Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Nasza grupka najlepsza:D:D
hehe:)
tylko tyle masz zdjec?? :evil_lol:
ja mam chyba z 700:P

no bo ja ciągle zapominałam brac ze sobą aparat xD a jak już wzięłam, to mi bateria padała :angryy:

[quote name='Karilka']Buuu... Tylko tyyyleee?:mad:

PS:Żebrzący chyba sie pisze:cool1:.

Eee tam i tak wszyscy kumają ocb :evil_lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
Trzeba znaleźć najlepiej jakieś domki które wynajmują zimą i tam pojechać.I zrobić poprostu kolejny zlot np. od 28.2008-01.2009
Bo myśle ,że na dogomaniackiego sylwestra zapisałaby się całkiem niezła liczba osób

Jestem za! :multi: :multi: :multi:

Posted

basia bonnie napisał(a):
Dlaczego nie jesteś SweetSolówa? :-( ale i tak fajnie ze jestes:evil_lol::multi:

moze byc tylko jedna sweet ;D ale aż sie zdziwiłam ze nikt nie zmienił nicku na dogo zeby byc sweet. nastepny zlot rozumiem w porabce tak?

Posted

martyna&soul napisał(a):
moze byc tylko jedna sweet ;D ale aż sie zdziwiłam ze nikt nie zmienił nicku na dogo zeby byc sweet. nastepny zlot rozumiem w porabce tak?

Zaraz całą dogomanie opanujemy sweetami :evil_lol: Może być i w porąbce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):
Czemu nie macie koszulek na sobie? Chyba ze dwie osóbki tylko mają, he? :diabloti:

Z chłopaków tylko Olek i Komar byli???:lying:

Z chłopaków byli jeszcze Kuba (od dibełkowej), Grzechu (TZ Grażyny), Dawix(syn Grażyny), brat Mady i jeszcze TZ Magdyski... no i to chyba tyle:P

Posted

anetta napisał(a):
Czemu nie macie koszulek na sobie? Chyba ze dwie osóbki tylko mają, he? :diabloti:

ja miałam koszulke "zlotową" pierwszego dnia :razz::evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):

My kochamy Mysie, my kochamy sie, Mysia kocha nas:evil_lol::evil_lol:

No pewnie :loveu::loveu::loveu:

Ja już chcę tego Sylwestra :evil_lol:

Posted

Lorien:) napisał(a):
Czyli pewnie chodzi o domek nr 3:eviltong:
Zamieszkałam tam ja wraz z virginią i kłapouchą a w drugim pokoju była diabełkowa ze swoim boyem;) Przenieśliśmy się tam z naszych namiotów.
Dziękujemy bardzo za możliwość zamieszkania w nim, gdyż przekonałiśmy się, że dwa psy w namiocie i 3 osoby to nie najlepszy pomysł :evil_lol:

to sie ciesze ze wykorzystany pokój

a sylwester moze byc ciekawy

tylko na tym zlocie również sie bedzie piło :cool3::oops: