Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mi dopiero powoli przechodzi dół po zlotowy:(
Nikt mi nie gra na gitarze moich ulubionych piosenek:(Nie mam z kim rzucać w Kare frisbee:P i w ogóle smutno jakoś:(
czarek tęskni za BruDuskiem ,a Kaja za Kelly :P

Posted

diabelkowa napisał(a):
wstaw logana to pokomentuje:evil_lol:

no jejku co tu komentowac kazdy sie rozmarzyl i wraca do wspomnien

ja wstawiłam śliczna fotkę Twoją z Logankiem :cool3: Taka zamyślona na niej wyszłaś :evil_lol:

Posted

diabelkowa napisał(a):
wstaw logana to pokomentuje:evil_lol:

no jejku co tu komentowac kazdy sie rozmarzyl i wraca do wspomnien

A moze swoje fotki powrzucasz?? :>:cool3:

Posted

basia bonnie napisał(a):
nie przypominam tam sobie innych 13 latek... :hmmmm:

Oh Mysiu kochanie:loveu: A 13 lat to jak już mówiłam mam tylko w legitymacji, bo rozwojowo to ja mam o ile sie nie myle 4 wiecej :hmmmm: :diabloti: zreszta sami mi nie chcieliscie wierzyc ze mam 13:eviltong:

z twarzy fakt wyglądasz staro, ale nie wiem czy to komplement.. ja bym sie nie cieszyła:evil_lol: ale głos masz dziecka i to takiej 10cio latki:evil_lol: gdybyś rozwojowo była o 4 lata starsza to byś wiedziała, że alkohol nie dla dzieci:eviltong: ale ogólnie jesteś sweet:p mimo,że patrzyłaś na mnie wzrokiem zabójcy:evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
ale ogólnie jesteś sweet:p mimo,że patrzyłaś na mnie wzrokiem zabójcy:evil_lol:

Kurde myslalem ze tylko ja to czulem... :D Jakis przyszly seryjny zabojca z niej wyrosnie :P

Posted

[quote name='Yakubbo']Nie forum a stronce, taki szczegol ;)

@Karilka gdzie moj kaganiec? :(
W przedpokoju na wieszaczku. Idź se weź:cool1:.

Bo Basia to ogólnie jest fajne dziecko. A że bandyckie takie troszke to inna bajka:cool3:.

Uła uła

Posted

Mysia_ napisał(a):
ja wstawiłam śliczna fotkę Twoją z Logankiem :cool3: Taka zamyślona na niej wyszłaś :evil_lol:

wiem widzialam sliczna :)

Yakubbo napisał(a):
A moze swoje fotki powrzucasz?? :>:cool3:

nie chce mi sie :P

czy Asia mi zrobila ta fotke jak sie kapalam w nocy w tym jeziorku ? :oops::evil_lol:

Posted

nie ma sie co bać o filmik;P jak bedzie juz calośc to mozę bede tak dobry i bede wysyłał do ludzi;P albo metodą puszczenia 1 lub 2 kopii w obieg i bedziecie do siebie wysylac:D

Np. wyśle jedną płyte na północ a drugą na południe od wrocławia:D

Posted

komar napisał(a):
nie ma sie co bać o filmik;P jak bedzie juz calośc to mozę bede tak dobry i bede wysyłał do ludzi;P albo metodą puszczenia 1 lub 2 kopii w obieg i bedziecie do siebie wysylac:D

Np. wyśle jedną płyte na północ a drugą na południe od wrocławia:D

Najprosciej bedzie przerobic do XviDa i wrzucic na torrenty i kazdy se sam sciagnie :P

Posted

KaRa_ napisał(a):
Okamia wiesz,że do tej samej szkoły chodziliśmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie gadaj?? i kto Cię uczył?? 19 LO jest the best :evil_lol::evil_lol::evil_lol: N-K mi przeryła i świeci :eviltong::eviltong::eviltong:

Co do filmu to daj Ani a ja z molestuję Karolcię w jej pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: lub naślę na nią p.Lisińską

Posted

Okamia napisał(a):
Nie gadaj?? i kto Cię uczył?? 19 LO jest the best :evil_lol::evil_lol::evil_lol: N-K mi przeryła i świeci :eviltong::eviltong::eviltong:

Co do filmu to daj Ani a ja z molestuję Karolcię w jej pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: lub naślę na nią p.Lisińską

Moją kochaną wychowawczynie:loveu::loveu::loveu::loveu:tyle nagan od niej miałam:loveu::loveu::loveu: A Ancia też z tej skzoły:evil_lol:

Posted

Nie wiedziałam, że tylko po pięć zdjęć w poście można. Tak to jest jak się nie zna regulaminu... :roll:

Przeklejam więc zdjęcia tutaj, bo linki są niesłitaśne. :cool3:

Diabeł z Loganem

Duke

Robimy obiadek

Bobik z pańcią

Mrówa z Faną w tle

Nie są za duże te zdjęcia?