diabelkowa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 wstaw logana to pokomentuje:evil_lol: no jejku co tu komentowac kazdy sie rozmarzyl i wraca do wspomnien Quote
Sweet Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Sweetland/IMG_1080.jpg o boże ja tam jestem:evil_lol: Quote
olekg89 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Mi dopiero powoli przechodzi dół po zlotowy:( Nikt mi nie gra na gitarze moich ulubionych piosenek:(Nie mam z kim rzucać w Kare frisbee:P i w ogóle smutno jakoś:( czarek tęskni za BruDuskiem ,a Kaja za Kelly :P Quote
Mysia_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 o ranyyy! Mam fotkę z chomikiem :loveu: Czy to było zaraz po jej dwóch próbach samobójczych? :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 diabelkowa napisał(a):wstaw logana to pokomentuje:evil_lol: no jejku co tu komentowac kazdy sie rozmarzyl i wraca do wspomnien ja wstawiłam śliczna fotkę Twoją z Logankiem :cool3: Taka zamyślona na niej wyszłaś :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Asia sobie siedzi A tutaj bum od tyłu Olek ala'papaj Quote
Yakubbo Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 diabelkowa napisał(a):wstaw logana to pokomentuje:evil_lol: no jejku co tu komentowac kazdy sie rozmarzyl i wraca do wspomnien A moze swoje fotki powrzucasz?? :>:cool3: Quote
rose Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 basia bonnie napisał(a):nie przypominam tam sobie innych 13 latek... :hmmmm: Oh Mysiu kochanie:loveu: A 13 lat to jak już mówiłam mam tylko w legitymacji, bo rozwojowo to ja mam o ile sie nie myle 4 wiecej :hmmmm: :diabloti: zreszta sami mi nie chcieliscie wierzyc ze mam 13:eviltong: z twarzy fakt wyglądasz staro, ale nie wiem czy to komplement.. ja bym sie nie cieszyła:evil_lol: ale głos masz dziecka i to takiej 10cio latki:evil_lol: gdybyś rozwojowo była o 4 lata starsza to byś wiedziała, że alkohol nie dla dzieci:eviltong: ale ogólnie jesteś sweet:p mimo,że patrzyłaś na mnie wzrokiem zabójcy:evil_lol: Quote
Yakubbo Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 rose napisał(a):ale ogólnie jesteś sweet:p mimo,że patrzyłaś na mnie wzrokiem zabójcy:evil_lol: Kurde myslalem ze tylko ja to czulem... :D Jakis przyszly seryjny zabojca z niej wyrosnie :P Quote
Mysia_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 rose napisał(a):mimo,że patrzyłaś na mnie wzrokiem zabójcy:evil_lol: czemu Basia patrzyła na Ciebie wzrokiem zabójcy? :eviltong: Nie pamiętam :evil_lol: Quote
M&T Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Sweetland/IMG_1103.jpg :roflt::roflt::roflt: nie mogę z tego zdjęcia :roflt: Quote
Karilka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Yakubbo']Nie forum a stronce, taki szczegol ;) @Karilka gdzie moj kaganiec? :( W przedpokoju na wieszaczku. Idź se weź:cool1:. Bo Basia to ogólnie jest fajne dziecko. A że bandyckie takie troszke to inna bajka:cool3:. Uła uła Quote
diabelkowa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Mysia_ napisał(a):ja wstawiłam śliczna fotkę Twoją z Logankiem :cool3: Taka zamyślona na niej wyszłaś :evil_lol: wiem widzialam sliczna :) Yakubbo napisał(a):A moze swoje fotki powrzucasz?? :>:cool3: nie chce mi sie :P czy Asia mi zrobila ta fotke jak sie kapalam w nocy w tym jeziorku ? :oops::evil_lol: Quote
komar Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 na filmie ze zlotu jest nocne plywanie zarejestrowane:D Quote
diabelkowa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 komar... nie wstawiaj filmow ...:oops: Quote
komar Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 nie ma sie co bać o filmik;P jak bedzie juz calośc to mozę bede tak dobry i bede wysyłał do ludzi;P albo metodą puszczenia 1 lub 2 kopii w obieg i bedziecie do siebie wysylac:D Np. wyśle jedną płyte na północ a drugą na południe od wrocławia:D Quote
diabelkowa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 a nie prosciej wrzucic najpierw na youtube ? :P Quote
Yakubbo Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 komar napisał(a):nie ma sie co bać o filmik;P jak bedzie juz calośc to mozę bede tak dobry i bede wysyłał do ludzi;P albo metodą puszczenia 1 lub 2 kopii w obieg i bedziecie do siebie wysylac:D Np. wyśle jedną płyte na północ a drugą na południe od wrocławia:D Najprosciej bedzie przerobic do XviDa i wrzucic na torrenty i kazdy se sam sciagnie :P Quote
Okamia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 KaRa_ napisał(a):Okamia wiesz,że do tej samej szkoły chodziliśmy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie gadaj?? i kto Cię uczył?? 19 LO jest the best :evil_lol::evil_lol::evil_lol: N-K mi przeryła i świeci :eviltong::eviltong::eviltong: Co do filmu to daj Ani a ja z molestuję Karolcię w jej pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: lub naślę na nią p.Lisińską Quote
KaRa_ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Okamia napisał(a):Nie gadaj?? i kto Cię uczył?? 19 LO jest the best :evil_lol::evil_lol::evil_lol: N-K mi przeryła i świeci :eviltong::eviltong::eviltong: Co do filmu to daj Ani a ja z molestuję Karolcię w jej pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: lub naślę na nią p.Lisińską Moją kochaną wychowawczynie:loveu::loveu::loveu::loveu:tyle nagan od niej miałam:loveu::loveu::loveu: A Ancia też z tej skzoły:evil_lol: Quote
Agnisia =) Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Nie wiedziałam, że tylko po pięć zdjęć w poście można. Tak to jest jak się nie zna regulaminu... :roll: Przeklejam więc zdjęcia tutaj, bo linki są niesłitaśne. :cool3: Diabeł z Loganem Duke Robimy obiadek Bobik z pańcią Mrówa z Faną w tle Nie są za duże te zdjęcia? Quote
Recommended Posts