancor? Kto? :cool3: Ale w przyszłym roku już nie będziesz na doczepkę, tylko jako pełnoprawny Dogomaniak, bo jak widzę wciąż udzielasz się na Dogo. Uważaj bo to wciąga. :eviltong: Zdrówko! :loveu: Quote
anka&autystyk Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Zdrowiej Ancor zdrowiej :evil_lol: oczywiscie ze jako najpelnoprawniejsiejszy, nawet koszulke zamowie :razz: z tym ze wciaga to prawda, ale co zrobisz, trzeba sie udzielac :p Quote
Asia & Ginger Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 rose napisał(a):No wiadomo 3 Twój zlot był najlepszy:evil_lol: nie Asiu:evil_lol: Oj tak. :evil_lol: Szczególnie jeden wieczór zapadł mi w pamięć. :evil_lol: Quote
Karilka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Koma masz jechać i tyle, bez gadania.... :mad: Łódź ma licha reprezentacje.... Właściwie to tylko ja byłam z Łodzi... no i Dolar:evil_lol: Jedziesz i już! Quote
Mysia_ Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 JESLI JESZCZE KTOŚ NIE WIE TO MIEJSCE KOLEJNEGO ZLOTU JUŻ WYBRANE I TU SIĘ ZAPISUJEMY: Vii ogólnopolski zlot dogomaniaków!!! Quote
A&L Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Zlot 2015 juz w organizacji, zapraszam na wateczek :D http://www.dogomania.com/forum/topic/142471-dogozlot-2015/ Quote
A&L Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Zlot 2015 juz w organizacji, zapraszam na wateczek :D http://www.dogomania.com/forum/topic/142471-dogozlot-2015/ Quote
Recommended Posts